- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Sry, hogy nem foglaltam bele korábbi hsz-be, de csak most esett le valami. Igy kimondani, hogy egy óra, nem is olyan sok, de egyhelyben, mozdulatlanul fekve szenvedni... hát úgy azért tényleg iszonyatosan sok lehet.
Kokkantas: sztem mindenkinek joga van normális halálhoz... éppen ezért nem ellenzem az eutanáziát sem.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
hat igen ez 2 elu fegyver
egyreszt kimondhatja a biro hogy bunos, aztan korlatlanul enyhitheti, tehat le sem csukja
aztan van hogy szinte artalmatlannak tuno esetert megmernek 8-10 evet
azert a halalbuntetesre visszaterve, itt is, miutan meghoztak a halalos iteletet akar evek telhetnek el a kivegzesig, tehat adnak laufot az ugynek, hatha esetleg kiderul valami az ugyben uj fejlemeny, aztan szirre szarra itt sem adnak kotelet, de gyilkossagert barkivel megeshet a minosito tenyezok nelkul is
aztan itt is letezik a kegyelem es atvaltoztatjak 245 evre
magyarorszagon sem volt olyan sok kivegzes amig letezett az intezmeny, tehat a halalbuntetes visszaallitasa nem azt jelentene, hogy akasztgatunk havonta
az en ifjukoromban a Soos fele rendorgyilkossag volt amire emlekszem, de ugy tudom azon kivul a nem ilyen hiresek is evi 1-2 ha volt
en nem vagyok sem mellette sem ellene mert nem tudom
talan a tenylees eletfogytiglan jobban megfelel nekem, de akkor tudomasul kell venni mindenkinek, hogy mi tartjuk el es ennek a felteteleit rendezni kell
nem elhet sotetzarkaban kenyeren es vizen -
tiv61us
őstag
hat pedig ugye eppen itt van letjogosultsaga... mint latjuk
na azert tegyuk gyorsan hozza, hogy az eskudtek arrol dontenek, bizonyos ugyekben, hogy bnos-e vagy nem a vadlott
viszont
a bironak sokkal nagyobb a szabadsaga az itelet meghozatalakor, mint pl europaban
magyaran meg a torvenyektol is elterhet akar
nem kotik annyira, hogy 2-tol 5 evig sb.
jo vagy rossz az angolszasz jogrendszer, a precedensjo, ezen belul az amerikai en nem tuodm, mindenesetre itt van halalbuntetes
es bar en amugyis jogkoveto polgar vagyok, azrt tudom, hogy van....
szoval meggondolnam barmi rosszban is tornem a fejem, de mondjuk nem torom
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest