- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
A témához: nem vagyok híve a szemet szemért elvnek. A halálbüntetés semmire sem megoldás. Véleményem szerint a büntetés a legtöbb esetben nem megtorlás, hanem inkább a társadalom többi részével szembeni elrettentést szolgálja...
Pl, ha ugye nem büntetnénk azt aki lop, rabol, stb, pár héten belül mindenki azt csinálná, ezért kell. A megtorlás, mint szó, azért is hibás erre szerintem, mert ha valaki meghal, levágják fél kezét, egy életére lelki sérült lesz, stb, azt már nem fogja kárpótolni semmilyen megtorlás, szal szerintem ezen intézkedések legfőbb célja a példastatuálás. Ezért tényleg nagyon brutális büncselekmények esetén engedélyezném talán a halálbüntetést, de a Cerebellum által emlitett tarkónlövés módszerrel. És nem azért, hogy annak visszaadjam, hanem hogy sem az, sem más ne kövessen el ilyet. Véleményem szerint az elkövetőt nem azért büntetjük, mert ilyet csinált, hanem hogy többet ne csinájon... -
EQMontoya
veterán
válasz
Kokkantas #86 üzenetére
Szal 1984-ben ugye a tökéletes diktatúrát valósitják meg, mindenkit megfigyelnek mindenhol, tökéletesen, stb. Gondolatrendőrség müködik, aki forradalmi eszméket táplál, kivégzik, majd utólag is kitörlik a történelemből, mindent átirnak visszamenőleg, stb. A mü végén a ''főhőst'' is elkapják, és bezárják... válogatott kinzások vannak, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megtanulja szeretni a nagy testvért, tehát úgy hal meg, hogy már azt az eszmét vallja, amit vallania kellett.
Amiért ezt leirtam, az az, hogy szerintem saját magunk kielégitésén kivül nem sokra jó, ha valakit még jól megkinzunk halála előtt.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Sry, hogy nem foglaltam bele korábbi hsz-be, de csak most esett le valami. Igy kimondani, hogy egy óra, nem is olyan sok, de egyhelyben, mozdulatlanul fekve szenvedni... hát úgy azért tényleg iszonyatosan sok lehet.
Kokkantas: sztem mindenkinek joga van normális halálhoz... éppen ezért nem ellenzem az eutanáziát sem.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
#64791808 #75 üzenetére
Bár az önmagában undoritó, hogy valakinek a haláláról netre video kerül... sőt, már az, hogy kép készül róla. A tarkónlövéssel meg abszolút egyetértek, főleg a tiv83 által leirtak után. Amúgy ez azért is durva, mert pl ha előtte megfelelő mennyiségü altatót kapna a szerencsétlen, akkor az nem érez semmit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Intelligencs #64 üzenetére
azért vkinek az életét gazdasági alapon mérlegelni enyhén szólva Abszurdisztán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged