Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
válasz
Malibutomi #81 üzenetére
Én már nem akarok társalogni audi100td-vel, mert ő sem érti meg mit akarok mondani.
Amit írtál az is egy jó példa.
De írok egy másikat:
ASROCK 870 Extreme3 R2.0
-Támogatja az új procikat
-építhető benne crossfire normális 8X sávszélen
-van négy memó foglalat
-az égvilágon mindenféle csatolóval el van látva
-tuningolni is lehet benne
-mindez 21 ropi1155 fronton pedig mit kapsz ezért:
-szutyok H61/H67 lapokat, amin két memó foglalat van, tuningolni sem lehet benne, crossfire-t pedig elfelejtheted 4X sávszélenÉs akkor az ASRock 970 Extreme3 lapot meg sem említettem!
X79 pedig a proci és alaplap ára miatt sem hasonlítható össze sem AM3+ sem 1155-el.
Ja és nem vagyok fan pártatlanként írom ezeket. -
audi100td
nagyúr
válasz
Malibutomi #81 üzenetére
akkor már inkább ezt mérd hozzá: ASROCK Fatal1ty P67 Performance 32.865Ft
egyébként ez megint hülyeség volt, a 970 egy belépőszintű chipset, míg a P67 ennél magasabban helyezkedik el, ebből adódóan drágább is
de szinte mindegyik kategóriában találni egy árban lapokat, ha H67 is játszik akkor végképp, igaz azzal nincs tuning, de alap órajelen is bőven elégnek bizonyulnak az i5/i7-ek az AMD kínálata ellen, főleg ha a teljesítmény/fogyasztás is számít
-
TGWH
őstag
válasz
Malibutomi #68 üzenetére
De kérdés akkor, hogy a 8120 56ezres ára mellé mi az, ami ilyen árban jobb, vagy olcsóbb, de alig gyengébb.
-
TGWH
őstag
válasz
Malibutomi #55 üzenetére
Ennek egyetlen hátránya, hogy ahogy telik az idő, egyre olcsóbban kapod ugyan azt
vagy ha úgy tetszik, egyre jobbat kapsz ugyan annyi pénzért.
4-5-6 éve pl. nem is költöttem a gépre. Egy párszáz forintos venti, egy új vinyó, dvd író mert tönkrement, meg most egy külső hddSrodney, épp ez az, meglestem a teszteket, intel jobb, ezt eddig is tudtok, csak túl drága az amd is... innentől már könnyű. Persze ha nem a legjobbat veszi az ember ami még ésszerű, akkor meg kérdés meddig húzza, pl. első kétmagosok négy évig simán bírták, ha nem tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest