- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
lenovo s920...de nem nagyon fokuszálgattam...páromé ( meg adjam már mert pittyag a facebook) de meglepődnél milyen jó képeket csinál a kis 8 mpx vel..pl
-
fudi2002
nagyúr
Nem is tud az lenni. A szenzor egy dolog, ekkora szenzorméretnél nagyjából valós felbontásról, zajról és dinamikáról nem beszélhetünk. Az optika, azaz optikai felbontóképesség, fényerő a méreteket is hozza magával, ami egy telefonnál fizikailag nem beleférős. Az autofocus kérdését egyenesen nem is feszegetném...
-
janaman01
addikt
a témainditó ban folyamatosan bővitem a képeket..majd próbálok estit is berakni...na az szép lesz , ott elbukik a kamerája
igazából nem más fotó progikkal kell próbálkozni, az f1 ből kiindulva, hanem a gyártónak kellene a kamera drivert fejleszteni, az f1 nél is az volt hogy a camera drivert foltozgatta a gyártó és 4.4.rendszerben már tökéletes a kamera...
most azt mondom ha igy marad nekem már az is jó csak ne jöjjön elö hiba amire , ahogy olvasom a jiayu tulajok tapasztalatait, megvan az esély....amiket felsoroltál kisebb hibákat, az az s3 ból hál istennek kimaradt, azaz eddig megy minden rendesen, sőt a wifi is teljesen jól teljesit
-
janaman01
addikt
Persze előrendeltem még 10-én innen, fedex szállitással összesen 215 dodóba került mindenestül(akkor még 25 dodo volt a fedex, illetve 260 ha jól emlékszem) múlt hét szerdán kaptam trackinget ami elkezdett élni e hét hétfőn hajnalban ( ugyanis elöször angliába megy dhl, utána fedex ide) és szerdán a kezemben a teló....
még nem próbáltam másik appal , de megnézem ..már volt eszembe
a wifi csatlakozással nincs probléma pár másodperc és pikk pakk csatlakozik kb mint azF1..párom lenovója már csigább sokkal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest