Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Direkt külön csomagolják azokat a készülékeket, amelyek majd cserék lesznek. Tehát amit kapsz, az ha gyors vagy, vadi új lesz, ha nem, akkor már felújított, javított.
Viszont az Apple javított telefonjai tényleg javítottak, nem úgy, mint a Droidos gyártóknál (a melegedéstől szarrá olvadt a telefon.... ne aggódjon uram, kiváló szoftver frissítő brigádunk van).Touch-ko Azért ha a telefon telefonként nem működik, az gáz. Csúcstelefonnál hatványozottan gáz. De nem az Alma az egyedüli. Érdekes módon én a középkategóriából és alsóból veszek és sosem volt ilyen gondom. Sőt semmi gondom nem volt. Ez nem gáz? (Ilyen volt az S3 Mini. Legendás arról, hogy full térerőn sem elérhető a telefon. Sosem az. Teszteltem, tényleg valós a probléma.)
Tehát amit írtam egy másik topikban. Az oké, hogy mennek felefel a csúcskategóriás árak (alsó-, és felső határa is), csak a cégek nem nőnek fel ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legújabb bejegyzésünkben az aktuális iPhone-okra jellemző hibákat, sérüléseket nézzük át.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest