- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Őrült
Őszintén szólva jó írás, bár kicsit tömör, nem éppen guga- féle világmegváltós mese, ahogy kiment vécére és közben bedobott egy kolbászt sörrel (természetesen egy Bibliai anekdotával megfűszerezve), de pont jó
A mi családunk, hát én már pesti gyerkőc voltam, így érdekes a helyzet. Anyám paraszti családból, Szarvasról jött, apám meg egy belvárosi sznob családból. Érdekes keverék lettem én. Apám mondjuk csak nyomokban viseli a sznobság tulajdonságait, de mivel faipari végzettségű, így ő is szereti a kétkezi munkákat, amiben presze állandó jelleggel segítek.
Van egy nővérem, de az nem társaság, legalábbis munkában, úgyhogy nem feltétlen kell nagycsalád a jó légkörhözEgy szó, mint száz, én nem teljesen vagyok kétkezi munkás, de volt részem nekem is garázsépítésben, parkettázásban, gipszkartonozásban, szekrénykészítésben, vidéken gaznyírásban, tehénfejésben, tyúkvágásban, favágásban, és minden finomságban. Én erre büszke vagyok, és lehet, hogy akkor zsörtölődtem, hogy miért engem kell pont akkor, pont engem b*szogatni, de utólag visszagondolva büszkeség tölt el, és jóérzés.
Üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest