Új hozzászólás Aktív témák
-
|DavidWoody|
tag
Én ezt tökéletesen értem , csak a facse nem telefongyártó. Azaz neki attól nincs sem bevétele , sem pedig felhasználóbázisa , hogy a magyar paraszt majd megveszi az I6+ cetelem személyi kölcsönnel , mert kajára nincs , de ájfon kell. Ha neked van egy céged , aki tartalomszolgáltató (mert a facse az az ) , akkor a te szempontod az , hogy mindenkihez eljuttasd ezt a tartalmat. Nem keletkezik attól bevételkiesése egy cégnek , hogy egy egyszerűsített alkalmazást elérhetővé tesz minden országban , mert akinek eddig nem volt megfelelő készüléke hozzá , az ha újat vesz ugyan úgy egy felhasználó marad , mintha nem venne újat , csak optimalizáltabb klienst használna a meglévő készülékén. Ugyan úgy egy emberről van szó , nincs különbség. Ezek alapján még mindig nem értem , hogy mi értelme egy ilyen alkalmazást földrajzi helyzethez kötni. De még mindig tartom , hogy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Microsoft Excel topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest