Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLYM

veterán

válasz Parci #209 üzenetére

3300-an nézték meg az írást? vagy ez csak a lekérdezések száma?

• Neck

veterán

válasz Parci #81 üzenetére

Habár nagy örömmel fogadom ezt az információt, ami jelzi hogy mennyi ember tartja fontosnak ezt a témát, és a nagy számok törvénye alapján sok emberből többekben lehet gondolatokat ébreszteni, megmondom őszintén, nem ez volt a célom :B

Csupán azért kezdtem el írni, hogy leírjam valahová, nyoma legyen, hogy végleg abbahagyom. A WoW-val való leszámolás miatt írtam, és több más ok mellett már csak az írás miatt sem fogom újra kezdeni :) Tudod ez ilyen kapaszkodó. És azért pont itt mert a PH! a kedvenc oldalam a rengeteg igazán segítőkész ember miatt, és még a múltkor kifigyeltem magamnak a Logout szekciót :)

Viszont, miután elkezdtem írni, rájöttem, hogy az önmagamnak szánt fogódzó mellett, ha egykét hardcore arcban is gondolatokat ébresztek, aki egyébként már rég messze jár a való világtól, de a PH!-ra rákattintott, akkor máris tettem valamit, amire igazán büszke lehetek :)

Hónapok óta ez az első ilyen dolog, mármint hogy olyat csinálok amivel másoknak is esetleg jót tehetek, és megmondom őszintén, nagyon jól esik hogy ennyi ember elolvasta, hozzászólt :) Örömmel tapasztaltam hogy sok ember tud mértéket tartani.
    :R
    Még arra is fel voltam készülve, hogy egy-két igazán hardcore WoWos idejön, és beállít Frei Tamás 2-nek, meg hogy biztos a szterotípiagyárosok fizetnek azért, hogy újabb szülőknek való mintapélda készüljön :U

Természetesen nem így van :D

A számhoz visszatérve, nem úgy írtam a cikket, hogy direkt sok elolvassa, hogy is mondjam, szenzációhajhász módon, pedig eléggé Freikapott téma :)

A gratulációt azért nagyon szépen köszönöm :)

Sőt azt is köszönöm, hogy volt hová leírnom szerény kis irományomat :)

S itt megragadom az alkalmat arra is, hogy elmondjam, nektek is csak gratulálni tudok, minden, amihez hozzányúltok, arannyá változik. Mindegyik oldalatok elsőrangú, magasan ver minden konkurrenciát, s örök kedvenceim közé tartoznak, remélem örökké megmarad mind, sőt tovább fejlődnek, gyarapodnak. :) Kivánom ezt, és Békés, Boldog, Meghitt, Családias Ünnepeket minden PH! szerkesztőnek, blogírónak, moderátornak és fórumozónak.

:R Big Respect! :R

Új hozzászólás Aktív témák