- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Őrült
Őszintén szólva jó írás, bár kicsit tömör, nem éppen guga- féle világmegváltós mese, ahogy kiment vécére és közben bedobott egy kolbászt sörrel (természetesen egy Bibliai anekdotával megfűszerezve), de pont jó
A mi családunk, hát én már pesti gyerkőc voltam, így érdekes a helyzet. Anyám paraszti családból, Szarvasról jött, apám meg egy belvárosi sznob családból. Érdekes keverék lettem én. Apám mondjuk csak nyomokban viseli a sznobság tulajdonságait, de mivel faipari végzettségű, így ő is szereti a kétkezi munkákat, amiben presze állandó jelleggel segítek.
Van egy nővérem, de az nem társaság, legalábbis munkában, úgyhogy nem feltétlen kell nagycsalád a jó légkörhözEgy szó, mint száz, én nem teljesen vagyok kétkezi munkás, de volt részem nekem is garázsépítésben, parkettázásban, gipszkartonozásban, szekrénykészítésben, vidéken gaznyírásban, tehénfejésben, tyúkvágásban, favágásban, és minden finomságban. Én erre büszke vagyok, és lehet, hogy akkor zsörtölődtem, hogy miért engem kell pont akkor, pont engem b*szogatni, de utólag visszagondolva büszkeség tölt el, és jóérzés.
Üdv.
Mákos7észta
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest