- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
muton es tkazmer
a kerdes nalam az, hogy ha teljesen egyertelmuen valaki megol egy vagy tobb embert szandekosan
nincs mese, lattak tegyuk fel 14-en, bevallotta mert mi mast tehetne , egyezik a DNS, megvanb a a kivalto indok, meg mnden mert van ilyen
akkor lehetne-e kivegezni vagy akkor sem?
amugy ez a hiba lehet a rendszerben nem lehet ez eleg gaz, mert akkor 245 evre is gaz leultetni, igy remeljuk nem sokszor fordul elo
bar tudjuk elofordult mar
legyek egyertelmu kimegyek akortra es 4500 ember elott lelovok egy 4 tagu csaldot mert utalom Oket es felteszem a kezem en voltam
na akkor?
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
en nem iszem, de kicsit kell bulvarosan tudni irni amai vilagban
itt van az Isteni szinjatek
latod cimlap nelkul milyen szep hozzaszolasszam van, azt en feltettem volna cimlapra
de igy is ott vagy a spiccen vele
szoval neha ugy erzem tul komolyakat irsz rohano vilagunkban, es igen jokat es akkor is elolvasom ha nincs cimlapon, es szerintem meg soakn masok is
ne fektessbele tul sokat en sem feccolok bele 1-2 oranal tobbet, mert annyi idom van
az is sok ingyen
de majd ranezek telapora
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
ezt a legendat is hagyjuk el szerintem , hogy ritka a 100 %-os gyilkos
a gyilkosok 90 szazaleka bizonyithatoan az, DNS, szemtanuk, minden egyutt
persze itt elojon,, hogy hirtelen felindlasbol a kocsmaban sziven szurta, vagy szerelemfeltesbol otthon stb.
vagy hogy kulonos kegyetlenseggel stb.stb.
erdekes azert mert elet az elet, es ugye mennyire mas, ha valaki lelovi az apjat mert az allitolag terrorizalja, mondhatnam elvegzi a jog altal nem elvegzettet, vagy ha valaki kitervelten nyeresegvagybol, oreget, stb.
mas a tarsadalom hozzaallasa, de vegulis minden esetben eletet veszunk el...
en tovabbra is azt mondom a legjobb a 400 e borton, de kezdek arra is hajolni, hogy kirivo esetekben talan megis inkabb amerikanak van igaza, tehat kivegzes
most eszembe jut az a furgonos aki a kocsijabol lovoldozte le talalomra az aldozatait
nem hiszem, hogy el kellene taretanunk es viselnunk, vagy megadni az eselyt hogy kijojjon -
tiv61us
őstag
válasz
EQMontoya #90 üzenetére
a valoszinuvel azt ertettem, hogy ha orvosilag nem is kimutathato, de eyes gyilkosok nem lehetnek nirmalisak, mert pl. en meg egy tyunak sem vagnam el a torkat
szoval, valami difinek lenni kell
mint mindtam a tenyleges 345 eves eletfogy mellet vagyok, de neha azert nem
vannak egyertelmuen bizonyitott drasztikus esetek
lehet akkor sem kellene
errol szol a blog -
tiv61us
őstag
erdekes, hogy halalbuntetes ugyben szinte mindig elokerul az euthanzia is
az egyik esetben ugye jogot ker az ember ,hogy meghalhasson mert gyogyithatatlan beteg
masik esetben tiltakozik, hogy kivegezzenek, egy valoszinu agyilag gyogyithatatlant -
tiv61us
őstag
válasz
Intelligencs #64 üzenetére
Nem ertek egyet igenis vannak es lehetnek esetek amikor igenis biztosak lehetunk benne ki a tettes
abban mindenki egyetert, hogyha a legkisebb ketseg is felmerul akkor ne vegezzuk ki, bar akkor nem tudom hogy lehet leultetni 60 evre, mert ugye ha a legkisebb ketseg is felmerul
szoval a halalbuntetes partjan allok az egyertelmu, es kegyetlen, /vagy,es/ tobbszoros gyilkosok likvidalasat kerik szamon
lehet jggal, lehet nem
bizony van a vilagon olyan, hogy kabitoszerterjesztesert felakasztanak, van ahol tobbszoros gyilkossagert 20-25 letoltendot kapsz -
tiv61us
őstag
hat igen ez 2 elu fegyver
egyreszt kimondhatja a biro hogy bunos, aztan korlatlanul enyhitheti, tehat le sem csukja
aztan van hogy szinte artalmatlannak tuno esetert megmernek 8-10 evet
azert a halalbuntetesre visszaterve, itt is, miutan meghoztak a halalos iteletet akar evek telhetnek el a kivegzesig, tehat adnak laufot az ugynek, hatha esetleg kiderul valami az ugyben uj fejlemeny, aztan szirre szarra itt sem adnak kotelet, de gyilkossagert barkivel megeshet a minosito tenyezok nelkul is
aztan itt is letezik a kegyelem es atvaltoztatjak 245 evre
magyarorszagon sem volt olyan sok kivegzes amig letezett az intezmeny, tehat a halalbuntetes visszaallitasa nem azt jelentene, hogy akasztgatunk havonta
az en ifjukoromban a Soos fele rendorgyilkossag volt amire emlekszem, de ugy tudom azon kivul a nem ilyen hiresek is evi 1-2 ha volt
en nem vagyok sem mellette sem ellene mert nem tudom
talan a tenylees eletfogytiglan jobban megfelel nekem, de akkor tudomasul kell venni mindenkinek, hogy mi tartjuk el es ennek a felteteleit rendezni kell
nem elhet sotetzarkaban kenyeren es vizen -
tiv61us
őstag
en is ugy erzem, a jogrendszerunk kicsit el van csuszva
kicsit gayaba kellene razni
valahogy sokszor nem erzi az embe aranyosnak az iteletet, egyre tobbszor nem, hol tul nagynak tuni, hol nevetsegesen kevesnek
en igy latom
de terjunk visza a halalbuntetesre leginkabb, bar ez ossefugg a tobbi buntetesi mertekkel az ketsegtelen -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
hat pedig ugye eppen itt van letjogosultsaga... mint latjuk
na azert tegyuk gyorsan hozza, hogy az eskudtek arrol dontenek, bizonyos ugyekben, hogy bnos-e vagy nem a vadlott
viszont
a bironak sokkal nagyobb a szabadsaga az itelet meghozatalakor, mint pl europaban
magyaran meg a torvenyektol is elterhet akar
nem kotik annyira, hogy 2-tol 5 evig sb.
jo vagy rossz az angolszasz jogrendszer, a precedensjo, ezen belul az amerikai en nem tuodm, mindenesetre itt van halalbuntetes
es bar en amugyis jogkoveto polgar vagyok, azrt tudom, hogy van....
szoval meggondolnam barmi rosszban is tornem a fejem, de mondjuk nem torom -
tiv61us
őstag
tedd hozza, hogy ez a reszegen gazolo sofforokre igaz, sot azok meg kevesebbel is megusszak
egyeb esetekben mar a tenyleges eletfogytiglan is elofordul
volt egy ismerosom meg Magyarorszagon, reszegen elutott egy hazaspart, mindketto meghalt 3 evet kapott 2 utan kijott
abszolut jo srac, akkor megtevedt, de megiscsak megolt 2 embert, mert ivott
nade nem ez a tema, senki sem mondja, hogy kozlekedesi baleset miatt halalbuntetes jar -
tiv61us
őstag
perssze hogy nem
de a reszeg vezetest nem sorolnam ide
mondjuk halalra sem itelnem, de jobban megmernem az tuti
a halalos iteletek koret is lehene szabalyozni
kulonos kegyetlenseg
kiskoru, oreg ellen kiemelt
tobb emberen elkovetett
egyetelmuen bizonyitott
nem lenne z nehez, csak most itt elv van miszerint nem olunk embert
es lehet igy van jol
en nem tudom
masik itt, tehat amerikaban meg elv van, aki nagyon megerdemli azt kinyirjak, bar itt is csokkeno tendenciat mutat a kivegzesek szama, de a lehetoseg azert ott lebeg
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
pont ez a nagy kettosseg a dologban
ha nem veled tortenik akor hajlamosabb vagy toleransabb lenni
ha nincs valami nagy kozfelhaborodast kvalto ugy a/ Mor, Olaszliszka,/ akkor nagy a csend, ha van akkor mindig elindul az alairasgyujtes es olyankor ha lehetne nepszavazni meg is szavazna a nep
ps. haggyuk mar ezt a 20 evet mutass mar egy reszeg halalra gazolot aki kapott ennek akar a negyedet is -
tiv61us
őstag
en masodik felindulasbol is ezt mondanam es haggyuk mar ezeket a legenddakat, hogy a bortonben szara verik meg dugjak stb. pont az ilyenek kapnak maganzarkat es pont ezert
szoval a dolog nem fekete-feher
kerdes, hogy tul a szemelyes bosszun, ha belegondolunk ilen lehetosegre, ami persze csak egy pelda volt es sajnos megis mewgtortenik, felmerul a kerdes aggyunk-e az allam kezebe olyan lehetoseget, hoy ejen a kivegzessel vagy nem
es itt jon a harmadik kerde, ugy remlik eeben a kerdesben nincs nepszavazas, tehat meg csak nem is mi dontjuk el -
tiv61us
őstag
Ismerjuk az erveket a halalbuntetes mellett es ellen
es az a baj eppen, hogy mindket felnek van igazsaga
bagyis ez lehet nem is baj
az EU is mukodik es van bnozes halalbuntetes nelkul es az USA is halalbuntetesel
talan van nemi elrettento ereje azet, de az okosok azt mondjak nincs
es persze egy adott esetben mindenki felhorkan, hogy ezt '' fel kellene akaztani'' meg minek tartsuk el mi stb.
a tevedes joga is fennall ez is ketsegtelen
es lehet az erzelmekre hatni, felteszik az ominozus kerdest:
mit tennel Te azzal aki a 8 eves kislanyodat megeroszakolja, megkinozza, elassa felig elve?
van apa aki erre nem azt mondana: szarra lovom? -
tiv61us
őstag
az amerikai felfogas szerint pedig pont hogy szandekos, mivel tudod, hoy reszegen veszelyes vagy masokra
vagyis nem szandekos, nem talalom a jo szot, de Te tehetsz rola
meg akkor is ha jozanon tortenik meg a te hibadbol
persze akkor joval kisebb a buntetes
pont ez a baj, hogy ez a felfogas, elveszik a jogsimat oszt kapok 1 evet na bumm
a lelki kinokat meg a szulo eli at leginkabb -
tiv61us
őstag
csak egy kis korrialas ha megengeded gyerekem
talan mar kevered amerikat Magyarorszaggal
szoval azt irod
idezem
''Magyarországon ha részegen elgázolsz és megölsz egy családot, akkor kapsz mondjuk 30 évet (lehet még túlzok is...sajnos), 20 év múlva jó magaviseletért már az emberek közt flangálsz.''
a nullakat hagyd le, valamint az itelethirdetesik mar masnap szabadon flangalsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged