- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
nekem már úgy is mindegy, ha lesz kedvem megint szétkapom ( múltkor vagy 6 szor szedtem szét kétfajta hangszóróval mindenhogy belerakva)
és körbeszigetelem kis kétoldalú ragasztóssal hogy ne érjen úgymond a házhoz.kibélelem bár nem sok hely van mert pont passzol 12mm...most már nem hagy nyugodni...
egyébként itt számit a plusz minusz prioritás ?
-
janaman01
addikt
Na erre vártam, köszi, szóval , akkor a v5 ben elvileg jó a hang ..akkor igen , az lesz a megoldás , abból kimásolom, és próba
Robi: nem nem , a hátsó hangszóró nem xar sőt kifejezetten jó, csak az új custom lalipop nál kissé karcos
A wifije is nagyon jó , jobb pl mint a meizué..stb... -
janaman01
addikt
az xda s rom alatt is szörnyű a hang, ezzel lehet rendbe rakni, de vigyázz mert ha feltolod utána már a mernökiben smmit nem tudsz bütykölni a hangokkal...simán twrp ből feltolod csak úgy natur installal..
-
PirosHello
senior tag
Az lehet.....
Én a V5-re "frissítésként" tettem fel, az adatokat nem formáztam, csalk a system, dalwik, cache lett wipolva.
Már elegem van a sok adat visszatöltésből, ráadásul a Titanium valamiért fel sem megy, mert hibára fut (mióta a Tsunami V.4.2-ben full verziós Titanium Backup volt, azaz Pro, azóta nem tudtam telepíteni a sima verziót sem, mert azt írja ki, hogy a "telepítés sikertelen volt" csak a "bezár" gombra bökhetek.) Ugyanezt csinálja Playről, vagy letöltött apk-ból is... -
PirosHello
senior tag
Igen, a Tsunami v6-nak ez a hibája, hogy nem társítja a neveket a teló memóriájában lévőkkel, ezért nem azonosítja a hívót, csak számot ír ki. De ha te hívod telókönyvből, akkor is a hívás közben nem a neve, csak száma jelenik meg a kijelzőn.
Ráadásul a gyári kamera (elöl-hátul) sötét képeket lő, most a "legbejövősebb" ROM nálam a Tsunami V5. Vissza is tettem, egyelőre jól működik. -
-
janaman01
addikt
Ehh...ezek részlet kérdések
mindegy is inkább arra kellene rájönni hogy a beszédhangszóró minősége egyszer iiváló, máskor meg tök matyifosh...
Arra tippelek hogy térerő függő , most is olyan településen voltam ahol igaz volt 3g is de letölteni sebtudtam semmit pl..
Ahogy eljöttem onnan szinte érezhetően javult a telefonálás hangminősége...
Lehet visszalököm a lalipopot megnézem azzal is állitólag abban márvmásabb a modem rész...Ui: na ja vonulok azbutcán azt csapatom közben
-
menyuskahh
tag
Senkinek nem akarok marketinget csinálni, nem írom konkrétan, nem linkelem konkrétan hogy ki az mi az. Írtam már többször, hogy akit érdekel az írjon privátot és megírom neki. Pár ember már írt. Csak az zavar, ha valaki beírja hogy rendeljen magának+áfatréfabéfa+ha gond van magának kell intéznie stb stb ez tényleg így van, viszont ismeretséggel elég sok minden megoldható, és ha valakit tényleg érdekel, és netalán belebotlik a hsz-embe akkor írni fog. Én úgysem árulok semmit, meg nem más malmára hajtom a szekeret, csupán pozitív tapasztalataim vannak
-
PirosHello
senior tag
Lehetséges, nálam "4GLTE" felirat világít fehér mezőben, azután "Kezdő alkalmazások indítása" pörög-forog, és úgy indul.
Lehetséges, hogy a bootanimációt nem cserélte le a frissítés során? Csak mert én a needromon található 06.02-i 5.1-et flasheltem először, annak ilyen a bootanimációja, és ez is maradt...... -
menyuskahh
tag
Nem elfogultságból írom, a jiayu s3 pontosan a 8. telefon abból a forrásból. Kicsit drágább mintha kínából magadnak rendelnéd. Viszont cserébe ha kiküldős gondja van akkor nem te postázgatod, illetve 2héten belül kapod a csere készüléket. Illetve tudtommal csak a forrásomnak van hazai szervízese, így ha olyan a gond akkor itthoni berkeken belül javításra kerül. "Túl szép, hogy igaz legyen" Nem vagyok egyedül aki ezt mondja, leszólni könnyű, én nem hirdetek semmit, csak egy offtopic segítség akart lenni. De aki így áll, hozzá
-
jata108
csendes tag
Most nézem, hogy a spanyolok a legújabb verziójú (4.1) főzetükben elvileg alapértelmezetté tették a belső tárhelyre mentést, de még nem próbáltam. (az xda-sal is az volt a bajom, hogy hiába vettem ki flashelésnél a memkarit, ahogy visszatettem a telóba, onnantól kezdve mindent arra ment).
-
egykettő
aktív tag
-
PirosHello
senior tag
Még szándékosan sem tudod megkarcolni, nemhogy véletlenül😃. Ez olyan, mintha egy láthatatlan vékonyságú tempered glass lenne rajta (ugyanaz a keménysége, azaz 9H)😃
Jutyubon nézz meg egy videót róla, és nem lesz több kérdésed, mert amit ott látsz, az nem csak reklám, hanem a valóság 😃 -
ÁrPi2
senior tag
Igaz igaz
de AizawaKouta-nak bejött a geekbuying , a chigon szállítás meg 8-14 napos DHL és a vám ideje is az általad említettnél 3 héttel rövidebb.
Thx, Kösz ez a helyes, csak abban reménykedjünk hogy a kiskinai az igazat szólta a készletről...
-
BullZeye
veterán
Teljesen stabil, csak aztán gondol egyet, és mint a képen is látszik, hogy arrébb rak, aztán kész vége, kevereg pár másodpercig.
Egy kérdés, GravityBoxot, meg hasonlókat használtok? Lehet felfrissítek én is, aztán hagyom stockon pár napig tesztelni, mert teljesen friss rendszeren erősebb jele van, aztán belakom, és eltűnik.
03.25 FW hol van? mert 03.14 a legújabb needromon.
-
janaman01
addikt
várjuk ki a végét, lehet hiába kapcsolja be...tegnap privátoztam egy kollegával, telefon ügyben, és hiába kapcsolta be a menuben a rootot , valamiért nem müködik neki, telefonon is beszéltem egy fórumtárssal, neki se ment..ahogy újrahúztuk a romot azután meg müködött...ki érti ezt...
lehet nála is valami ilyesmi van
-
janaman01
addikt
SuperCamera_Mod_Aeronliru_3.5.6.0156.140214.25757
Ezt próbálom, az csak példa volt hogy le tudjuk e tölteni, mert hirtelen a fényerő patchet nem találtam, de már megoldottuk gabika beregizett
De köszi neked is..mondjuk a snapit is kipróbáltam, de szerintem , legalábbis igy este semmi különbség nincs a gyári és az között..bár nincs 4k-s szemem
Na igen semmi értelme a 4k nak...pláne mobilon... -
janaman01
addikt
igen oda...nem találtam benne, de átnézheted, lehet lesz ötleted
-
janaman01
addikt
Holnap rákeresek, mert van amit külső linkre raknak, de van amit a forumra azaz a link cime is a forum oldalára mutat , na azokat nem birom leszedni
Ujrainditásos % ingadozást m@r én is tapasztaltam több telónál...
Na a beach buggy val sikerült max fényerőn 20% alá menni éjel megy töltőre aztán a battery progi meg majd figyuzza
-
laychi
veterán
Érdekes...77%-ig ment fel eddig,most újraindítottam a telót és 67% lett belőle
Ez komolyan vicc.
Nyomok egy gyári visszaállítást.
Aztán lehet reinstallálom...Most megint újraindítottam,79%...
Lehet,hogy itt valami más lesz a problem,valami szoftveres tévedés
Ez komolyan kész -
janaman01
addikt
nem...ez sajnos a 3gb os gyari romja...febr 13.....ezt már leszedtem, régebben, ebből raktam át az egész camera mappát a 2g -ba , mert az orosz fórumban valami olyasmit láttam hogy talán jobb képeket lő a 3gb os...de semmi változás...
laychi: igen én is úgy vettem ki...olyan progi kellene, amit ha mondjuk elinditok, és éjszakára felrakom töltőre a telót, utána látom mennyi ideig töltötte , még el nem érte a 100% ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest