- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Wolverine #52 üzenetére
nem tiltottam, csak töröltem, hátha bocsánatot akar kérni, de úgysem fogadom el, csak valamivel leglaább vissza akarok vágni neki...
író úgy lesz az ember, ha megtalálja a neki fekvő témát, és tud valami jót alkotni benne...
fotósnak is meg zenésznek is készülek, meg gonodlom rendesz foglalkozásom is lesz, de nekem főleg az ilyen művészeti dolgok jönnek be
ha meg nem tehetséges az ember, akkor hiába tanulja, ha meg az, akkor meg szintén hiába tanulja, max megtanul pár olyan ezközt, amik alig lendítenek a könyveken... nem hinném, hogy Stanislav tanult volna ilyesmiket, mégis egy zseni
de ez majd még kiderül
és a helyesírási hibákról ne essen már szó, ez nem műalkotás, hanem egy frissen megtörtént eset, szóval ne ezen akadjatok már fenn. ha könyvet fogok írni, az helyesen lesz írva, de ezért már ezerszer elnézést kértem, mégis úgy gondolom, hogy a dolog nem erről szól.
akik eddig jókat írtak (támogatásul stb) azoknak nagyon köszönöm, akik meg nem... nos azoknak is
nem gonodltam, hogy ekkora port kavarok ezzel a bloggal... csak ki akartam írni magamból, hogy megkönnyebbüljek
dabadab: pont ilyesmit akartam írni, csak megelőztél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest