- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bencom ™
őstag
össze ne vesszetek már
főleg azért, mert ugyanolyan az avatarotok, és alig tudom megkülönböztetni, mikor melyikőtök ír
a fantasyban tényleg sok a szemét, ezért akarok ''szépirodalmi-fantasyt'' írni. Magyarul a fantasy csak háttér lesz, hogy szabadon engedhessem a fantáziámat, de a minőséget szeretném olyanra ''hangolni'' mintha egy klasszikus széppróza lenne.
na így hirtelen ennyi
a többieknek: mondom én hogy nem kell elitélni a csetet (bár az MSN nem cset, mert nagy különbség van a kettő között) szal nem kell leszólni, de nem is csak arra kell építeni. komollyá akkor válik a dolog, mikor találkoztok... na ez nálunk elaradt íly módon
kefete: tökéletesen megfogalmaztad, amit írni akartam, és még meg is előztél egy pár pillanattal
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
sztem nem bántottál meg senkit.
ez olyan, hogy ha verset kell tanulni, több módszer van.
van aki szavanként tanulja meg ,van aki egybe az egészet, van aki addig olvasgatja, amíg meg nem jegyzi, van aki kétsoronként, mindenkinek más a módszere. szerintem ez is olyan.
van aki tanul, van aki inkább ''tapasztalatot'' és ötleteket gyűjt e téren.
Szerintem ugyanannyi eséllyel indul mindkét fajta író, csak én sokkal jobban szeretek olvasni, mint tanulni, mivel a tanuláshoz semmi szorgalmam nincs
én a sötét oldal csábító, könnyebb útját választom
deez csak vélemény -
Bencom ™
őstag
hajaj, az öngyilkossági hajlamom nekem is megvan, aki ismer az tudja, és én is a gyámoltalan csajokra ''bukom''... furcsa ez... csak nekem az a különbség, hogy világéletemben depressziós voltam, és ez nem hiszem, hogy változni fog... csak eljutottam odáig, hogy ki tudom röhögni saját magam, és ez némileg segít...
egyébként világmegváltó komplexus rulz -
Bencom ™
őstag
-
Bencom ™
őstag
joh, akkor még 500 hsz-en keresztül hajtogassátok, attól nem fog megváltozin, mivel már nem lehet módosítani....
és mellesleg semmi jelentőssége nincs a történet szempontjából, mondtam, h ezzel csak magyarázattal akarok szolgálni azoknak, akiok furcsállták a viselkedésem mostanában, és nem pedig egy könyvet akartam írni.
kész ennyi
mellesleg, ezt most nem kötekedésnek szánom, de én legalább használok ékezetet... az is helyesírási hibának számít egy irodalom tanárnál...
most jön a kifogás, h itt nincsenek olyanok...
de mégis beleköttök minden jelentéktelen dologba, és elterelitek a témát egy teljesen meddő és felesleges irányba
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
válasz
Wolverine #52 üzenetére
nem tiltottam, csak töröltem, hátha bocsánatot akar kérni, de úgysem fogadom el, csak valamivel leglaább vissza akarok vágni neki...
író úgy lesz az ember, ha megtalálja a neki fekvő témát, és tud valami jót alkotni benne...
fotósnak is meg zenésznek is készülek, meg gonodlom rendesz foglalkozásom is lesz, de nekem főleg az ilyen művészeti dolgok jönnek be
ha meg nem tehetséges az ember, akkor hiába tanulja, ha meg az, akkor meg szintén hiába tanulja, max megtanul pár olyan ezközt, amik alig lendítenek a könyveken... nem hinném, hogy Stanislav tanult volna ilyesmiket, mégis egy zseni
de ez majd még kiderül
és a helyesírási hibákról ne essen már szó, ez nem műalkotás, hanem egy frissen megtörtént eset, szóval ne ezen akadjatok már fenn. ha könyvet fogok írni, az helyesen lesz írva, de ezért már ezerszer elnézést kértem, mégis úgy gondolom, hogy a dolog nem erről szól.
akik eddig jókat írtak (támogatásul stb) azoknak nagyon köszönöm, akik meg nem... nos azoknak is
nem gonodltam, hogy ekkora port kavarok ezzel a bloggal... csak ki akartam írni magamból, hogy megkönnyebbüljek
dabadab: pont ilyesmit akartam írni, csak megelőztél
[Szerkesztve] -
Bencom ™
őstag
ehh, megpróbálok egyszerre reagálni mindenre...
semmi oka nem volt hazudni, ezért nem is számítottam erre, így könnyebb volt a hibába esni
az írónak készülök annyit jelent, hogy még nem jelent meg komolyabb munkám, (a magus könyv sincs kiadva) hanem majd lesz egy, ha úgy érzem, hogy elég jó vagyok már hozzá.
a csaj télleg átbaszott, meg akartam valahogy bosszulni, de mivel rájött, ezért nem sikerült
másrészt több dolog is történt, ami miatt elhomályosult az ítélőképességem
a helyesírási hibákert meg hányszor kérjek még elnézést?
amire eddig reagáltam, nem fogok még egyszer -
Bencom ™
őstag
válasz
#64791808 #29 üzenetére
na, eddig ezt tettszett a legjobban, ugyanis kb 90%-ban egyetértettem veled, már mielőtt ez megtörtént volna, csak ez a baj, hogy ha ''szerelem'' fellépésekor különböző kémiai folyamatok mennek végbe, amik elveszik az ember józan itélőképességét, és adjátok hozzá, hogy én alapon egy hülye tini vagyok, szóval... utólag én is okosabb vagyok, sőt előtte se voltam hülye, de közben... reménytelen
a báttyáért meg bocsi, csak leültem, kb 10-perc alatt megírtam, aztán rohantam ebédelni, és utána átfutottam, és asszem a bátty szón kívül mindent ki is javítottam, ezt nem tudtam eldönteni, hogy kell leírni, meg a sztori szempontjából nem is találtam olyan fontosnak...
és én készülök írónak, nem a csaj.
ő inkább költőnek... hacsak nem azokat a csodaszép verseket is csak bemásolta valahonnan...
na mind1, a konzekvenciát levontam... remélem utoljára... -
Bencom ™
őstag
nem, tatabányai, bár a nevét és a címét szándékosan kerültem az írásban
de úgy látszik nem csak nekem volt hasonló tapasztalatom
semmi oka nem volt hazudni, én megbíztam benne, bármikor lemondhatta volna, hogy idejöjjön, arra nem haragszom meg, ez viszont ütött
és előlre közöltem, hogy bármit momndhat, azzal nem bánt meg, csak ne hazudjon... hát, neki mégis kellett
tudom, hogy nem jó neten ismerkedni, de itt nem is ez volt a cél, a sztori elején leírtam, hogy egy véletlennek köszönhetően ismertem meg, és nem sejtettem, hogy így járok...
egyik ismerősöm pedig a cseten ismerte meg a későbbi feleségét, szóval nem kell elásni a netet, csak vigyázni kell... de utólag már okos az ember...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest