- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Figyelj, én most megfogadtam, hogy 2007-ben igyekszem pozitív lenni mint a proton
és eddig tök jól bevált. Egyszerűen már tényleg nem bírtam, hogy néha direkt azért hallgattam olyan zenét/néztem olyan filmet, hogy csak még mélyebbre süllyedjek, közben meg simán történtek körülöttem jó dolgok is, csak nem vettem észre. Egyszerűen csak lazítani kell megtanulni, találni pár apró örömöt, legyen az egy szép zene, egy jó film, vagy akár egy pc-s játék, mindegy... én is eléggé művészbeállítottságú vagyok (zenész vagyok, meg fényképezni szeretek, főleg természetet), szóval gondolom, ilyesmi mozgat téged is. Mondjuk alapvető különbség, hogy én csak emiatt lettem depressziós, alapvetően nem vagyok az.
Viszont a legnagyobb alapszabály az MSN-es csajozás hosszú ívben elkerülése mellett: ne is foglalkozz olyan csajokkal, akik sok fejfájást okoznak. Cerebellum nagyon jól leírta, gondolj bele, hogy tudnál mellette így élni hosszútávon. A másik, hogy depis csajjal beszélgetés-panaszkodás-meghallgatás soha nem fog (rendes) kapcsolathoz vezetni, mert vagy ő szűri le az írásodból, hogy nem vagy mentálisan stabil, vagy fordítva, és jön a klasszikus ''legyünk csak barátok''. Kell ez? Nem kell. Az embereknek segíteni, meghallgatni őket szép dolog, és kell is, mert nősz a szemükben, de panaszkodásra nem lehet kapcsolatot építeni, mert csak elijeszted a másikat (ugyan esetedben erről nem volt szó, ezt csak úgy leírtam)...
A távolság részét már nem is kommentálom, nálam kb. 1 óra út férne bele egy kapcsolatba, és ez nem az önzés része, hanem a józan észé. A távolság megöli a kapcsolatokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest