- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Természetesen mindenki (mármint minden normális ember) azt fogja választani, amelyik neki a kényelmesebb, gyorsabb, biztonságosabb.
Nem csak hisztizni kell Magyarország közlekedési kultúrája miatt, hanem tenni valamit ennek megváltoztatása érdekében. Például ne gondolják az emberek azt, hogy ha más szabálytalan, akkor az feljogosítja a közlekedésben résztvevő egyék sofőröket, hogy ők is ugyanezt tehessék.
Nekem nem ér annyit a sebesség vagy hogy időben odaérjek valahova, hogy a belső sávban menjek. Pedig én is a dinamikus haladás híve vagyok.
Tudod mindenki csak addig nagylegény amig kész nincs a baj.
Ahogy az oktatóm is mondta:
''Joci, lehet, hogy szerencséd lesz egyszer. Lehet, hogy szerencséd lesz másodszor és századszor is. De nem lesz mindig így.''
Szerintem nagyon megszívlelendő dolog. -
D4rkm4n
őstag
Igen, vannak szabálytalanul közlekedő kerékpárosok, de úgy vélem egy bicajos mind sebességéből, mind pedig súlyából kifolyólag minimális sérüléseket tud okozni egy autóhoz képest.
Egyébként egészséges esetben egy kerékpáros nem megy neki csak úgy egy, a járdán közlekedő babakocsit toló embernek.
Bevallom, hogy van úgy, hogy a munkahelyről hazafele menet (22:00 óra után) amikor elenyésző a forgalom, akkor megyek 40-45km/h-val is. (Lejtőn.)
Tudod ha mindenki úgy szegné meg a kresz szabályokat, hogy az az adott szituációban nézve senkire sem veszélyes, akkor nem lenne baj.
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
Egyszer volt olyan, hogy (Székesfehérváron a Mártírok útján - hátha valakinek ismerős a terep) az út szélén tekerek, egyszercsak 80km/h-val eldönget mellettem egy kisteherautó. A visszapillantója megcsapta a kabátom szélét. Mondanom sem kell, egyből lementem az útról és egy satufékezés után tízperces szívmasszázst toltam magamnak, hogy nehogy elvigyen egy szívroham...
-
D4rkm4n
őstag
válasz
FehérHolló #4 üzenetére
Szokd meg: Magyarországon még azt is ellopják ami le van betonozva!
Amúgy nekem már két pringámat ellopták, ráadásul a társasházunk tárolójából. Három bringa volt összeláncolva acélsodronnyal. A biztosító nem fizetett, mert a tároló zárja nem volt feltörve, de a sodronyt elvágák.
Kalandor: hát igen... De Olaszországban sem bringáznék. Vagy legalábbis nem érezném magam biztonságban. -
D4rkm4n
őstag
A vicces az, hogy Fehérváron egyetlen kerékpárútról tudok, ami valóban jó minőségű, még saját jelzőlámpák is vannak elhelyezve, de kinn vannak a város peremén, ahol a madár se jár bringával. Ráadásul egyik végén egy M7-es elkerülő körgyűrűje van, a másik végén pedig egy autóút kezdeti szakasza. Biciklivel előbbire öngyilkosság rámenni, utóbira pedig nem is szabad.
Direkt leírtam, hogy én is vezetek autót, tudom, hogy mennyire zavaróak a kerékpárosok...
Valóban. Kerékpárutakra van szükség, de nem ott, ahol a legnagyobb az autós forgalom, hogy hadd szívja a szmogot aki az egészségeset választja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest