- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
válasz
|DavidWoody| #75 üzenetére
"még mindig nem értem , hogy mi értelme egy ilyen alkalmazást földrajzi helyzethez kötni"
Pedig egyszerű: nem akarják, hogy a fejlett világban is mindenki áttérjen a light kliensre, mert az igazi pofára esés lenne a FB-nak, mert ugye minden új verziót azzal hoztak ki eddig, hogy szebb és jobb és gyorsabb és stb. És közben pedig egyre szarabb a kliens program.
Akik tudják vegyék csaj meg hozzá a 8 magos 4GB memóriás telefonokat.
Ahol erre nincs esély, na ott lehet használni a light verziót, mert különben egyáltalán nem FB-ozna a nép mobilon.Szerintem egyébként, akinek az aktuális behemót változat nem tetszik az használja 3.9-es verziót, az még normális volt. Talán az volt az utolsó. Én is azért tartottam meg.
-
Sordoran
addikt
válasz
|DavidWoody| #63 üzenetére
Ezekben az országokban még tud növekedni az FB, így fontos, hogy több ember szokjon rá, és bizony itt a lakosság nagyobb részének van olyan tudású telefonja ami nem bírja el az alap FB-t. Meg gondolom a mobilhálózat is gyengébb. Ellenben nyugaton meg nálunk már nem bővül az FB piac, aki benne van a rendszerben az valahogy megoldja, akár telefon cserével is (nekem is van ismerősöm akinek hiába mondom nem kéne telefonján FB appot használni, és nem lenne olyan lassú, de neki kényelmesebb, és inkább szenved, meg keres új telefont).
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest