- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
De a ghost fájlt nem frissíted hetente, és ha mondjuk egy 3 hónapos ghost fájlt teszel visza, meg fogsz lepődni, elég fura élméynben lesz részed, legalábbis azalatt azért változik a gép mindenkinél szerintem.
(írtónak viszont én is a doctor ajánlom, mert direkt kipróbáltam az összeset, szedtem le tudatosan spyware-t és e volt a legjobb. rezidense kicsit többet ezsik, ehelyett valóban ajánlatos a S&D rezidensnek. ráadásul ez nemcsak hogy nagyon kevés ramot zabál, hanem van benne (jó többibe is van..) registry figyelő is, így ha a spyware be aakrja magár írni a egistrybe, akkor arról tudn fogsz, és eldöntheted hogy engeded-e vagy sem. aki kcisit is ért hozzá, annak ezt ajánlom mert így a registry teljesen védett lesz.
Az immunize funkciót is mindenki kapcsolja be, és minden frissítés után immunizeeljen egyet, mert így elég sok spyware ''lepattan'' a gépről, és még csak felugró ablakok sem jelzik... (ez is van a többi progiban is, de S&D rambarát
megjegyzés: csökkentett módban ha nem az alapértelmezett profilba, hanem a beépített rendszergazda profilba lépünk be, akkor visszatérve normál módba, ne lepődjünk meg, hogy a spyware írtó progi nem mutatja a keresést a naplóba.
(nálam suliban az én profilomban van jópár spyware de mivel MS referencia suli, ezér nem lehet mást feltenni csak ms cuccot, egyedül vírusírtó nem MS. és tök vicces hogy minden gépen ahol bejelentkezek pop(o)-up támadás ér. viszont ezek profilra korlátozódnak.)
Szóval ha valaki ''nem mer'' csökkentett módba belépni vagy hiányzik az F8 gombja, az megpróbálhatja azt is, hogy csinál egy másik profilt, és abban írt. persze ez közel sem tökéletes, de rengeteg spyware profilba töltődik, így ha új profilba lépsz be, az (nem minden esetben) elvileg mentes ezektől. (ez tapasztalatból is mondom, de azt se felejtsük el, hogy ez nem olyan hatékony mint a csökkentett módos írtás, és sok kémprogi profilfüggetlen)
lol most nézem de sokat írtamremélem hasznos kiegészítés
és annak is örülök hogy (még) nincs spyware írtó flame
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest