- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, szerencsére jó nevelést kaptam a szüleimtől és van fogalmam pl. mi az a tíz parancsolat, holott nem különösképpen szeretem a kereszténységet, de ezzel spec egyetértek. Becsületes ember lévén ez szóba sem jöhet, hogy én öljek, csak úgy akár gondatlanságból.
De persze tegyük fel, hogy megtörtént. Akkor bizony szembe kell néznem a halállal.
Üdv,
Vikthor -
''Nem, nincs jogunk ítélkezni mások élete felett.''
Bocs, de szerintem ez baromság. Én ezzel nem értek egyet. Képzeld el, hogy van mondjuk egy családod 2 gyerekkel. Az egyik nap hazafelé jönnek a gyerekeid szabályosan átkelnek a zebrán, de hirtelen jön egy őrült motoros vagy egy részeges autós és halálra gázolja a gyerekeidet. Akkor is ezt fogod a gyerekeid gyilkosainak mondani, hogy jól van üljed le a 20 évet és majd utánna együtt sörözünk és megbeszéljük vmelyik sarki kocsmába. Én biztos levadásznám, vagy egy bérgyilkost felbérelnék, hogy lőjje fejbe az ilyet. Nem, kérem szépen ez tévedés. Ha vki a saját véredet gyengíteti, sőt meg is öli, akkor milyen jogon élhet tovább? Ezt magyarázza már meg nekem vki.
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged