- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Elolvastam a hsz-ek nagy részét a témával, de nincsen határozott álláspontom.
Viszont egyik másik ember életének kioltása akár ''indokkal'' történik, akár anélkül, megbocsáthatatlan bűn és aki ezt megteszi, az büntetést érdemel, hogy milyet, azt nem tudom, mert adott esettől függ, és mert ha pusztán a talio-elv alapján legyilkoljuk az illetőt, akkor nem vagyunk különbek nála.
Eszembe jutott, hogy mi történne akkor, ha engem egy sötét sikátorban letámadna valaki pénzt, telefont stb. követelve...tegyük fel, hogy az ipse nekem ront habozás nélkül egy karddal, viperával, akármivel, én meg csak úgy tudom menteni az életem, hogy adott pillanatban nyakon szúrom a saját késemmel -> barátunk ott helyben elhalálozik. Ilyenkor mi a teendő? Halálbüntetést érdemelnék?? Kötve hiszem... vagy zárjanak be 15-20 évre, esetleg életfogytiglanra?? Ez azért mégsem olyan dolog, mint a gázolás. Embert öltem, mert sehogy máshogy nem tudtam menteni a saját életemet. Okom volt rá tehát, de mégiscsak kioltottam egy másik ember életét...Az ilyen esetkebn hogyan járjon el az igazságszolgáltatás!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged