- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
audi100td #82 üzenetére
Ezért mondtam hogy krumpli vs dinnye.
Teljesen más a két sorozet, a chiipsetek, nem lehet igazán szembe állítani őket.
ha a p68-p67 r eazt hoztad fel hogy csak az IGP támogatás miatt ne azt nézze, akkor áll az én hasonlatom is a 970-990-el, mert ott meg csak az SLI támogatás a különbség ami az emberek többségét nem érdekli."egyébként ez megint hülyeség volt, a 970 egy belépőszintű chipset, míg a P67 ennél magasabban helyezkedik el, ebből adódóan drágább is"
Amit irtál meg hülyeség, mivel a a Bulldozerhez a belépő chipset a 8XX-es, sőt még a 760-as is viszi kemény 13.000Ft-ért.
Szerintem semmi értelme hasonlítgatni, mindkét oldalon vannak olcsó és drága lapok, lehet linkelgetni napestig az árakat, meg hülyeségezni a másik véleményét.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
audi100td #80 üzenetére
Tök értelmetlen a vitátok. Krumplit hasonlítotok a dinnyéhez.
"Ezért nem értem miért a Z68-at hozod fel, ami csak annyival több a P67-nél, hogy használhatod vele az IGP-t."
AMD oldalról meg akkor nem a 990-et kéne nézni mert az meg csak annyival többmint a 970, hogy SLI-t jobban támogat.
ASROCK 970 Extreme4 - 27.000
ASROCK P67 Extreme4 B3 - 37.000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest