- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Szerintem ez embertől függ, biztosan van, akit néhány beszélgetés után már el lehet vinni közmunkára, nem kell félni, hogy beleállítja a többi közmunkás hátába a baltát, de egészen biztosan vannak olyanok is, akiknél már ez nem segít, ők valószínűleg addig lesznek bezárva, ameddig el nem távoznak az elők közül...
-
tkazmer
addikt
Valóban, ez tényleg eléggé kellemtlen lehet. Viszont azt is lehet csinálni, hogy csak ott van az illető a siralomházban, de nem végzik ki. Hivatalosan még van halálbüntetés, de egy nem nyilvános elnöki(bár nem tom, h arrafelé kinek milyen a jogköre) rendelet megtiltja, h bárkit is kivégezzenek. Így a rettegés megmarad(a bezárt rabok úgysem tudják, hogy az illetőt nem végezték ki), de mégsem végeznek ki senkit sem, vagyis egy tévedés esetén még mindig lehet mit csinálni.
(#138) tiv61us
szerintem sokkal nagyobb büntetés, ha valakinek élete végéig egyedül egy kis zárkában kell lennie...
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Nem, pont az, h ezen pont nem pereskedtek, felajánlottak nekik annyit, és ők szó nélkül elfogatdák..persze, volt előtte egy másik ügy, ott valóban komoly pereskedés volt. Gondolom ezt akarták most elkerülni, és így gyorsan ajánlottak egy összeget, amit végül el is fogadtak az érintettek.
-
tkazmer
addikt
Erre azt tudom mondani, hogy lehet, hogy valaki azért vallja be, hogy megmentsen valaki mást, vagy valamilyen kényszer hatására, a tanuk lehet, hogy egyszerűen be vannak szervezve, az aljas indok viszont nem tudom, hogy jön az előző 2-höz, hiszen az nem bizonyíték, az inkább súlyosbító körülmény.
#119) gLes
nem egészen, most fizetnek épp 2 embernek 5 évért kb 50millát...más kérdés, hogy hogy az összeg szerintem mindenképpen kevés, hiszen azt az 5 évet nem lehet pótolni, a veszteség kompenzálásához meg sztem édeskevés...
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Szerintem a halálbüntetés nem megfelelő dolog, mivel mindig van lehetőség a bizonyítási eljárás során tévedésre, magyarul lehetséges, hogy valakit tévesen ítélnek el. Ez börtönbüntetés esetén még viszonylag egyszerűen orvosolható, azonban halálbüntetés esetén már meglehetősen nehézkes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen GPS-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest