Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplabek
csendes tag
válasz
TheDragon007 #6 üzenetére
Igazad van, meg egy Snoop Dogg által promotált játékhoz stílszerűen Snoop Dogg zene illett volna
Még kérdéses, hogy lesznek e saját gyártmányú videótesztjeink, ez mindenesetre bennünk is felmerült.
-
TheDragon007
senior tag
a videó alá mehetett volna inkább egy ízilórájder zene vagy maga a játék zenéje sztem... ez a mostani nem illik hozzá, nincs benne a reppafíling
-
zdanee
őstag
Egyebkent az iPhone jatek/app rovathoz hasonloan lehetne irni NGage jatekokrol es S60v3/5 alkalmazasokrol is cikkeket. Tobben is hasznalnak ilyen platformot, mint iPhonet, es tobb erdekes alkalmazas is van erre, uh igeny lenne ra.
-
ilyen_85
senior tag
Ne haragudjatok, de én nem is értem miért teszteltek ilyen szemeteket! Ez finoman szólva is a selejt kategória a java jatekokban.
Játszottatok már bármelyik Fishlabs-os java játékkal? Ha komoly játékokat akartok akkor náluk keresgéljetek
Pl:
szerintem a legdurvább űrszimulátor javara Galaxy on Fire video
Rally Master Pro: komoly játék élmény és rally
video
Power Boat Challenge: Motorcsónakos őrület
video
Planet Riders: Ez nemtudom milyen műfaj, de többen egymás ellen nagyon jó volt vele játszani!
video
Blades and Magic: Talán rpg-nek mondanám vagy hack and slashnek, de a grafikája az ott van
video
Persze mások is tudnak jó javas játékot készíteni mobilra:
Rögtön megemlíteném a S.T.A.L.K.E.R-t
video
annyi jó játékom volt még anno SE telókon, és mind ezerszer jobb volt mint ezek a mai "java" jatékok...
Én inkább ezeket amiket most mutogattok a futottak még kategóriába sorolnám, vagy meg se említeném :S
Tessék igényes játékokat mutogatni
Bocsi, csak ez most kikívánkozott és volt időm is kicsit nosztalgiázni...
ezekkel a játékokkal még SE k750i-n játszottam, de amikor megvettem a P1i-t arra is voltak nagyon jók
bár azok már nem javas-ok voltak
-
zdanee
őstag
Azert ennel sokkal jobb Java jatekok is vannak. Ajanlom figyelmetekbe a Lemmings-et, a TIM-et, a Worms sorozatot, a Catan-t, ha kifejezetten autos kell, az NFS:MW-et vagy a RallyProContestet.
-
Z-o-t-y
tag
Fú tényleg gyenge játék, kár rá ennyi karakter
Bek által írt cikket viszont még nem olvastam, az írással nincs is gond. Ennek a platformnak nemigen van nagy jövöje valóban, inkább a komolyabb pénzeket az igényesebb platformok kapják, nem a java. Nagy lépéseket nem várok a java világban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest