- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Te aztán értesz hozzá hogyan rettentsd el a gyilkosokat, avagy a gyilkosságot tervezőket. A te ötleted alapján ugrásszerűen megnőne a gyilkosok száma, pl a hajléktalanok mindenáron megpróbálnának kinyírni valakit.
Az elrettentés fontos dolog, jobb MEGELŐZNI egy gyilkosságot elrettentéssel, mint utólag kizárni a gyilkost a társadalomból. -
Neck
veterán
Miért, arra joga van valakinek hogy megöljön valakit? Hogy felgyújtson egy ártatlan lányt pl? Ugyan már, ezt te se gondolod komolyan. Igenis, szemet szemért, fogat fogért. Esetünkben életet életért. Csak az merjen bárkihez is hozzányúlni aki tudja hogy igenis megölhetik érte.
-
Neck
veterán
Ha nem 100% hogy megfelelő ítéletet hoznak, az ugyanúgy igaz az életfogytiglanra is.
És egy tökéletes rendszerben mindig megfelelő ítéletet hoznak. Egy tökéletes rendszerben, ami persze nem létezik, márpedig ha nem létezik, megszökhet, mint ahogy szöktek is már meg, és ha megint megöl valakit szökése alatt? Akkor kinek lenne igaza?
Olvasd el Robert A. Heinlein - Starship Troopers c. könyvét, ír benne a halálbüntetésről is, teljesen egyetértek vele.
MOD: Alukard szempontja sem elhanyagolandó, amellett amiket leírtam, sokkal nagyobb az elrettentő erő, mint egy ''életfogytiglan'' büntetésnek, amit akár harmadolnak is, ''jó magaviselettel'', és viszonylag hamar megússza.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Gondolod? Szerintem nem. Figyelj, attól hogy meghal, vagy örökre eltűnik mindenki szeme elől, az a társadalom számára sztem tök mindegy, akkor már inkább haljon meg, a társadalomnak is könnyebb meg biztonságosabb is. Nem vagyok feleslegesen kegyetlen, maximum számító, ennyi.
-
Neck
veterán
Teljes egészében a halálbüntetés mellett vagyok.
Hogy miért?
Egyrészt az hogy 20-30 év maximum és kijön az úgy ahogy van szemétség.
A szó szerinti életfogytiglan és a halálbüntetés között semmi különbség nincs, csak az hogy többe kerül az államnak életfogytiglanig a rabot börtönben tartani.
S ha nincs szerencsénk még meg is szökik.
A halálbüntetés gyors, egyszerű, kapja aki megérdemli.
Sorry de ebben eléggé hajthatatlan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest