Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
VladimirR #96 üzenetére
Van igazság abban, amit írsz, de a stílus akkor sem jogos...
Tisztában vagyunk vele, hogy ez a topik mivel foglalkozik elsősorban, pontosan ezért kerültek a hsz-ek OFF-ba.
Térítés és nem fikázás között nagy különbség van, kicsit érzékenyek a szenzoraid.
A tabos példád nem túlzás volt, hanem hazugság. Az meg, ha más miatt frusztrált vagy: ez a topik nem arról szól, hogy a frusztráltságodat itt vezesd le. Sőt, még csak nem is a költői kérdések topikja...
Senki sem vitatta, hogy az FF a ''király'' webfejlesztésre.
''csendes megelegedettseggel''
Te mégis szükségét érezted, hogy be-beszóljál.
Részemről ennyi volt. Peace -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #96 üzenetére
Én csak azt nem értem miért kell ilyen hangot megütnöd. Nem akartunk senkit sem téríteni. (Az meg megint msá tészta, hogy te mit gondolsz ) Az tény , hogy nem jó helyre (topicba) írtuk a mondandónkat.
nagy valószínűséggel a többi böngészőnél is meg lehet találni azt a forrást, ahonnét az információkat a fejlesztéshez megszerzed. Nagy valószínűséggel midnez komplikáltabb, mint az FFnél (azaz valószínűleg a netet kell túrnod).
Szóval nem igazán értem, miért is akarod leharapni a fejünket.
Nem lehet , hogy az a gond, hogy amit mi mondunk azt egyből térítésnek szánod?
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz
VladimirR #91 üzenetére
''ha nem frissulne automatikusan, valoszinuleg akkor is nagyobb resze lenne egy ido utana tortabol - mig az opera tobb, mint 10 ev alatt is mennyit tudott kiszakitani?''
Idővel minden megtörténhet. De az is inkább annak lesz a következménye, hogy egyre több lesz az IE7-only oldal (''Az Ön böngészője elavult...'').
Opera sikertelenség több okra vezethető vissza: Internet nem mindig volt ilyen népszerű (pl. 10 éve..), nem része egyetlen oprendszernek sem (pláne nem a Win-nek), sokáig adware jellegű volt az ingyenes változat, nem tolták annyira a szekerét (meg hype-olták), mint az FF-nek, sokáig (részint még ma is) bonyolultabb (volt) a használata, sok integrált funkció is sokakat elriaszt.
''a felvetes arra iranyult, hogy sokan ugy allnak az ie-hez, mint a medve a nyuszikahoz''
Értem én, csak rossz helyre címezted, mert ezt senki nem írta itt.
''szoval te dontsd mar el, hogy most jo hogy vannak benne tabok, vagy pedig rossz''
Ha nem lett volna a világos az eddigiekből, én csak örülök ennek a lépésnek.
''illetoleg te is valaszolhatsz az elozo post-ban feltett kerdesemre''
Nem értek hozzá, nem is érdekel. Támadd be valamelyik Opera fejlesztői fórumot, ott nálam sokkal hozzáértőbbekkel találkozhatsz... Kezd mondjuk innen: [link] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #87 üzenetére
Nem is érvnek szántam. Csak elmodntam, hogy a felhasználó azt használja ami van, amit megszokik. ÉS később már nehezebben vált. (Főleg az olyanok, akik idősebbek. Őket nehezebb rávenni, hogy olyat használjanak amit nem is ismernek... )
Gizinénivel pl. valószínűleg pont ez lesz a buktató, hogy ha már megszokta a 6ost, akkor akarni fogja a régit, hiába van újabb szebb, jobb.
A fejlesztéshez: Nem vagyok otthon benne, de gondolom ezt már nézted: [link]
(jah, a tab-os resz kulon poen - eddig az volt a baj, hogy ''az a sz*r f*s ie nem tud tabokat'', most meg az lesz (azon tul, hogy ''koppintottak a m*csk*s b*z*k''),
ilyet nem mondtam. Mégcsak nem is fikáztam az ie-t. Mindenesetre igen, meg kell szokni. Nekem spec fura .
Kicsit olyannak érzem a hozzászólásod, hogy lukat akarsz az emebr hasába beszélni. Pedig egy szóval nem volt itt fikézva az IE.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
válasz
VladimirR #87 üzenetére
''az ie7 elterjedtsegevel meg plz ne nagyon dobalozz, fel even belul elterjedtebb lesz,''
Persze, mert automatikusan frissülni fog.. Gizike néni meg pislogni, amikor meglátja. Ha külön kellene leszedni, és feltelepíteni, akkor azért nem olyan biztos, hogy bekövetkezik amit írsz, mert az új IE felhasználás és kezelés szempontjából majdnem annyira új egy IE6 usernek, mint egy FF vagy Opera...
''mint a lassan 10 eves opera''
1994-es szóval már több, mint 10 éves(Na jó, 1996 óta publikus: [link]). Persze, adott összefüggésben ez még rosszabbul veszi ki magát
.
Tabok: más böngészők régen használják. IE most kezdte. Te döntsd el, hogy ezt minek nevezed... ''Nem tud tabokat'' azokat én hiányoltam, ''Meg kell szokni, hogy van'' ezt meg Gizi néninek kell megszoknia. Nincs itt kérem semmi ellentmondás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged