- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, szerencsére jó nevelést kaptam a szüleimtől és van fogalmam pl. mi az a tíz parancsolat, holott nem különösképpen szeretem a kereszténységet, de ezzel spec egyetértek. Becsületes ember lévén ez szóba sem jöhet, hogy én öljek, csak úgy akár gondatlanságból.
De persze tegyük fel, hogy megtörtént. Akkor bizony szembe kell néznem a halállal.
Üdv,
Vikthor -
tkazmer
addikt
Nem, pont az, h ezen pont nem pereskedtek, felajánlottak nekik annyit, és ők szó nélkül elfogatdák..persze, volt előtte egy másik ügy, ott valóban komoly pereskedés volt. Gondolom ezt akarták most elkerülni, és így gyorsan ajánlottak egy összeget, amit végül el is fogadtak az érintettek.
-
tiv83us
veterán
''Hát igen, vannak esetek...de akkor pl. ott a kínzás: mikor lehet megkínozni a foglyokat?''
Igen, Guantanamo-ban elofordultak dolgok, a felelosoket el is iteltek. A tobbi ami tortenik...Guantanamo gondolom tudod mirol hires, illetve kikrol. Ott tartja fogva az Al-Quida szervezet tagjait. A testi terrorral nem ertek egyet, mert akkor ugyanott lennek mint Oszamaek, de igenis vallassak, orjitsek meg az ilyen szarhaziakat, rajuk fer.
'' Pl. hogy ha tudod, hogy egy kislány meg fog halni egy órán belül és az egyetlen aki tudja hol van nem akar beszélni, akkor megkínozhatod, hogy elmondja? Milyen jogon? Ki dönti el egy óra alatt, hogy meg lehet-e kínozni jogszerűen vagy nem.''
Ilyenre nem hiszem hogy valaha is volt pelda es nem is hiszem, hogy lesz.
tildy: Nagyon pocs pelda, de fel kell hozzam. Valaki betor hozzad az alberletbe a hi-fidert es a laptopodert, almaban megoli a parodat, teged megvag es elszalad. Masnap elfogjak. Te egyedul maradtal, orokre serulten. Fizetni akarod a kosztjat az elkovetkezo 10 evre, hogy utana kijojjon es menjen a kocsmaba meselni a haveroknak? -
Neck
veterán
Gondolod? Szerintem nem. Figyelj, attól hogy meghal, vagy örökre eltűnik mindenki szeme elől, az a társadalom számára sztem tök mindegy, akkor már inkább haljon meg, a társadalomnak is könnyebb meg biztonságosabb is. Nem vagyok feleslegesen kegyetlen, maximum számító, ennyi.
-
tiv61us
őstag
perssze hogy nem
de a reszeg vezetest nem sorolnam ide
mondjuk halalra sem itelnem, de jobban megmernem az tuti
a halalos iteletek koret is lehene szabalyozni
kulonos kegyetlenseg
kiskoru, oreg ellen kiemelt
tobb emberen elkovetett
egyetelmuen bizonyitott
nem lenne z nehez, csak most itt elv van miszerint nem olunk embert
es lehet igy van jol
en nem tudom
masik itt, tehat amerikaban meg elv van, aki nagyon megerdemli azt kinyirjak, bar itt is csokkeno tendenciat mutat a kivegzesek szama, de a lehetoseg azert ott lebeg
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Ezeknek azert vannak agazatai. Ugye a gondatlansagbol elkovetett emberoles kategoriajaba tartozik az is, hogyha reszegen halalra gazolsz valakit es az is, ha pl a munkahelyeden darukezelo vagy es raejted veletlenul a kontenert Pista ba'-ra es alagyurodik.
Aki iszik es vezet az igenis tudja mit kockaztat es ha olyan allapotban megol valakit, akkor igenis zarjak be egy eletre elrettento peldanak.
Itt a varosban, 4 napja egy csavo menekult a rendorok elol, sikerult is neki olyan szinten, hogy a piroson athuzva kb 110km/h-val a keresztezodesben belecsapodott egy 6 gyereket szallito minivan-be, abbol egy 11 eves a helyszinen meghalt, a tobbi pedig azota is intenziven van. /A gyerekek egyebkent epp egy sleep-over partyra mentek egy kellemes vasarnap esten/.
A kedves sofor azonnyomban kapott 80 ev bortont. -
tiv61us
őstag
en masodik felindulasbol is ezt mondanam es haggyuk mar ezeket a legenddakat, hogy a bortonben szara verik meg dugjak stb. pont az ilyenek kapnak maganzarkat es pont ezert
szoval a dolog nem fekete-feher
kerdes, hogy tul a szemelyes bosszun, ha belegondolunk ilen lehetosegre, ami persze csak egy pelda volt es sajnos megis mewgtortenik, felmerul a kerdes aggyunk-e az allam kezebe olyan lehetoseget, hoy ejen a kivegzessel vagy nem
es itt jon a harmadik kerde, ugy remlik eeben a kerdesben nincs nepszavazas, tehat meg csak nem is mi dontjuk el -
-
szjoci
őstag
''Én erről azt gondolom, hogy az elítélt a halálbűntetéssel olcsón megússza az egészet, közel nem szenved annyit, mint amit ''megérdemelne''''
maximálisan egyetértek.
szerk: kínlódjon élete végéig (és valóban élete végéig...) egy szigorított zárkában aki megérdemli
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest