- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Itt a tavasz, itt az első baleset is
Két sáv széles egyirányú utcában elütött egy kiálló autós és válltig állította hogy neki itt csak balra kell néznim ha kiáll ( annyira megnéztem volna az arcát ha helyettem egy autó jön, mert hogy senkit sem zavar különösebben a tálbla, főleg nem azt ottlakókat, akik nem akarnak 2km-rt kerülni a hazjutáshoz ) és különben is menjek a járdán, persze... végülis csak 20 méterre van egy ovoda és amerre csak a szem ellát 3-6éves gyerkócök rohangálnak, akkor már inkább engem vasaljanak ki mint hogy én üssek el egy kisgyereket.
Szerencsére nem lett semmmi bajom, de nem biztos hogy leközelebb is ekkora szerencsém lesz.
Az egészben az legszomorúbb hogy nem is vette a lapot hogy hibázott, bármi jöhetett volna, még a babakocsit is ott tolják az úttesten ( én is utálom őket, de 40centi széles összetört járdán nem lehet babakocsival közlekedni ).
Azt hiszem ha bicikliút lett volna akkor sem figyelmesebb, de sajos a legfontosabb közlekedési tényezőn az embereken nem lehet könnyen változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest