- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
És ki mondja, hogy nem anyucié a gép ami előtt ülök...ez hülyeség, még ha ellenőriznének is, azt mondjuk minden gépet ő használ, mindent másra nem köthetnek bele
Nem mintha ezzel a warez lenne a célom, de ki foglalkozik ezzel?
Nagybátyám laptopján, én gépemen(amin most az RC van), tesómén, az "anyu-apu" féle kombó gépen az ilyen XPpro van/volt. Mond, hogy bárkiis vesz majd a saját gépére külön-külön windows finom pénzekért(nem a mostani árakat nézve, amióta meg vannnak ezek a gépek, kb. 4-5éve) sztem nem fogunk 100ezreket kiadni OPrendszerre hamár van más alternatíva.
Az más, hogy igényel egy win7-t és csak én használnám, mert a többire egyszerűen nem érné meg, megfeküdne alattuk mind1ik vas.
-
HyP3b0y
senior tag
Én igazából csak azért sajnálom, mert azt hallottam az RChez képest az RTM kissé lomhább. És ha már RC-m van és gyorsabbnak igérkezik miért is akarnám leváltani.
Mindenesetre használom majd február közepén a google-t, hátha vki okoskodik vmit.
-
HyP3b0y
senior tag
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
FoxiestFox #3 üzenetére
Az az RC
-
HyP3b0y
senior tag
Dik ne már XD
Nincs vmilyen módszer amivel nem kell újrahúznom a gépet csak upgrade-elek win7-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest