Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz Wolverine #52 üzenetére

nem tiltottam, csak töröltem, hátha bocsánatot akar kérni, de úgysem fogadom el, csak valamivel leglaább vissza akarok vágni neki...

író úgy lesz az ember, ha megtalálja a neki fekvő témát, és tud valami jót alkotni benne...
    fotósnak is meg zenésznek is készülek, meg gonodlom rendesz foglalkozásom is lesz, de nekem főleg az ilyen művészeti dolgok jönnek be :)
    ha meg nem tehetséges az ember, akkor hiába tanulja, ha meg az, akkor meg szintén hiába tanulja, max megtanul pár olyan ezközt, amik alig lendítenek a könyveken... nem hinném, hogy Stanislav tanult volna ilyesmiket, mégis egy zseni :)

de ez majd még kiderül

és a helyesírási hibákról ne essen már szó, ez nem műalkotás, hanem egy frissen megtörtént eset, szóval ne ezen akadjatok már fenn. ha könyvet fogok írni, az helyesen lesz írva, de ezért már ezerszer elnézést kértem, mégis úgy gondolom, hogy a dolog nem erről szól.

akik eddig jókat írtak (támogatásul stb) azoknak nagyon köszönöm, akik meg nem... nos azoknak is :)
    nem gonodltam, hogy ekkora port kavarok ezzel a bloggal... csak ki akartam írni magamból, hogy megkönnyebbüljek :)

dabadab: pont ilyesmit akartam írni, csak megelőztél :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák