- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Nowhereman #54 üzenetére
Az oktatás a következőképpen zajlik: van egy terem, bemegy egy tanár és bemennek a diákok. Senki más nincs jelen. Tehát ha ott probléma van, annak a két fő résztvevője a diák (diákok), meg a tanár. Más nincs jelen, másra tolni meglehetősen nehéz lenne a dolgot.
Ha a tanár nem tud rendet tartani, az a tanár hibája. Az én hibám nem lehet, két okból: 1. nem vagyok ott, 2. ha ott lennék, rend lenne. Sajnos az én időmben (amikor a korosztályom pályát választott), azok mentek tanárnak, akik sehova máshova nem feleltek meg. Ez meg is látszik a mostani oktatás szinvonalán.
Alapvetően nem a zsigeri válaszolással van a gondom, hanem azzal, amikor úgy válaszol valaki, hogy nem olvassa el az előzményeket vagy nem érti meg. Nem azt mondom, hogy nekem teljesen mindegy egy válasz stílusa, de számomra sokkal elfogadhatóbb, ha valaki két k.va a..d között úgy mondja el a mondókáját, hogy van benne érvelés vagy bizonyíték, mintha a káromkodások közül kifelejtődik az érv. -
pajinka
tag
válasz
Nowhereman #54 üzenetére
Fogadatlan prókátorként hadd jegyezzem meg, hogy nem ''zsigerből tanározott'' (LOL) hanem Tüzi 43. sz. hozzászólására reagált. A cikk az ilyen benézésekről (is) szól - ha jól értettem
.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest