- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
''De mire akarsz peldat mutatni? Ez nem pelda. Ez egy szelsoseges eset.''
Szerintem sokszor van olyan más területeken is, hogy az ember valahol tudja, hogy nem kéne csinálnia valamit, de valahogy beleragadt a szituban és folyton csak azon találja magát, hogy már megint épp azt teszi, amiről már sejti, hogy nem kéne. Szerintem így híznak 150 kilóra is egyesekItt is valami ilyesmi volt. Vért izzadva megszületett a felismerés már talán valamikor korábban, de csak most szerencsés véletlenek folytán tudott (talán) változtatni. Szerintem ez jó. Ha más is hasonló cipőben járt és ez fejbe kólintotta kicsit az is jó. Akinek meg (még) nem teher a wow-ozás, még nem melónak tekinti a raid-eket(ez a meló hasonlat egy játékos ismerősömtől származik), az meg nyilván nem veszi magára.
Szerintem sok hasonló szitu van egyébként. Le lehet rendezni azzal, hogy akarat gyengeség (az is részben), de aki már megtapasztalt hasonlót az tudja, hogy nem egyszerű. Nekem néha teljes heteim mentek el vizsgaidőszakban hasonlóan, csak éppen nem wow-ozással, hanem interneten mindenféle cikk olvasgatással. Kellett volna írnom valami leadandót, felkeltem reggel korán, bekapcsoltam a gépet, de ha már úgy is be volt kapcsolva megnéztem a leveleimet, aztán meg a kedvenc oldalaimat, majd még ráklikkeltem egy linkre, majd még egyre, közben megéheztem, kaját csináltam, vissza a géphez, levelekre válaszolgatás, oldalak frissítése, esetleg egy kis játék valami kis webes izével vagy egy kis vicces video nézegetés és egyszer csak azt vettem észre, hogy már fáradt vagyok és le kéne feküdni, és végül is semmi baj nincs mert majd holnap kicsit jobban belehúzok. Aztán felkeltem másnap korán, bekapcsoltam gépet és...Szerintem kicsit hasonló a dinamikája a dolognak. Van egy csomó olyan dolog, ami érdekli az embert, amit jó csinálni, és nagyon gyorsan örömet nyújt. Nem olyan könnyű ezeket háttérbe szorítani, a hosszabb távon jelentkező örömökért. Szerintem.
-
''(Ps.: Nem hiszem, hogy meg tudnal serteni ... Online engem eddig 1x hoztak ki a sodrombol, amikor tenyleg full idegesen irtam egy ''elmesz te a jo budos ...'' kezdetu csaladtagjai emlegetos postot ... megjegyzem azota a srac igen jo haverom )''
Akkor viszont arra kérlek, hogy jobban figyelj oda mit írogatsz másoknak, mert sokan nálad sokkal érzékenyebbek.
Nem bántani akarlak ezzel a kéréssel. -
I_Am
veterán
Egészséges vs dohányos tüdö?
Helyesbítek, egészséges vs tudörákos tüdö. Mert egy dohányos tüdején nem biztos, hogy látszik, hogy dohányzik, sőt nem látszik. Viszont a daganatok kialakulásáért sem elsőként okolható, bár elősegítheti, de ez már ki lett vesézve másik totyikban, ide ne keverjük bele a témát, mert nem itt van a helye. -
I_Am
veterán
Láss a sorok között.
Azok a postok ahol indokolatlanul csak a flame-keltő szándék a lényeg, azok itt nem kívánatosak. Ha egy új wow fun csak azért regel ide be, hogy majd Ő jól megmondja, tegye. De a stílus az nem mindegy és az sem, hogy mik a következményei.
Ismétlem ne forgasd ki a szavaimat, mert függetlenül attól, hogy Modi vagyok-e vagy sem, nem jó emberbe kötsz bele.
indoklásként: jó pár éve a ring totyik (ami a problémás dolgok megoldására született) rendszeres látogatója voltam és nem sok olyan esetet lehet visszaolvasni ahol ilyen kiforgatós helyzetekben nem én jöttem volna ki győztesként. -
I_Am
veterán
Nem, számomra az a lehetetlen, hogy este miután lefektettétek a gyerekeket akkor nem a párod mellé ülsz, vagy fekszel le, hanem büszkén ülsz oda a gép elé raidelni egyet.
Én nem wow-oztam soha, nem jön be a warcraft stílusa. Viszont nfsu-ban a legjobb magyar klán alapítója vagyok, és a legnagyobb magyar ut2k4-es klán is az én és pár játékostársam által jött létre. Ezen felül diablóztam is nem keveset. (sőt sokszor párhuzamosan a másik két játékkal)
Tudom mit jelent az, hogy a gép előtt ülsz, de közben beszélgetsz a pároddal. Az én szememben szemtelenséget és önzöséget, amelyet be kell valljak én is elkövettem. Amikor szólnak hozzád, de te a füles miatt nem hallod. (mert azt ne mond, hogy némán raideltek, mert akkor dobok egy hátast.)
Teljesnek majd akkor érzed az életed, ha félreteszed a virtuális világ és virtuális közösség iránti nagy odaadásod és ott kapsz igazán sokat ahol adsz is. Szerintem. (semmi offenzívet ne olvass ki a soraimból, de azt hiszem nem mondtam olyat ami sértő lenne Rád nézve és nem is akartam) -
-conrad-
addikt
[link]
Olvasd el ezt. Szerintem sok mindenre választ ad. Csak azt nem értem, miért nem keres magának egy amish közösséget, vagy egy odvas fát a rengetegben az ehhez hasonló emberek tömege, ahelyett, hogy meg akart téríteni mindenkit. (hozzáteszem, az INTERNET (ide kellene valami véres húscafatokból kirakott betűtípus) segítségével)
Elnézést, kezdek elmenni személyeskedés irányába. -
Tényleg nem a WoW a hibás, ezért felejtsk el azt hibáztatni.
Ilyen alapon viszont minden drogot is legalizálni kéne, hiszen ne ma drog a hibás, hanem az emberek.
Szóval a megoldás nem az, hogy lehülyézzük az embereket. ''Te vagy akaratgyenge, nehogy már a drogot hibáztasd,'' A megoldás, hogy 1. segítünk kigyógyulni a függésből, 2. betíltjuk azon dolgoka,t melyek függést okoznak. -
sghc_toma
senior tag
nemtom, nekem nem az jött le Neck írásából, hogy ő most teljes mértékben a WoW-ot hibáztatja, és egyáltalán nem tűnt mentegetőzőnek..
és azért Frei műsorával ne hasonlítsuk már össze ezt, ui. Frei nem tapasztalta meg a dolgot, Neck viszont igen...
//oops, kell nekem hosszú percekig írogatni egy hsz-t.. mindig elkések..
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Hibáztattam én egy szóval is a WoWot? Nem.
Mindösszesen fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy velem ez történt, és ha netalántán léteznek még emberek akik hasonló ''stádiumban'' vannak mint én voltam, akkor hátha ráébreszti őket erre.
Azért hogy én hülye vagyok nem a játék a hibás, de megtörtént esettel lehet példát mutatni... -
atee
őstag
Na igen csak annak semmi hír értéke nincs, hogy valaki játszik egy népszerű játékkal és mellette normális élete is van.
Pedig a nagy többség így van vele. Csak ez éppen a médiák miatt nem jut el az átlag emberekhez akiknek csak az a valóság amit a Blikkben van és kereskedelmi tv-k adásaiban van.
Ez viszont csak a legkisebb probléma, hogy a wow ról és a számítógépes játékokról ferde képet kapnak.
Már nem a saját szemüknek és eszüknek hisznek az emberek hanem csak annak ami ezekből a xarokból rájuk szakad. -
Racecam
nagyúr
Te aztán nagyon nagy arc vagy.
Most jól megmondtad az őszintét!
Még szerencse, hogy vannak ilyenek, akik nem akarargyengék, nem hiúk, és inteligensek, különben mindenki WOW lázban fetrengene otthon, és üresek lennének az utcák.
Könnyű másokat meg, és elítélni.
Egyszerű.
Ahogy az élet is ilyen egyszerű.
Fekete és fehér.
Vannak a jók, és a rosszak.
És akkor még tanácsot is adsz, ez a nagyszerű ebben.
Tudod, csak keményen, ahogy ez szokás. Bele a pacekba. A TV-ben is így csinálják. Volt is ilyen műsor, láthattad.
Köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest