- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pálin(t)ka
tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
De ha mindent kicserélenk rajta, akkor mégis új. Vagy bizonyos dolgokat rajtahagynak használtan?
-
SÖ
addikt
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Kb. Az USA-ban már akkor cserélik, ha nem kattan a home gomb
persze sokan vissza élnek a cserével, ha újra indul a gari. Az ügyeskedők miatt szív mindenki. -
SÖ
addikt
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Arra akartam rávilágítani, hogy mi lesz 35-40 C-ban, ha már most leolvad a ragasztó a frontkameráròl.
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000
üzenetére
És, te azt írtad készlethiány van, lehet hogy van de nem minden típusból így torz a számításuk ami jelzi hogy az adott héten mennyi fogy
Mint az is torz hogy ép mennyi eszközön fut ios, mert ott is beleszámítják az összes eladott terméket, de hol vannak már a 4-5 éves iphon telefonok
Azt kellene közölni hogy hány aktív felhasználó használja mondjuk havi aktivitás nézveNa de nem offolok tovább pá
-
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Mi volt 6éve??????
Műanyag házas nem hiszem, iPhone 5C 2013 év végén jelent meg, és nem igen kapkodták [link] -
bul07
nagyúr
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Ne hidd, pár éve a műanyagos kivitelből azért durván nem hiány volt már az első napokba se
-
janeszgol
félisten
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Igen ez igaz. De azt is sokadjára megcsinálni, kivárni. De Almánál ez a legnagyobb kellemetlenség. Nem?
Droidnál meg szívás van szerviz ügyileg.(Még a Nokia szervizzel van pozitív tapasztalatom, igaz fizettem a szerelésért, pedig garanciális telefont vittem. De a microusb csere nem került sokba. Sőt ott megcsináltak egy HTC Desire C-t is, detto avval. Csak utóbbinál az alkatrészt is nekem kellett vinnem.)
CoDWaW07: +1 (Régen volt már Almám. Én már az iPhone 4s előtt kiléptem a brandből.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

persze sokan vissza élnek a cserével, ha újra indul a gari. Az ügyeskedők miatt szív mindenki.