Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a : a búvár rendes pénzt talált, [link]
Szerintem jogilag simán kimondanák mind a virágültetőket és mind az önkéntes szemétszedőket bűnösnek, emberileg egyiket sem ítélem el meg talán senki sem.
Vki elüt 3 idős embert mindketten nagyon 8 napon túl gyógyultak, lakott terület zebra fényes nappal, kórház mellett, úgy hoznak ítéletet hogy akit elütöttek nem is volt tárgyaláson mert nem volt tárgyalás, bíró ügyvéd megegyezett, aki vezetett kap 1 év felfüggesztet és jogosítványa marad. jogilag oké, erkölcsileg? én azért a jogsit elvettem volna, ha börtönbe nem is küldeném.
[Szerkesztve] -
válasz
Kalandor #134 üzenetére
Szépen beforgattál
Azt hiszem túlidealizáltam a modellemet. Lehet most elbeszélek melletted.
Az az egymásra mutogatás, hogy ''fordítsuk meg a dolgot: az lenne igazán élhető, ha nem lopnák a netet''. Ahhoz hogy élhetőbb legyen vkinek tenni kéne. Például ha megmondják a gyereknek, hogy viszontlátásra a netcafé a sarkon túl van és hogy most éppem a 100k-s bérelt vonalat lopja, ha ezt elmondják neki és ő megérti hogy ő vkitől lopott és változik a véleménye a saját tettét illetően akkor vmit tettek a világért. Az meg a bónusz ha lesz titkosítás is.
A wlannak meg még sok dolognak be kéne érnie itt Mo.n, a jogi háttere se teljesen tiszta mindenki számára. Nekem sem(ezért van nálam mindkét routeremen titkosítás és mac szűrés, ). Jobban kéne hirdetni az igét hogy mi legal és mi illegal, nem feltétlenül csak úgy hogy ilyen hírek jönnek. -
-
Minek kell még ezen a bulvár-tech kategóriás híren pattogni? Mindenki élőjogtár meg a szart is kiperelné a másikból mert az átnézett a kerítésen. Szerintem ezt úgy kellett volna megoldani, hogy a két marcona ember oda megy a sráchoz, hogy figyelj csak lehet nem kéne a mi netünket használni jó? Persze elötte az informatikai munkatársat megkérik kicsit szedje ráncba a routert mert minden csöves ezen lóg. A gyereket ledobja a router és széepn odébb áll. marconáék meg rájönnek mire való a titkosítás és legközelebb csak akkor lesz ilyen bajuk ha új routert vesznek. Ahhoz hogy ilyen hírek legyenek két idióta kell, gondolom a gyerek szívóskodott a verőlegényeknek meg több sem kellett. Meg lehet az ilyet oldani emberien is, csak ahhoz esetleg szóba kéne állni a szomszéddal pajtás kérlek ne használd, nem rögtön a rendőr bíróság szeggbe baszás vonalon kéne gondolkozni, lehet akkor élhetőbb lenne ez a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest