- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudio
csendes tag
Sziasztok!
Az iphone 6osomnak a kijelzője tegnap óta nem működik rendesen, rosszul érzékeli az érintéseket van olyan hely ahol nemis érzékeli vagy arrébb érzékeli mint ahova kattintok(az iphonen semmi törés,zúzódás,karc nincs olyan mint az új). Ezt cserélik garanciába és hova vigyem icentre vagy istyle? Még van rá gyári apple garancia viszont amerikai iphone. -
Pálin(t)ka
tag
válasz alkatraz3000 #28 üzenetére
De ha mindent kicserélenk rajta, akkor mégis új. Vagy bizonyos dolgokat rajtahagynak használtan?
-
Rolesz89
újonc
Sziasztok! Nem sok információt és hiba jelenséget olvasok arról hogy az i6nak kattog a kijelzője olyan mint ha a kijelző és a telefon között lenne egy rés. És lenyomás után mikor engedem vissza az ujjam "cuppan" kattan egyet a kijelző. Holnap fogom vissza vinni emiatt a második i6om... Másnak is van ilyen problémája vagy csak én küzdök ezzel?
-
Skorpio.59
aktív tag
Az Apple semmi más ,mint egy jól összerakott cég ami meglovagolta az "amerikai álmot".Sikerrel.Mi is az amit ők saját erőből hozzátesznek a készülékekhez? Mit is gyártanak a saját műhelyeikben?Ez kérem egy nemzetközi cooperáció keretein belül készült termék.Ami persze semmit nem von le az értékéből,de nem is emeli a kategóriájában a többi fölé.Minőségileg más gyártók is " játszanak " ezen a szinten.Akár a megbízhatóságot nézem,akár a garanciális javítást.Az, amit itt sokan írnak,hogy máshol is van ennyi probléma az pont ezt bizinyítja...DE!.. Ettől még pont itt nem szabadna ennyi összeszerelési és minőségi gondnak lennie,hiszen ez egy apple termék....Még mielőtt bárki is letámad,közlöm,hogy ez egy vélemény mint amilyen a tied is.Se nem több..se nem kevesebb..ja és még annyi,hogy a jövő héten veszem át az i6-ot.😉
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
SÖ
addikt
válasz alkatraz3000 #64 üzenetére
Kb. Az USA-ban már akkor cserélik, ha nem kattan a home gomb persze sokan vissza élnek a cserével, ha újra indul a gari. Az ügyeskedők miatt szív mindenki.
-
SÖ
addikt
válasz alkatraz3000 #61 üzenetére
Arra akartam rávilágítani, hogy mi lesz 35-40 C-ban, ha már most leolvad a ragasztó a frontkameráròl.
-
Fryskitt
addikt
iPhone 6 plus: szerencsére egyik hiba sem jön elő. Szeretem nagyon, brutális akku idő, szép kijelző, kicsit feszítve, de át is érem egy kézzel. Nekem bevált.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
SÖ
addikt
Nagyon marketing szagú ez a cikk. A lehetséges összes hiba fel lett sorolva, amit egy mai smartphone elszenvedhet.
-
Püpi
tag
Az hagyjan hogy a cikk elso mondata mar reklam. De ez: ".. az új, karcsúbb méret és kialakítás együttese miatt a várhatónál nagyobb terhelés mellett előfordulhat a váz deformálódása. A megoldás egyszerű: jobban kell rá figyelni." Fuuu koszi a tippet. De tudok jobbat: nem kell megvenni. Tuti soha nem megy szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz alkatraz3000 #54 üzenetére
És, te azt írtad készlethiány van, lehet hogy van de nem minden típusból így torz a számításuk ami jelzi hogy az adott héten mennyi fogy
Mint az is torz hogy ép mennyi eszközön fut ios, mert ott is beleszámítják az összes eladott terméket, de hol vannak már a 4-5 éves iphon telefonok
Azt kellene közölni hogy hány aktív felhasználó használja mondjuk havi aktivitás nézveNa de nem offolok tovább pá
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Mindgame
csendes tag
A félreértések elkerülése végett: A hivatalos Apple szerviz NEM cseréli az elcsúszott Front Camera-s telefont, csak megigazítja a kamerát.
-
bul07
nagyúr
válasz alkatraz3000 #51 üzenetére
Mi volt 6éve??????
Műanyag házas nem hiszem, iPhone 5C 2013 év végén jelent meg, és nem igen kapkodták [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Cégenként változó, ahogy a negyedévet is másképpen számolják a egyes cégek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz alkatraz3000 #47 üzenetére
Ne hidd, pár éve a műanyagos kivitelből azért durván nem hiány volt már az első napokba se
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Grincs #30 üzenetére
Honnan veszed hogy nem számít bele
Apple már azt eladottnak veszi amit kiszállítanak a partnereknek, ezért is szokott annyi fogyni az első héten , mert kiszállítja és hiába van még a raktárban és lehet csak két hét múlva talál gazdára de ő már eladottnak veszi, így lehet igazán manipulálni a számokat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
janeszgol
félisten
válasz alkatraz3000 #40 üzenetére
Igen ez igaz. De azt is sokadjára megcsinálni, kivárni. De Almánál ez a legnagyobb kellemetlenség. Nem?
Droidnál meg szívás van szerviz ügyileg.(Még a Nokia szervizzel van pozitív tapasztalatom, igaz fizettem a szerelésért, pedig garanciális telefont vittem. De a microusb csere nem került sokba. Sőt ott megcsináltak egy HTC Desire C-t is, detto avval. Csak utóbbinál az alkatrészt is nekem kellett vinnem.)
CoDWaW07: +1 (Régen volt már Almám. Én már az iPhone 4s előtt kiléptem a brandből.)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ez nem így megy, ha elhajlik akkor csere. Egy minimális hajlás belefér, ami a gyártói utasítás alapján maximálva van azt lehet cserélni a többit meg visszadobják, hogy szakszerűtlen használat, csak fizetős keretek között oldható meg a csere, hozzáteszem teljesen jogosan. Képzeld magad a gyártó helyébe, mi az amire te azt mondod, hogy még belefér és mi az ami már nem. Mindenki tudja, hogy aki vesz egy 6-os iphonet annak vigyázni kell rá nagyon mert vékony és elhajolhat. Perszer megveszik, nem vigyáznak rá, biztosítás nincs mert az drága és akkor meg megy a rinya, hogy milyen hulladék és szar és miért nem cserélik gariban.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
alkatraz3000
senior tag
-
CoDWaW07
őstag
Szóval ha valaki beviszi szolgáltatóhoz(Pl Vodafone) hogy elhajlott a pár hónapos, garis iPhone 6/6 Plus, a kijelzővel együtt viszont nem tört be a kijelző akkor kicserélik?
Amúgy hasznos a cikk, sok típusról kéne csinálni segítségként
janeszgol: Hazaviszed, 1 gombot megnyomsz és iTunes vagy iCloud biztonsági mentéssel hamar visszapakolja az összes adatot, és teljesen olyan lesz az egész mint előzőleg volt
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
janeszgol
félisten
-
catroot
veterán
válasz janeszgol #35 üzenetére
"Viszont az Apple javított telefonjai tényleg javítottak."
Menj át akkor a szifon topikba olvasni pár hsz-t. Épp most járt úgy valaki, hogy már hibás darabot adtak cserére és adta azt is vissza.
Persze nem jellemző, de előfordulhat ott is.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
janeszgol
félisten
Direkt külön csomagolják azokat a készülékeket, amelyek majd cserék lesznek. Tehát amit kapsz, az ha gyors vagy, vadi új lesz, ha nem, akkor már felújított, javított.
Viszont az Apple javított telefonjai tényleg javítottak, nem úgy, mint a Droidos gyártóknál (a melegedéstől szarrá olvadt a telefon.... ne aggódjon uram, kiváló szoftver frissítő brigádunk van).Touch-ko Azért ha a telefon telefonként nem működik, az gáz. Csúcstelefonnál hatványozottan gáz. De nem az Alma az egyedüli. Érdekes módon én a középkategóriából és alsóból veszek és sosem volt ilyen gondom. Sőt semmi gondom nem volt. Ez nem gáz? (Ilyen volt az S3 Mini. Legendás arról, hogy full térerőn sem elérhető a telefon. Sosem az. Teszteltem, tényleg valós a probléma.)
Tehát amit írtam egy másik topikban. Az oké, hogy mennek felefel a csúcskategóriás árak (alsó-, és felső határa is), csak a cégek nem nőnek fel ehhez.
-
Halkow.
senior tag
Szerintem a 5s nem szenved ennyi típus hibáktól mint ez a duó
Mindenesetre jó cikk lett
-
Touch-ko
őstag
A napokban nalam Is eldobta a telefon tobbszor is a teretot. Talan bevizzem jovo heten az Apple Store-ba, adnak egy masikat.
A cikk erdekes es jo!
Ami tonkre tud menni az tonkre is megy neha
-
Mr.Grincs
veterán
Nem számít bele az eladás statisztikába. Miért számítana bele az eladási statisztikába? Nem pénzért veszed meg az új készüléket amit gariban kapsz. A biztosító által kifizett javítások sem számítanak bele, mert ugyanazt a felújított telefont kapod ha össztöröd a telefonod és a biztosító fizeti az új telefont, mint amit garanciában. Régóta használok iphone készülékeket anno a 3GS volt az első majd 4S, 5, és most 5S-t használok és maximálisan meg vagyok elégedve. Anno az iphone 4s-ből volt ami nekem 1 hétig bírta, beküldtem, kicserélték és nem vertem az asztalt. Összesesen 5 ször cserélték 2 év alatt, szerintem jobb cserélni mint gányolni aztán vagy jó vagy nem, így mindenki happy, főleg az ügyfél.
A mostani iphone 5S-re kötöttem biztosítást is, a mechanikai sérülés, beázás vagy lopás miatt, mert az a biztos amit az apple-től kapok, azzal tudom, hogy nem vernek át és gari is van rá.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
xedos
addikt
Aki szídja:
Mindegyik telefon ennyi hibával küzd! Mondjuk a felhasználók 10%-ánál előfordulva már írogatunk róla.
Olvassatok bele bármelyik telefon fórumába, olyan telefont után nem vesztek :-)
Volt Nokia 930-am, szerettem. Nekem semmi hiba nem jött elő vele, amit a fórumban írnak, pedig ott is volt nem kevés hiba lehetőség :-(
Sajnos ennyit tudnak a gyártók... -
alkatraz3000
senior tag
A magyar törvények szerint, HA itthon fodarabot cserélnek , ami az Apple eseten mindig így van, kötelezően 1 év garancia újraindul. Erre nem tud mit mondani az Apple, mert ez itthon a törvény...
#27: ezek refurbished telefonok, amin minden ki van cserélve. Nem tudom hány refurbished készülékem volt, de probléma nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Kloden
senior tag
...az ilyen egyszerűbb hiba, mint pl a vándorló fólia miatt cserélt készülék az azt jelenti, hogy kap az ember egy vadiúj telefont??
Lehet tudni, hogy mi lesz az olyan cserélt készülékekkel, aminek teszemazt kábel vagy ilyen fólia hibája volt?
Ezek a garanciálisan cserélt telefonok beleszámítanak a cég által hirdetett eladott darabszám statisztikákba?
Csak azért kérdezem, mert van néhány iphone-is ismerősöm, akik garin belül kikényszerítenek egy hibát a telefonnál, amit aztán cserél az apple. Lehet így feljebb tornászni az eladási számokat?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Quqesz
nagyúr
Made In China
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
IamMenyus
tag
Az Apple arra van berendezkedve hogy a vevőik évente cserélik a telefont, azon belül az Apple garancia-hozzáállása nem csak hogy szerethető, de példás is, egyrészt gyors, másrészt eddig szinte mindig cserélték, azonban az látszik hogy kishazánkban nagyon nem mindegy hogy melyik szervizbe viszi az ember (!) körbe kell nézni homár/stb oldalakon hogy kire bízza magát az ember.
-
TTommi
aktív tag
Ez hasznos oldal! Kellene ilyen a többi gyártónál is, mert így nekem az jön le, hogy a szifon egy akkora nagy trash töltelék, mint állat... pedig biztosan nem az.
SXZ2 és SXZ5c
-
Csapoati
nagyúr
Mi celt szolgal az a folia a kameranal? Laikus vagyok, teljesen komolyan kerdezem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BecX
csendes tag
Erről a hibajelenségről még nem tudunk eleget, mivel a hozzánk beérkezett készülékek mind egyedi, garanciájukat elvesztett esetek voltak
Nem 1 év gari jár hozzá alapból? Annak meg még nem kéne lejárnia. Vagy azért 'garanciájukat elvesztett', mert esetleg olyan behatás érte őket, ami garanciavesztéssel jár?
BecX
-
Tuz
tag
Nálam jelentkezett még egy nagyon idegesítő hiba ha hívnak én meg leteszem a lezárógomb 2x megnyomásával,utánna 10 ből 5x nem érzékel a kijelző semmit csak ha lezárjuk és feloldjuk megint a telefont nem nagy hiba de nagyon idegesítő tud lenni.Sima i6
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
Szerintem, mivel fiatal konstrukciók így minimális hibák vannak, ugyan így volt 5S esetén is, És egy vagy másfél év múlva több hiba is elő jön. De önmagában a térerő hiba az amit minél hamarabb ki kellene deríteni hogy ez egy véletlen műve, vagy valós hibáról van szó.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
Nem volt még iPhone - om, de még lehet. Viszont az, hogy cserélik jó pont. Mondjuk ha kicserélték a készüléket akkor újraindul a garancia?
-
devast
addikt
Számomra csak az érdekes, hogy egy magát full premium gyártónak tartó vállalat, hogy adhatja mindössze 1 év garral a cuccait. 2 simán megjárna annyi pénzért....
-
Hunt3r22
őstag
válasz FIREBLADE78 #8 üzenetére
Garancia utolsó napjaiban viszed vissza, talán kapsz még 3 hónap garanciát. Én így értelmeztem.
Xr
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem is elvan csúszva a kamera. Most,ha garancia lejárta után megyek,akkor már nem cserélik,tehát nem értem ezt a garancián túli dumát
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
QwErTy42
addikt
válasz fornettisuti #5 üzenetére
Minden eddigi telefonjában volt szériahiba.
Nem mondom, hogy baj, mert hiba nélkül senki sem dolgozik. Csak helyén kell kezelni a dolgokat....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
fornettisuti
veterán
Tehát máig elő tud fordulni és van is konstrukciós hiba, az almánál is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Shing
őstag
Elég gáz hibák egy csúcstermékhez képest. Nekem a 4 éves X8-asom még mindig él és virul.
-
veterán
Ezek is romlanak ám szépen.
duree54
-
boncser
aktív tag
Hát ez elég ciki hogy ennyi pénzért ilyen kínjai vannak.
-
babkukta
senior tag
minél több minden van benne, annál több a hibalehetőség. Ezt most nem védekezésképpen mondtam. Az Apple se olyan tökéletes, mint amilyet a legtöbben csinálnak belőle, de ezt már többször bebizonyította.
Viszont jó ezt az írást látni, így oda lehet figyelni a bibikreÜdvözlettel, Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest