- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
talan csak a lelki allapot. ahogy irtad kisse kivolt szegeny (vagy ez is mind kamu?)
vagy ha a lepattant keco stb stb esete, akkor talan az egesz alapja a haszonszerzes, esetleg egyszeru kihasznalas lett volna. talan eljutott volna arra a szintre a dolog, amikor elkezd sirni, hogy jaj nimncs ez vagy az, es ere te kedvesen segitseget ajanlasz...
latunk mar ilyet -
Azazello-
senior tag
koszonom igy mar ertheto. csak nem ertettem mikor irtad, hogy nem is letezett a testver.
viszont a lany tortenete annyira hihetetlen
ekkora badarsagokat osszehazudozni. ehhez mar pofa kell. es volt barmi celja a lanynak veled? haszonszerzes vagy akarmi? nem ertem, hogy egy ''eppenhogycsak'' kapcsolatban miert kellett ossze-vissza hazudozni, masokat belekeverni es utana eljatszani, mintha nem tortent volna semmi? -
HavocS
senior tag
Figyelj, én most megfogadtam, hogy 2007-ben igyekszem pozitív lenni mint a proton
és eddig tök jól bevált. Egyszerűen már tényleg nem bírtam, hogy néha direkt azért hallgattam olyan zenét/néztem olyan filmet, hogy csak még mélyebbre süllyedjek, közben meg simán történtek körülöttem jó dolgok is, csak nem vettem észre. Egyszerűen csak lazítani kell megtanulni, találni pár apró örömöt, legyen az egy szép zene, egy jó film, vagy akár egy pc-s játék, mindegy... én is eléggé művészbeállítottságú vagyok (zenész vagyok, meg fényképezni szeretek, főleg természetet), szóval gondolom, ilyesmi mozgat téged is. Mondjuk alapvető különbség, hogy én csak emiatt lettem depressziós, alapvetően nem vagyok az.
Viszont a legnagyobb alapszabály az MSN-es csajozás hosszú ívben elkerülése mellett: ne is foglalkozz olyan csajokkal, akik sok fejfájást okoznak. Cerebellum nagyon jól leírta, gondolj bele, hogy tudnál mellette így élni hosszútávon. A másik, hogy depis csajjal beszélgetés-panaszkodás-meghallgatás soha nem fog (rendes) kapcsolathoz vezetni, mert vagy ő szűri le az írásodból, hogy nem vagy mentálisan stabil, vagy fordítva, és jön a klasszikus ''legyünk csak barátok''. Kell ez? Nem kell. Az embereknek segíteni, meghallgatni őket szép dolog, és kell is, mert nősz a szemükben, de panaszkodásra nem lehet kapcsolatot építeni, mert csak elijeszted a másikat (ugyan esetedben erről nem volt szó, ezt csak úgy leírtam)...
A távolság részét már nem is kommentálom, nálam kb. 1 óra út férne bele egy kapcsolatba, és ez nem az önzés része, hanem a józan észé. A távolság megöli a kapcsolatokat... -
törölt tag
All U need is love! - tartja a mondás.
Szeretnék egy ''tanácsot'' adni, de nem akarlak vele megsérteni, és nem is tanács ez, az olyan nagyképűen hangzik... na lényeg:
Minden ilyen helyzet első lépése az önismeret. Eljutottál odáig, hogy tudod, ha szerelmes vagy, hülye leszel. Ezt vésd az eszedbe, és ha megint szerelmes leszel, használd fel ezt a tudást, és próbáld meg kívülről szemlélni a dolgot. Ez általában már elég ahhoz, hogy ne csinálj túl nagy marhaságot.
A biztonság fogalma persze itt ismeretlen, a legnagyobb elővigyázatosság, sőt, bizalmatlanság mellett is átbaszhat a másik. Mert egyszerűen ilyen.
Irónak meg ne készülj. Ahhoz először is ki kell olvasni pár könyvtárat, mellette valamilyen irodalmi bölcsészszakot elvégezni. Aztán meg jöhet az a része, hogy írsz, és éhen halsz mellette
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.