- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
alkatraz3000 #28 üzenetére
De ha mindent kicserélenk rajta, akkor mégis új. Vagy bizonyos dolgokat rajtahagynak használtan?
-
SÖ
addikt
válasz
alkatraz3000 #64 üzenetére
Kb. Az USA-ban már akkor cserélik, ha nem kattan a home gomb
persze sokan vissza élnek a cserével, ha újra indul a gari. Az ügyeskedők miatt szív mindenki.
-
SÖ
addikt
válasz
alkatraz3000 #61 üzenetére
Arra akartam rávilágítani, hogy mi lesz 35-40 C-ban, ha már most leolvad a ragasztó a frontkameráròl.
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #54 üzenetére
És, te azt írtad készlethiány van, lehet hogy van de nem minden típusból így torz a számításuk ami jelzi hogy az adott héten mennyi fogy
Mint az is torz hogy ép mennyi eszközön fut ios, mert ott is beleszámítják az összes eladott terméket, de hol vannak már a 4-5 éves iphon telefonok
Azt kellene közölni hogy hány aktív felhasználó használja mondjuk havi aktivitás nézveNa de nem offolok tovább pá
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #51 üzenetére
Mi volt 6éve??????
Műanyag házas nem hiszem, iPhone 5C 2013 év végén jelent meg, és nem igen kapkodták [link] -
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #47 üzenetére
Ne hidd, pár éve a műanyagos kivitelből azért durván nem hiány volt már az első napokba se
-
janeszgol
félisten
válasz
alkatraz3000 #40 üzenetére
Igen ez igaz. De azt is sokadjára megcsinálni, kivárni. De Almánál ez a legnagyobb kellemetlenség. Nem?
Droidnál meg szívás van szerviz ügyileg.(Még a Nokia szervizzel van pozitív tapasztalatom, igaz fizettem a szerelésért, pedig garanciális telefont vittem. De a microusb csere nem került sokba. Sőt ott megcsináltak egy HTC Desire C-t is, detto avval. Csak utóbbinál az alkatrészt is nekem kellett vinnem.)
CoDWaW07: +1 (Régen volt már Almám. Én már az iPhone 4s előtt kiléptem a brandből.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged