- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Habár nagy örömmel fogadom ezt az információt, ami jelzi hogy mennyi ember tartja fontosnak ezt a témát, és a nagy számok törvénye alapján sok emberből többekben lehet gondolatokat ébreszteni, megmondom őszintén, nem ez volt a célom
Csupán azért kezdtem el írni, hogy leírjam valahová, nyoma legyen, hogy végleg abbahagyom. A WoW-val való leszámolás miatt írtam, és több más ok mellett már csak az írás miatt sem fogom újra kezdeniTudod ez ilyen kapaszkodó. És azért pont itt mert a PH! a kedvenc oldalam a rengeteg igazán segítőkész ember miatt, és még a múltkor kifigyeltem magamnak a Logout szekciót
Viszont, miután elkezdtem írni, rájöttem, hogy az önmagamnak szánt fogódzó mellett, ha egykét hardcore arcban is gondolatokat ébresztek, aki egyébként már rég messze jár a való világtól, de a PH!-ra rákattintott, akkor máris tettem valamit, amire igazán büszke lehetek
Hónapok óta ez az első ilyen dolog, mármint hogy olyat csinálok amivel másoknak is esetleg jót tehetek, és megmondom őszintén, nagyon jól esik hogy ennyi ember elolvasta, hozzászóltÖrömmel tapasztaltam hogy sok ember tud mértéket tartani.
Még arra is fel voltam készülve, hogy egy-két igazán hardcore WoWos idejön, és beállít Frei Tamás 2-nek, meg hogy biztos a szterotípiagyárosok fizetnek azért, hogy újabb szülőknek való mintapélda készüljön
Természetesen nem így van
A számhoz visszatérve, nem úgy írtam a cikket, hogy direkt sok elolvassa, hogy is mondjam, szenzációhajhász módon, pedig eléggé Freikapott téma
A gratulációt azért nagyon szépen köszönöm
Sőt azt is köszönöm, hogy volt hová leírnom szerény kis irományomat
S itt megragadom az alkalmat arra is, hogy elmondjam, nektek is csak gratulálni tudok, minden, amihez hozzányúltok, arannyá változik. Mindegyik oldalatok elsőrangú, magasan ver minden konkurrenciát, s örök kedvenceim közé tartoznak, remélem örökké megmarad mind, sőt tovább fejlődnek, gyarapodnak.Kivánom ezt, és Békés, Boldog, Meghitt, Családias Ünnepeket minden PH! szerkesztőnek, blogírónak, moderátornak és fórumozónak.
Big Respect!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest