- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
''A ''jól'' eléggé viszonylagos, nekem pl. az a jó, ami Operában látszik''
egyreszt a ''jol'' nem viszonylagos, van egy ajanlas
masreszt az opera hajlamos ugyanolyan modon a sajat feje utan menni, mint az ie6 (pontosabban az ie6 feje utan megy)
mondjuk ennek sincs sok koze sem a webfejleszteshez, sem a bugroka nyujtotta fejlesztoi eszkozokhoz -
VladimirR
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #109 üzenetére
egyreszt az oldal mind ie7, mind bugroka, mind opera alatt szarul jelenik meg (a kulonbseg annyi, hogy opera es ie7 alatt mentheto a dolog, mig bugroka eseteben nem), s mint ilyen hulyeseg barminemu tesztelesre hasznalni
masreszt nem ertem, hogy ennek mi koze van a bongeszok webfejlesztoi szemmel valo velemenyezesehez -
VladimirR
nagyúr
válasz
cousin333 #98 üzenetére
de imadom az ilyen post-okat
hazugnak nevezel, hulyesegeket beszelsz, hogy itt elem ki a frusztraltsagom (a mhozzad hasonloktol vagyok frusztralt), majd a vegere odabokod, hogy peace, met az egyreszt trendi, masreszt meg lehet ra hivatkozni, hogy nem is gondoltad komolyan
legalabb gerinc lenne benned -
VladimirR
nagyúr
sokkal inkabb az a bajom, hogy minden egyes tetszoleges bongeszorol szolo topicban ott van egy-ket delikvens, aki mindenaron el akarja magyarazni, hogy miert az o kedvenc bongeszoje a legjobbabb, s mig tobbnyire nem kulonosebben szamit, mert maga a hir is valami rossz bulvarirasra emlekeztet, addig itt egy valamivel igenyesebb irasrol van szo
de nektek mindegy, muszaj elmondani, hogfy az opera testreszabhatobb, meg a halal udja, meg mit
es azert utok meg ilyen hangot, mert mikor mar a 20. topicban latod ezt, nincs kedved illedelmesen megkerni az illetoket, hogy legyenek szivesek abbahagyni, a moderatorok meg sz*rnak bele az egeszbe (kiveve, mikor megjelenek en is, akkor repkednek a banok, figyelmeztetesek)
es igen, lehet, hogy en latom teritesnek, amit irsz, de neked lehet el kellene gondolkodnod azon, hogy egy az ff webfejlesztoket segito ficsorjeit bemutato cikk forumtemajaban k*rv*ra lenyegtelen, hogy az ie tud-e tab-eket, vagy hogy az opera kezelofelulete mennyire szep, s mint ilyen ,azt hiszem nem rohato fel hibakent, ha ezt esetleg teritesnek velem -
VladimirR
nagyúr
tudom, hogy nem volt fikazva az ie, tudom, hogy semmit nem ervnek szantal, csak mar kezdem unni, hogy itt akarsz teriteni te is, meg cousin333 is opera mellett
azt nem fogja fel egyikotok sem, hogy itt eppenseggel NEM felhasznaloi szempontok alapjan irodott a cikk, de nem baj, mert olyan nem lehet, hogy valaki nem a ti kedvenc bongeszotoket isteniti
van millio masik topic, mondjatok el ott, hogy jujj, de k*rvajo az opera, de webfejleszteshez teny, hogy az ff nyujt a legtobbet (sot, az operanal meg tan az ie is tobbet nyujt)
ennyi, probaljatok elfogadni, nem kell teriteni
a tab-os peldam (szinten mindkettotoknek szol) pedig lehet kicsit valoban tulzo volt, de tenyleg ezt csinaljatok - hol az a baj, hogy van, hol az, hogy nincs
nem tetszik? jolvan, nem tetszik
lehet nem hasznalni, de folge lehet mindezt csendes megelegedettseggel, leven a ti operatok szazszorta jobb (es szebb es gyorsabb es felhasznalobaratab es testreszabhatobb es eredetibb es szebb es gyorsabb (jah, ez mar volt)
cousin333: nem kulonosebben erdekel, hogy az opera miert nem ert el nagyobb reszesedest - tildy hozta fel, hogy dehat az meg nem is terjedt el - en csak megemlitettem, hogy az opera sem, pedig 10 ev forral indult
mellesleg a kerdes koltoi volt, attol, hogy tudom, miert nem kuld referer-t nem lesz nekem jobb, mindossze idegesito, hogy az opera hulyesegei miatt tobbszor at kellett irni kodot az oldalamon
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
cousin333 #90 üzenetére
''Persze, mert automatikusan frissülni fog.. Gizike néni meg pislogni, amikor meglátja . Ha külön kellene leszedni, és feltelepíteni, akkor azért nem olyan biztos, hogy bekövetkezik amit írsz, mert az új IE felhasználás és kezelés szempontjából majdnem annyira új egy IE6 usernek, mint egy FF vagy Opera...''
ha nem frissulne automatikusan, valoszinuleg akkor is nagyobb resze lenne egy ido utana tortabol - mig az opera tobb, mint 10 ev alatt is mennyit tudott kiszakitani?
a taboknal pedig ne nekem kelljen mar eldontenem akarmit is
a felvetes arra iranyult, hogy sokan ugy allnak az ie-hez, mint a medve a nyuszikahoz
ha van tab az a baj, ha nincs akkor az
csak azert nem kuldom el az ilyeneket a p*csaba, mert megigertem egy moderatornak, hogy nem lesz szukseges moderalnia a hozzaszolasaimat
szoval te dontsd mar el, hogy most jo hogy vannak benne tabok, vagy pedig rossz
illetoleg te is valaszolhatsz az elozo post-ban feltett kerdesemre -
VladimirR
nagyúr
erdekes, az anyam, apam (mondjuk o pont nem, mert nem hasznalja a gepet), hugom, noverem ie-t hsznal
senki nem kenyszeritette rajuk
lehet azt raktam a gepre?
ez nem erv, a szamitastechnikahoz csak felhasznalo szinten ertok azt fogjak hasznalni, amit elejuk teszel
nekik nem szamit, hogy jobbra balra lehet a toolbarokat rangatni, vagy hogy mennyire szep a felulet amig bongeszni lehet a bongeszovel ,addig nem fognak masikat keresni
az ie7 elterjedtsegevel meg plz ne nagyon dobalozz, fel even belul elterjedtebb lesz, mint a lassan 10 eves opera
(jah, a tab-os resz kulon poen - eddig az volt a baj, hogy ''az a sz*r f*s ie nem tud tabokat'', most meg az lesz (azon tul, hogy ''koppintottak a m*csk*s b*z*k''), hogy ''de sz*r, meg kell szokni, hogy van''?
ne viccelodj mar - inkabb valami erdemlegeset szolj az irashoz
pl ha mar fejlesztes, megmondhatnad, hogy az opera miert nem kepes egy application/x-opera-configuration-search content-type-pal rendelkezo file telepitesekor elkuldeni a referer-t -
VladimirR
nagyúr
jolvan fiuk, lanyok, abba lehetne hagyni a teritgetest, az iras nem kimondottan errol szol, a topic-nak sem errol kellene (arra ott van az osszes tobbi ie-s topic)
-
VladimirR
nagyúr
(#4) kevin.1: altalaban nem a javitok talalnak ra a hibara, inkabb vagy a virusirok, vagy biztonsagi cegek (imho ok sem igazan a forrast bujva)
viszont erdekelne, hogy a hibajavitasra idejere vonatkozo kovetkeztetesed mibol vontad le
persze en is olvastam mar itt-ott, hogy a mozilla csapat 1-2 nap alatt reagal, javitja a hibat, de a valosag inkabb azt mutatja, hogy nagyjabol havonta jon ki uj ff verzio, s ezido alatt nem irtkan 6-10 hiba is akad (lassan tobb, mint az ie-ben) - es oszinten megmondom, ketlem, hogy ezek blokkositva, mind 1-2 nappal az uj kiadas elott derulnek ki (mas teszta, hogy a felhasznalo nem tud rola, mert mozilla-ek nem mondanak semmit a hibarol, amig ki nem jott a javitott verzio (esetleg ha mas publikalja elottuk, adnak egy workaround-ot)
(#5) kevin.1, (#6) shev7: ne fognak valtani - amig a felhasznalok donto tobbsege windoze-t hasznl, nem eri meg az (elnezest, de) elhanyagolhato kisebbseggel foglalkozni
(#9) : a phising filter-t az ie7 betajaban (vagy meg csak pre beta volt?) joval hamarabb meg lehetett talalni, minthogy hirekben felmerult volna az ff2-vel kapcsolatban
mellesleg nagyjabol mindketto egy szinten van, nem er egy kalap szamocat sem - nemreg olvastam (azaz atfutottam) errol egy elemzest, de pl leg, ha csak ategnapi reiffeisen-es ''tamadast'' nezed - a firefox annyival nem biztonsagosabb, hogy a fake biztonsagerzettol hatradolve barmit lehessen csinalni - sot
(#13) RedAnt: ne foglalkozz vele, hulye, nem erti, mirol van szo
(#24) joghurt: mintha az ie7 nem toltene ki automatikusan a jelszo mezot, tovabba a ff nem szur kellokeppen url-re, ha jol tudom
(#31) joghurt: igen, az ie nem mindig ugy ertelmezi a szabvanyt, ahogy kellene (bar nekem helyenkent logikusabb az ie utja), sok hianyossaga van, de veletlenul se tevesszen meg, hogy az opera, ff2 atmennek az acid2 teszten, attol azokban is van css bug boven (pl firefox-nal nem egy bugba futottam mar bele)
persze igaz, az ie7 all e teren legrosszabbul, de szerintem folosleges is torni magukat, ugyis csak az lenne a vege, hogy valaki a nyakukba vag egy trosztellenes pert, mert mittudomain, a windoze-hoz tokeletes css ertelmezot csatolnak
(#32) birno: amennyire tudom, igen, lenyegesen kevesebb hiat talalnak az opera bongeszoben - mondjuk ebben valoszinuleg kozrejatszik kis piaci reszesedese is: nem eri meg bajlodni vele
lathatod, mikor kijott az ff, a legbiztonsagosabbnak hirdettek, aztan ahogy nott a nepszerusege, egyre-masra jonnek elo (nem ritkan kritikus) biztonsagi hibak (mint irtam, az utobbi idokben tobb, mint az ie-ben)
felreertes ne essek, hibatlan kod nincs, viszont amig nem eri meg, addig a rosszfiuk nem fogjak torni magukat, hogy megkeressek ezeket a hibakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest