Új hozzászólás Aktív témák
-
Castiello
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #22 üzenetére
Mer miért ? Én is gondolkodom rajta, hogy írjak ide pár mobilos játékról, mert mostanában a Gameloft nagyon kitett magáért(Midnight Bowling 2, Midnight Pool 2 stb, persze az Aszfalt széria mit sem változott, csak új revíziók lettek).Azt ugye akkor a Gamepodra kell beküldeni, nem a Logoutra ?
MOD: Pola azt nem mondtam, hogy nehéz ellenfelek vannak, de szerintem a megvalósítás(mármint grafika, játékélmény stb.) közel áll a tökéleteshez. Ugye a legtöbb mobilos játék nem hardcore élményt nyújt, hanem csak alkalmi "örömöket".
Júj arról az esélyszámláló progiról nem tudnál egy screent nyomni akció közben ? Kíváncsi lennék rá.(Pécére még nem szereztem be semmilyen managert. Számomra egy-kettőben túl sok a fölösleges infó.Persze az is lehet hogy csak nyafogok és krvára nem értek hozzá)
-
-
Castiello
csendes tag
válasz
msgt.fubar #13 üzenetére
Nem, ő a Counter-Strike-os Covboy(AssorteD,override stb.) De a bocha is írt az 576kbyte-ba és ha jól tudom, be is tették a Csevegőbe.
Így az árakat nézegetve, jól veszem ki, hogy 10e magyar valutából sok hasznos programot lehet összevásárolni ?
SpaceMonkey játékra kíváncsi lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged