- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
dr faustus #240 üzenetére
Az a baj, hogy sem én , sem (ahogy látom) a többi topiklakó sem tudja pontosan a megofogalmazást, és mi tartozik bele és mi nem
Tehát levegőbe beszélés az egész lopás <-> nem lopás mindannyiunk részéről . Leginkább.
-
tildy
nagyúr
válasz
dr faustus #175 üzenetére
Nem konkrétan erre, hanem mi állja meg a jogosulatlan használat, és /vagy lopás fogalmát.
Kaélandor: természetesen ez így kevés , persze. Konkrétan arról votl szó, hogy a város több pontján virágokat ültettek természetvédők (igen, rongáltak is :a virágültetéshez először ásni kellet egy ksiebb gödröcskét, amibe belerakták a virágot). De tekintsünk msot el ettől , hiszen te is nagyon jól tudod, miről van szó : és most te keresed a kákán a csomót. Szóval rongálás vagy sem elhanyagolt közterületet rendbetenni magánszemélynek, és oda virágot ültetni. Erre válaszolj please. -
Evilangel
tag
válasz
dr faustus #177 üzenetére
Ne tarts, nem azon vitatkozunk, hogy a jogalkalmazás jó-e, vagy sem. Nekem úgy tűnik, hogy Te, Kalandor és még néhányan ezt a fajta jogalkalmazást helyesnek tartjátok, anélkül, hogy meg tudnátok mondani, mi alapján kellene ezt bárkinek tudnia, hogy ebben az esetben lop. Ha egyáltalán tudja, hogy a gépe éppen min keresztül csatlakozik.
-
Evilangel
tag
válasz
dr faustus #163 üzenetére
''A jog bunkósbot.'', ami először fejbevág egy 17 éves kölyköt, és utána alkotják meg...
-
Evilangel
tag
válasz
dr faustus #163 üzenetére
Én csak javasoltam neki, hogy ne tegyen olyat, ami az ő logikája szerint lopás. Én továbbra is fogok néha ilyeneket elvenni az utcán.
-
luciferc
őstag
válasz
dr faustus #110 üzenetére
szerintem pont itt jön a képbe a társadalmi szokások című szöveg. biciklit, autót, lakást nem szoktak azért nyitva hagyni, hogy bemenj, használd, ez nem életszerű. ellenben a wifi hálózatokkal, amiket igenis nagy számban, tipikusan szoktak azért nyitva hagyni, ezért életszerű, hogy használod. ezért is van a vita, az autó elviteléről nem hiszem, hogy ilyen vita lenne, mert az nem szokott dolog. a net nyitva hagyása viszont igen.
-
Evilangel
tag
válasz
dr faustus #110 üzenetére
Bocs, de olyan bicikliről nem tudok, amit jogszerűen használhatok, de valahogy szerintem a kutak pont emiatt vannak odatéve.
-
luciferc
őstag
válasz
dr faustus #107 üzenetére
nem tudom milyen esetről szól, de nem is érdekes. számomra ez a vita a magyar helyzetről szól. nem érdekel, mit lehet más országokban. az érdekel mit lehet itthon, hogy adott esetben jóhiszemű 15 perc netezésért meghurcolhatnak-e.
-
luciferc
őstag
válasz
dr faustus #101 üzenetére
Magyarországon vagyunk, nem? mi közöm nekem a hulladék angolszász jogrendszerhez? elég nekem a hulladék magyar is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest