- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimplabek
csendes tag
válasz
TheDragon007 #6 üzenetére
Igazad van, meg egy Snoop Dogg által promotált játékhoz stílszerűen Snoop Dogg zene illett volna
Még kérdéses, hogy lesznek e saját gyártmányú videótesztjeink, ez mindenesetre bennünk is felmerült.
-
TheDragon007
senior tag
a videó alá mehetett volna inkább egy ízilórájder zene vagy maga a játék zenéje sztem... ez a mostani nem illik hozzá, nincs benne a reppafíling
-
zdanee
őstag
Egyebkent az iPhone jatek/app rovathoz hasonloan lehetne irni NGage jatekokrol es S60v3/5 alkalmazasokrol is cikkeket. Tobben is hasznalnak ilyen platformot, mint iPhonet, es tobb erdekes alkalmazas is van erre, uh igeny lenne ra.
-
ilyen_85
senior tag
Ne haragudjatok, de én nem is értem miért teszteltek ilyen szemeteket! Ez finoman szólva is a selejt kategória a java jatekokban.
Játszottatok már bármelyik Fishlabs-os java játékkal? Ha komoly játékokat akartok akkor náluk keresgéljetek
Pl:
szerintem a legdurvább űrszimulátor javara Galaxy on Fire video
Rally Master Pro: komoly játék élmény és rally
video
Power Boat Challenge: Motorcsónakos őrület
video
Planet Riders: Ez nemtudom milyen műfaj, de többen egymás ellen nagyon jó volt vele játszani!
video
Blades and Magic: Talán rpg-nek mondanám vagy hack and slashnek, de a grafikája az ott van
video
Persze mások is tudnak jó javas játékot készíteni mobilra:
Rögtön megemlíteném a S.T.A.L.K.E.R-t
video
annyi jó játékom volt még anno SE telókon, és mind ezerszer jobb volt mint ezek a mai "java" jatékok...
Én inkább ezeket amiket most mutogattok a futottak még kategóriába sorolnám, vagy meg se említeném :S
Tessék igényes játékokat mutogatni
Bocsi, csak ez most kikívánkozott és volt időm is kicsit nosztalgiázni...
ezekkel a játékokkal még SE k750i-n játszottam, de amikor megvettem a P1i-t arra is voltak nagyon jók
bár azok már nem javas-ok voltak
-
zdanee
őstag
Azert ennel sokkal jobb Java jatekok is vannak. Ajanlom figyelmetekbe a Lemmings-et, a TIM-et, a Worms sorozatot, a Catan-t, ha kifejezetten autos kell, az NFS:MW-et vagy a RallyProContestet.
-
Z-o-t-y
tag
Fú tényleg gyenge játék, kár rá ennyi karakter
Bek által írt cikket viszont még nem olvastam, az írással nincs is gond. Ennek a platformnak nemigen van nagy jövöje valóban, inkább a komolyabb pénzeket az igényesebb platformok kapják, nem a java. Nagy lépéseket nem várok a java világban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Milyen routert?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Horgász topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest