- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Castiello #16 üzenetére
Lassan már én is megkavarodom.
Szóval az a CovBoy én vagyok, régen ez volt a nevem még Counter-Strike-ban, MSN-en megmaradt. A Bocha meg az "Arénás" név, mert ugye itt nem polgári név alatt jönnek ki a cikkek, azt pedig el akartuk kerülni, hogy megkavarodjanak a tisztelt olvasók a CovBoy miatt.
Egyébként oveRriDe-ban nem játszottam. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Castiello #20 üzenetére
A Gus Hansenes játékban elég könnyen kiismerhetőek az ellenefelek, és általában a standard TAG-LAG játékot játsszák. Nem kihívás.
iPhone-ra két programot próbáltam eddig, az első a Multiplayer Championship Poker volt, az nem győzött meg. Viszont a szimplán "Texas Holdem" névre hallgató cucc, amit az Apple fejlesztett, elég tuti lett. De néhány napja minden szó nélkül eltűnt a shopból, nem tudom, hogy mi lehet vele.
Viszont van remek Tournament szervező és esélyszámláló progi, amik nélkül nem is élhet egy igazi pókeres
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Castiello #16 üzenetére
Bakker, minden topikban Bocha sztárolása megy mostanában? Egyébként a Kiszel Tündével jár éppen, ha nem olvastátok volna a blikkben.
SpaceMonkey-t felírtam, megpróbálom már a jövő heti körbe belezsúfolni, bár van néhány pókereseknek nélkülözhetetlen alkalmazás is a zsebemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest