- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
audi100td #82 üzenetére
Ezért mondtam hogy krumpli vs dinnye.
Teljesen más a két sorozet, a chiipsetek, nem lehet igazán szembe állítani őket.
ha a p68-p67 r eazt hoztad fel hogy csak az IGP támogatás miatt ne azt nézze, akkor áll az én hasonlatom is a 970-990-el, mert ott meg csak az SLI támogatás a különbség ami az emberek többségét nem érdekli."egyébként ez megint hülyeség volt, a 970 egy belépőszintű chipset, míg a P67 ennél magasabban helyezkedik el, ebből adódóan drágább is"
Amit irtál meg hülyeség, mivel a a Bulldozerhez a belépő chipset a 8XX-es, sőt még a 760-as is viszi kemény 13.000Ft-ért.
Szerintem semmi értelme hasonlítgatni, mindkét oldalon vannak olcsó és drága lapok, lehet linkelgetni napestig az árakat, meg hülyeségezni a másik véleményét.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
audi100td #80 üzenetére
Tök értelmetlen a vitátok. Krumplit hasonlítotok a dinnyéhez.
"Ezért nem értem miért a Z68-at hozod fel, ami csak annyival több a P67-nél, hogy használhatod vele az IGP-t."
AMD oldalról meg akkor nem a 990-et kéne nézni mert az meg csak annyival többmint a 970, hogy SLI-t jobban támogat.
ASROCK 970 Extreme4 - 27.000
ASROCK P67 Extreme4 B3 - 37.000 -
Malibutomi
nagyúr
Én pl mivel most Phenom II x4 955 van, inkább a Bull felé mozdulok, mert azt szép lassan is meg tudom csinálni, nem kell egyben kiköhögni a sok pénzt egy teljes platformcserére. Először lapcsere, amiben elmegy a mostani procim, aztán valamikor jövöre majd csere egy már következő steppinges bullra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- iPhone topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- EA Sports WRC '23
- Videós, mozgóképes topik
- Intel találgatós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged