- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
audi100td #82 üzenetére
Ezért mondtam hogy krumpli vs dinnye.
Teljesen más a két sorozet, a chiipsetek, nem lehet igazán szembe állítani őket.
ha a p68-p67 r eazt hoztad fel hogy csak az IGP támogatás miatt ne azt nézze, akkor áll az én hasonlatom is a 970-990-el, mert ott meg csak az SLI támogatás a különbség ami az emberek többségét nem érdekli."egyébként ez megint hülyeség volt, a 970 egy belépőszintű chipset, míg a P67 ennél magasabban helyezkedik el, ebből adódóan drágább is"
Amit irtál meg hülyeség, mivel a a Bulldozerhez a belépő chipset a 8XX-es, sőt még a 760-as is viszi kemény 13.000Ft-ért.
Szerintem semmi értelme hasonlítgatni, mindkét oldalon vannak olcsó és drága lapok, lehet linkelgetni napestig az árakat, meg hülyeségezni a másik véleményét.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
audi100td #80 üzenetére
Tök értelmetlen a vitátok. Krumplit hasonlítotok a dinnyéhez.
"Ezért nem értem miért a Z68-at hozod fel, ami csak annyival több a P67-nél, hogy használhatod vele az IGP-t."
AMD oldalról meg akkor nem a 990-et kéne nézni mert az meg csak annyival többmint a 970, hogy SLI-t jobban támogat.
ASROCK 970 Extreme4 - 27.000
ASROCK P67 Extreme4 B3 - 37.000 -
Malibutomi
nagyúr
Én pl mivel most Phenom II x4 955 van, inkább a Bull felé mozdulok, mert azt szép lassan is meg tudom csinálni, nem kell egyben kiköhögni a sok pénzt egy teljes platformcserére. Először lapcsere, amiben elmegy a mostani procim, aztán valamikor jövöre majd csere egy már következő steppinges bullra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest