- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Főcske
tag
Ezért irtam az fx6100-et 41E-ért (hardverkerben most ennyi) igaz hogy 3 modulos tehát gyengébb viszont jól tuningolható ezzel szemben az intelnél csak a k-s procik tuningolhatóak legolcsóbb az i52500k 58E-ért. cserébe brutál teljesitménnyel amit átlag userként sohasem tudtam kihasználni.
-
Főcske
tag
"Drága az AMD is" Azért annyira mégse i5 2500K kontra FX6100 40% az árkülönbség jelenleg nemhinném hogy ennyivel nagyobb a teljesitménye (ezt a + teljesitményt pedig nem használja ki az átlag felhasználó) arról nembeszélve hogy értelmes alaplap is 5-10E-el drágább a sandy alá. (mondom ezt 2500k tulajként úgy hogy sose volt amd procim de most azt vennék)
-
Malibutomi
nagyúr
Én pl mivel most Phenom II x4 955 van, inkább a Bull felé mozdulok, mert azt szép lassan is meg tudom csinálni, nem kell egyben kiköhögni a sok pénzt egy teljes platformcserére. Először lapcsere, amiben elmegy a mostani procim, aztán valamikor jövöre majd csere egy már következő steppinges bullra.
-
Srodney
senior tag
már megint a kérdőjelek és a kételyek!!!
amint már mondottam vala,meg kell nézni mire van szükséged,mennyi pénzed van és teszt olvasás maraton!amiről te dilemmázol,attól tartok egyéni szoc.probléma.neked kell dönteni.
..és nem az 1155-ös a legdrágább hanem a s2011( x-socket),az abszulut csúcs kategoria. -
Srodney
senior tag
nah igen,itt azért már több igazság van,de a lényeg:
nézd meg a phenom2(am3) és az új i5 (s1155,sandy bridge)proci teszteket és nézd meg mennyivel jobb az intel az amd-nél.ha neked az a 10-20% többlet fps megéri,akkor viszonyítsd hozzá a másik tényezőt,az árat ha az is 10-20%-kal több akkor megérheti neked váltani,de attól tartok hogy árban nem ennyivel hanem jóval több az eltérés.az adatoknak most nem jártam utána,csak sac/kb-ra mondtam. nézz utána és hasonlítsd össze így az ár/érték arányokat!mellesleg azt írtad hogy p4ről váltanál: hát szerintem akármire váltasz(am2+,am3,am3+,s1156,1155 vagy akár 1366) jól jársz, alaposan nézz szét és tanulmányozd a teszteket.vannak akik ár-éték szerint vásárolnak vannak akik csak a teljesítményt nézik és valaki kombinál a fogyasztással is.mire van egyáltalán szükséged?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest