- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
-
Hozso6974
csendes tag
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni. Van nekem is egy iP-m le öltötem rá a Tuner rádió programot de nem tudom hogy mit kel be írni hogy müködjenek a magyar adok?
Elöre is köszönöm segetségeteket.
T: hozso6974@hotmail.com ; hozso6974@freemail.hu
-
Onderon
senior tag
[link] bocs, nem bírtam kihagyni
-
Zoty4
őstag
sopcast szerű program létezik mér iphonera, 3gn lehessen tvzni?
-
rOwLeY
őstag
válasz
Mr.Somebody #128 üzenetére
őőő....5.49€
-
Mr.Somebody
csendes tag
Egyébként mielőtt megveszitek MobileFinder-t, érdemes kipróbálni az Air Sharing c. programot. Ugyan azt tudják, csak az utóbbi ingyenes.
-
horn3t
tag
jó a topic, majd elolvasom ha egy kis időm van. a cikket olvastam. nem rossz...
egyébként a Zippos progit töltsétek le. elég jó
mondjuk csak haveroknak mutogatni jó, de azért ötletes.... -
Typhoon47
senior tag
válasz
Viktor0610 #123 üzenetére
már aszittem moderálatlanul marad a sok "feszültség" itt a topikban
- köszönjük
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Viktor0610 #123 üzenetére
Jah, akkor azért kaptam "a kapott adatok érvénytelenek" üzenetet szerkesztés közben
Én személy szerint köszönöm. -
Töröltem pár nem ideillő hozzászólást.
Megkérnék mindenkit, a topik maradjon meg a szakmaiság vonalán.
Köszönöm. -
2T
tag
Az miért van, hogy az N95 képtelen volt megjegyezni a belépési adataimat itt a prohardveren hiába pipáltam be mint a három kockát, a szifonnak meg elég volt egyszer megadni és azóta se kellett..
Az e-maileket még a pc-nél is kényelmesebben gyorsabban és egyszerőbben meg tudom nézni, mert egyetlen érintés mindössze. Több fiókról is összeszedi a maileket, fantasztikus és beállítani is pofonegyszerű volt. Akárhányszor kézbe veszem süt a készülékről a szépség, átgondoltság és a harmónia ami feledteti a hibákat, amiken csak az rágódik akinek nincs ilyenje. -
rOwLeY
őstag
Ezt a MobileFindert usb-n keresztül nem is lehet használni?!
-
edvardj
csendes tag
Találtam egy olyan programot az store-ban ami szerintem sok embert érdekelhet. Ez az Intelliremote nevű táviránytó program.
A működéséhez kell egy szerver program a gépen, amit le lehet tölteni a késztő honlapjáról. Sajnos nem ingyenes, de kipróbálható, limitált működéssel ingyen beszerezhető.
Amiért érdekes a program az az, hogy többféle dolgot is vezérelhetünk vele. Képes vezérelni a Vista Media Centert, az iTunes-t, VLC-t, Winamp-ot, és akár a MediaPlayer-t is, és még kellemes a kezelőfelülete is (az iPhone-on). Amit a limitált verzióban most ki tudtam próbálni és gond nélkül ment az a play, pause, stop funkciók, illetve tapizva lehet kezelni az egérpointert, illetve akár gépelni is lehet.
Nekem már régóta hiányzott egy ilyen program, mivel sokszor a gépről nézünk filmeket, és örülök, hogy nem ruháztam be táviránytóra, amivel a gépet tudtam volna kezelni.
A késztő cég goldala: [link]A kliens program pedig elérhető a store-ban intelliremote néven.
-
ashot
tag
ugylatom ezek mind fizetos programok, de tudtommal hivatalosan meg nincs magyar Istore. Illetve az en VISA kartyammal nem muxik. Van ra megis mod hogy lehessen fizetosre regisztralni?
-
modd3r
őstag
Ki mondta, hogy az iPhone tökéletes?
Mindig, minden telefonnál lesznek olyan funkciók, amelyek hiányozni fognak néhány felhasználónak.
Nekem pl. sem az MMS küldés, sem pedig copy/paste nem hiányzik, pedig volt szerencsém mindkét típusú iPhone-hoz.
Volt WM rendszerű telefonom is, úgy gondolom ezek sem sebességben, sem kezelhetőségben nem említhetők egy lapon az iPhone-al.Úgy gondolom, hogy a hype önmagában nem képes eladni több millió iPhone-t világszerte, ehhez azért több kell ennél.
A mai telekommunikációs piac sajnos híján van a jól összerakott, minőségi, forradalmi újításokat felvonultató készülékekből, ezért tud az Apple nagyot szakítani.
Persze az Apple-nek még bőven van mit javítani a szoftveren, de nyilván meg is teszik majd idővel, akinek pedig ez nem elég, az gond nélkül telepíthet "egyéb" forrásból származó programokat is. -
Zoty4
őstag
válasz
lacka1111 #101 üzenetére
mivel egyszerre nem hurcolássza magával az ember az egész mp3 gyüjteményét, vmint nem játszik 10nél több játékkal stb, tök mindegy mekkorát veszel szerintem. Nekem 8 gigás van, teliraktam már sok okossággal a telcsit és még bőven 5 giga felett van a szabad hely.
Amúgy vannak játékok amik közel 100 megásak. -
lacka1111
tag
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem, hogy a játékok, programok hány mb-osak átlagban? nem tudok dönteni, hogy elég lesz-e nekem a 8gbos, vagy a 16gbos kellene. köszi
-
kzoltann
aktív tag
"Azokra a platformokra amilyen igénytelen programok vannak nem érdemes sózlni róluk."
Ezért lenne jo a mobilarena segitsege, hogy általuk kiprobalt igenyes programokat ajanlanak a WM és symbian telefonok tulajdonosainak.
(Azt is valjuk be hogy 1-5dollar nem olyan nagy pénz még itt sem, hogy ha az a program tenyleg hasznos) -
ZoZa™
senior tag
mert neked az a normális hogy azokat a dolgokat tudja. Sőt: mindenkinek ez a normális. Ettől függetlenül sehol sincsen leírva hogy ezeket tudnia kellene
Úgyhogy szabadabb godolatokkal ellátott Apple mérnökcsoport jól kihagyta. Persze mellettük is lehetne érvelni, de ők sosem az átlagosról voltak híresek.
illetve gyanítom hogy
Steve bácsi
igy gondolhatta.
egyébként nem lenne 5letem, ellenben frankón eléldegéltem olyan dolgok nélkül is amit egy kártyásan 1990Ft-os telefon is tud amit a kékcsíkos minőségi (?) szupermarketben lehet kapni
-
Jégkokó
veterán
Árulja már el nekem vki, hogy abba mi a jó ha az iphone egy sor olyan dolgot nem tud, amit más közép vagy felsőkategóriás mobilok alapból tudnak, de a progit ami ezt vagy azt megoldaná ahhoz csak pénzért lehet hozzájutni.
-
ZoZa™
senior tag
hát rólad is tudni lehetett már előre hogy mit fogsz írni
mellesleg.. WM-re minden alkalmazás ingyenes? Nekem úgy rémlik, mikor anno ilyet vadásztam, hogy mintha ugyanigy fizetős lenne a dolog.. igaz azokat összevissza keresni kell, itt meg van egy bazi nagy bolt hozzá.
De kijavíthatsz, senki sem tökéletes.
Mellesleg: nekem em fagyott sohasem, igaz nekem nem PDA-sitott, 4-5 alapképernyővel meg ilyesmi volt a dolog, csupán egy-két plusz progi volt rajta. Gondolom a fagyás egyenes arányban van a programok számával. Ha valaki engem kérdezmint speciel Apple fant, szerintem a 3G sokkal inkább fagyásra hajlamos mint a régi, de ezt a szoftvernek tudnám be.
-
Hohocali
aktív tag
"de nem vagánykodnak vele, hogy mekkora ász.."
Miért kéne vagánykodni?
"azért nálam irodában resetelgetik rendszeresen a régi és az új ájfónokat is a kollégák"
Nekem még nem kellett egyszer se, és a kollégámnak se. Ja nem is törögetjük a telot.
Hogy fizetni kell egy szoftverért? Hát igen ez a balkánon nem szokás, és mi is oda tartozunk.
-
Integra
titán
elképesztő hogy ezekért fizetni kell az apple-nél...
és még elképesztőbb, hogy mi sem természetesebb a felhasználóknak, hogy fizetnek érte mosolyogva
istenkirály amit az apple csinál marketingben.
szerintem az évtized etetése, zseniális. -
iknight
senior tag
Azokra a platformokra amilyen igénytelen programok vannak nem érdemes sózlni róluk. Volt pár windows mobilos, meg symbinanos telóm is... De az apple ezzel nagyon alkotott... Az iphonnak nem a multitouch kijelző a lényege meg at öbbi, hanem a software, sé az verhetetlen, gyorsaságban, stabilitásban, és használhatóságban is. A 3rd party programok pedig kétségtelenül a legjobbak az összes platform közül. Egyik sem lassul be, nem fagy emg vele a teló, és nagyon igényesen kidolgozottak, és nem kell stylus meg egyéb marhaság. Érdekes, ha az apple megtudja oldani stylus nélkül a teló 100% használhatóságát, akkor a többi gyártó miért nem?
-
kzoltann
aktív tag
A symbian és WM miert nem kap ilyen allando rovatot?
Bocsi, hogy ezzel nyitok, de sztem azok a platformok is megérdemelnék. -
Zoty4
őstag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
köszi. Fától az erdőt
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
ezen egy kicsit elgondolkodtam.. vajon , hogy tudja ezt valaki megkérdezni?
-
Ez most komoly?
Fent, a sárga KAPCSOLÓDÓ TESZT linkre kattintva, mint minden teszthez, cikkhez nyílt topik esetén...
-
Zoty4
őstag
Valaki segítsen ki nem látom a cikket, hol találom meg? Hálás köszönet
-
ZoZa™
senior tag
Szerintem ez a cikk azoknak szól, akik pda-t akarnak csinálni az iPhone-ból.
-
iknight
senior tag
Az IM+ helyett tudnék még egy másik programot ajánlani, az is igyenes, és szerintem jobb... Palringo a neve, azért azt használom mert a z IM+-al többször előfordult, hoyg a másik fél nem látta amit én írok.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #73 üzenetére
Jó lenne egy olyan file kezelő ami a pendrive egyszerűségével működne. A hálózatban levő gépeken megjelenne, mint a laptopom, amikor csatlakozok. Nem kell ip címeket irogatni az eléréshez, mert így egyszerűbb a másiknak a pendrive-omat odaadni, mint állítgatni a gépén 5 percet(meg elmagyarázni mi az ftp).
A vélemény írással nekem az a gondom, hogy a progikat egymáshoz kell hasonlítani, mégse irhatok be olyat, ne ezt vedd, hanem amazt.
Fénykép kontakt kezelőből 3-at próbáltam :
SpeedDial : egyszerű, jó, de csak 1 oldalt kezel (9 kép)
Friends : több oldal, állítható képméret (1 oldalon 6/12/20 kép), akár jó is lehetne, de az üres helyeken valami átlátszó boríték szerűség van, amit rámásol a beállított képre is, így egy "blur" effekt kerül rá, amitől mosott lesz a kép
PhotoSpeedDial : több oldal, 12 kép/oldal, éles kép, és a nevet a kép alá tudja írni. Nálam ez a nyerő. Az egész kontakt listát is ki tudja rakni képekből, de ennek nem látom sok értelmét, mert a legtöbbhöz nincs fénykép. Amin javíthatnának, hogy kb 3 sec az elindulási ideje. Kis ikonnal jelezni is tudja, melyik teloszám van hozzárendelve, de ezt nem használom.
A FastContacts meg a gyári Contacts-nak állít konkurenciát, be tudja rendezni sok mező szerint a neveket. Én a company válogatást állítottam be alapból, ha e szerint keresek, ezt indítom, ha név szerint, akkor a gyárit. Ami miatt nem tisztán ezt használom, az a lassabb elindulási idő, sok felesleges gomb a kijelzőn amik elfoglalják a hasznos kontakt kijelzések elöl a helyet (ezt meg is írtam nekik). Meg nincs benne keresési lehetőség.
-
RenegadeC2
aktív tag
Sajnos nem, én legalábbis nem találtam benne ilyen opciót. Amikor megvettem, nekem ez nem volt szempont.
De tényleg kijöhetne már egy olyan progi, ahol az összes ilyen cucc jó tulajdonságai egybe lennének gyúrva, akár tíz euro-t is adnék érteKontakt kezeléssel is az a baj, hogy létezik rá legalább 50 alternatíva, de véleményt egy letöltő sem ír, hogy mennyire vált be neki. Ha ír is, azt is angolul, csak tudnám minek?
Magyar AppStore-on vannak, ha angolul akarok véleményeket olvasni, felmegyek pl. az amerikaira.
-
Hohocali
aktív tag
Sziasztok!
A DataCase el tudja küldeni a file-okat emailben? Megoldható valahogyan, ha fetöltök egy file-t, azt emailben továbbküldjem (hamár ugye nem tud modem lenni a telo a laptophoz)?
File-kezelők közül nekem az AirSharing, MobileFinder és Folders van meg. Mindegyik tud valamit amit a másik nem. Sajnos nem látják egymás file-jait. A Folders be tudja hozni az iphonon levő fotókat, meg web oldalról letölteni. A MobileFinder-nek jó ftp-s kapcsolata van, az AirSharing meg ablakos drag&drop módszerrel másol.
Akit érdekel a kontakt kezelés, annak a PhotoSpeedDial, és FastContacts lehet érdekes.
A TextGuru-ban van copy/paste.
Excel file kezelését az www.editgrid.com-on keresztül használom. Ingyenes, 2MB tárterületet kap a user, felmásolom az excel file-t pc-ről, és iphonon a safari-n keresztül elérem. Gyakorlatilag teljes értékű szerkesztés megy, iphone-ra optimalizált változata is van, mind a web oldalnak, mind a file kezelésnek.
-
Siera
senior tag
hello!
csak így tovább jöhet a többi rész is,várjuk! -
m0h0senator
őstag
Gratula az íráshoz csak így tovább!!!
-
RenegadeC2
aktív tag
Érteni én sem, épp ezért remélem ez a topic is olyan kiemelt moderátori felügyeletet fog kapni, mint a "szakmai topic", mert nagyon nincs kedvem olyan hozzászólások között böngészni, hogy "ezt most miért kellett?", "sz*r a szifon", "minek fizettek, amikor más telefonokban ilyenek gyárilag benne vannak", stb.
Akinek sok a hype, ne kattintson, ne olvassa el, ne írjon ide. Unalmas már. Van többszáz dühüngő oldal, írjon oda. Köszönöm.
-
haze
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #67 üzenetére
szerintem amennyiben erre gondolt az max flame-nek jó.
az meg, hogy egy szoftverért elkérnek akár 500 - 2000 Ft-t is és ezen valaki háborog azt nagyon nem értem
-
erdoke
titán
Nem, társkártya Relax 500-zal. Most is az van, és nem is tervezem megváltoztatni, mert csak ezekhez van bazi olcsó nemzetközi csomag, úgyhogy kvázi csak a 28e-ről kellene gondoskodnom.
Typhoon47,
Valakivel összekeverhetsz, a megjelenés után egy ideig valóban garázdálkodtam több szifon topikban, majd amikor komolyabban gondolkodtam a vásárláson, 1-2 másikban, de nem hiszem, hogy konzekvensen témáról-témára járva flémeltem vagy fikáztam volna. Mostanában még csak beírni se szoktam, hetek óta talán ez a szifon téma az első. -
haze
csendes tag
válasz
bentsze88888 #63 üzenetére
ezzel mi a baj?
-
haze
csendes tag
válasz
Polacheck #50 üzenetére
szerintem nagyon jó progik
Firebox: szabadon konfigurálható adattartalmak titkosítására
Shopper: Bevásárló lista (Mark Krenek féle)
ABContacts: kontaktok csoportban kezelésére
Outliner: struktúrák kialakítása
GuitarToolkit: egészen jó hangológép, metronóm, no meg akkord lista -
erdoke
titán
válasz
Typhoon47 #56 üzenetére
Miféle flémet? Hol látsz te rosszindulatú csúsztatásokat a mondanadómban? Egyszerű ténymegállapítás volt, és nem is esett nekem senki miatta. Ha lehet, ne essünk túlzásba, és ne hurrogjunk le mindenkit, aki valami jogos megállapítást tesz. Igenis vannak az iPhone-nak zavaró hibái, amivel nyilván nem állítom azt, hogy más készülékeknek nincsenek.
Valójában sokáig gondolkodtam, hogy esetleg 3G-s szifont veszek, sőt, még most se vetettem el teljesen, bár a valószínűsége egyre kisebb. El tudnám ugyanis hozni 28e-ért, mínusz az aranykártya pontjaim. -
iknight
senior tag
Jó kis írás, csak az a baj, hogy túl nayg a téma, és ha midnen említésre való programot bemutatnátok, akkor nmem maradna hely más telóknak
De egyébként jó ötlet, személy szerint én várom a folytatást.
-
Mazsika
őstag
nem tudom miért kell erőltetni ezt a iTunes dolgot tök használhatatlan így a tel, se egy képet nem tudsz feltolni se zenét se semmit
vodafone HU
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Polacheck #32 üzenetére
Igen próbáltam, de elég fapados DataCase-hez képest. Ráadásul aki nem elég gyors, annak nemsokára nyolc euroba fog kerülni (legalábbis AppsStore-on ezt írják), és szerintem annyit nem ér.
DataCase-nél látom mennyi helyet foglalnak a fájlok mindenféle tétel szerint, lehet szűrni fájltípus szerint (dok., kép, stb.), és privát adatainkat akár el is rejthetjük a hálózatban. Most azt hiszem öt dodó. -
ByB
addikt
Viktor0610-nek sok szeretettel:
De nincs kedvem dolgozni, csak a minden más...
ui.: Gondoltam arra is, hogy átírom valamilyen intimebb kommunikációra, de szeretek idejárni, meg élni is...
-
RandomGosu
senior tag
fotósoppolni
ez teccik
-
Redpeter
csendes tag
Mindenkit üdvözlök!
Szerintem egy nagyon jó készülék az új iPhone és köszönöm a mobilarena stábjának, hogy letesztelik nekem/nekünk az általuk legjobbnak ítélt apps-okat..
Már nagyon várom a Spore-t és a S.W.-ot !!
-
BecX
csendes tag
Wohoo!
Végrevégre. Ez kell a népnek... Elegem van az olyan varázslásokból aminek a receptje úgy kezdődik, hogy "jailbreakeld a ...".
Kell, hogy megosszuk egymással a jól használható progikról a véleményt egymással, hogy a kütyü tényleg kezesbáránnyá változzon.
Az IM-nél használhatóbbnak találom a Palringo -t, ill. ajánlom mindenki figyelmébe a To Do -t (tennivaló lista).
Ami pedig egy magyar fejlesztés és bár főleg középsuliban lett volna sokunk hasznára, szerintem érdemes egy pillantást vetni a GraphCalc -ra.Láttam a korábban linkelt youtube-os videókat. Ezexerint készül/lesz iGo 8 iPhone-ra ?
-
DarkChild
senior tag
Ez az 1-2 dollár/euró abszolút nem sok egy jó progiért.
Jó ötlet a cikk, várom a folytatást -
infectedmann
őstag
Remélem lesznek majd olyan appok is amiket nem ismerek és hasznosak lesznek majd a számomra.
Sok sikert a cikksorozathoz, jó elgondolás -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
RenegadeC2 #27 üzenetére
allradiot néztem, valóban gondom volt vele, hogy nem lehet hozzáadni streamet. A fontosabb magyar rádiókat kb 10 perc alatt feltöltöttem. Nekem a Tuner jobban tetszett.
Datacase-t nem próbáltam. Airsharinget próbáltál esetleg?
Palringo-t nem próbáltam, viszont örülük, hogy alternatívákat is adtok.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Castiello #16 üzenetére
Lassan már én is megkavarodom.
Szóval az a CovBoy én vagyok, régen ez volt a nevem még Counter-Strike-ban, MSN-en megmaradt. A Bocha meg az "Arénás" név, mert ugye itt nem polgári név alatt jönnek ki a cikkek, azt pedig el akartuk kerülni, hogy megkavarodjanak a tisztelt olvasók a CovBoy miatt.
Egyébként oveRriDe-ban nem játszottam. -
erdoke
titán
Namost akkor ha iTunes-zal töltötted fel a képeket, hogyan küldted át WiFi-n arra a PC-re?
-
RenegadeC2
aktív tag
Szerintem Tuner-nél allRadio sokkal jobb, tartalmaz legalabb 2000 adót, magyarokat is, nem kell URL címekre vadászni és sokkal olcsóbb. Hozzáadni nem lehet stream-et, talán ez az egy hátránya van.
Ha valakinek nem kell a zip, MobileFinder helyett DataCase, nagyobb pdf fájloknál sem sír memóriáért. Drágább viszont.
IM+-nál pedig szerintem mérföldekkel jobb a Palringo IM. Legalább ugyanennyi protokollt kezel, plusz stabilabb, kezeli az ékezeteket és képet meg hangot is tud küldeni. Egyetlen hátránya hogy a palringo.com-ra regisztrálni kell, úgy működik mint pl. java alatt eBuddy.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Castiello #20 üzenetére
A Gus Hansenes játékban elég könnyen kiismerhetőek az ellenefelek, és általában a standard TAG-LAG játékot játsszák. Nem kihívás.
iPhone-ra két programot próbáltam eddig, az első a Multiplayer Championship Poker volt, az nem győzött meg. Viszont a szimplán "Texas Holdem" névre hallgató cucc, amit az Apple fejlesztett, elég tuti lett. De néhány napja minden szó nélkül eltűnt a shopból, nem tudom, hogy mi lehet vele.
Viszont van remek Tournament szervező és esélyszámláló progi, amik nélkül nem is élhet egy igazi pókeres
-
Castiello
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #22 üzenetére
Mer miért ? Én is gondolkodom rajta, hogy írjak ide pár mobilos játékról, mert mostanában a Gameloft nagyon kitett magáért(Midnight Bowling 2, Midnight Pool 2 stb, persze az Aszfalt széria mit sem változott, csak új revíziók lettek).Azt ugye akkor a Gamepodra kell beküldeni, nem a Logoutra ?
MOD: Pola azt nem mondtam, hogy nehéz ellenfelek vannak, de szerintem a megvalósítás(mármint grafika, játékélmény stb.) közel áll a tökéleteshez. Ugye a legtöbb mobilos játék nem hardcore élményt nyújt, hanem csak alkalmi "örömöket".
Júj arról az esélyszámláló progiról nem tudnál egy screent nyomni akció közben ? Kíváncsi lennék rá.(Pécére még nem szereztem be semmilyen managert. Számomra egy-kettőben túl sok a fölösleges infó.Persze az is lehet hogy csak nyafogok és krvára nem értek hozzá)
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Castiello #16 üzenetére
Bakker, minden topikban Bocha sztárolása megy mostanában? Egyébként a Kiszel Tündével jár éppen, ha nem olvastátok volna a blikkben.
SpaceMonkey-t felírtam, megpróbálom már a jövő heti körbe belezsúfolni, bár van néhány pókereseknek nélkülözhetetlen alkalmazás is a zsebemben
-
(Kolombusz)
veterán
turbószim?
Voda hálózaton, 3G-vel szifon?
-
Castiello
csendes tag
válasz
msgt.fubar #13 üzenetére
Nem, ő a Counter-Strike-os Covboy(AssorteD,override stb.) De a bocha is írt az 576kbyte-ba és ha jól tudom, be is tették a Csevegőbe.
Így az árakat nézegetve, jól veszem ki, hogy 10e magyar valutából sok hasznos programot lehet összevásárolni ?
SpaceMonkey játékra kíváncsi lennék
-
edvardj
csendes tag
Sziasztok,
Futólag már átnéztem a GPS modullal kapcsolatos programokat a "store" ban, esetleg ezekről, vagy amelyik arra érdemes lehetne írni. Sajnálatos, hogy se az iGo, se a Tom-Tom még nem készült el, van esetleg más alternatíva?
iGo a Youtube-on: [link]
E.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
msgt.fubar #13 üzenetére
Nem. Te is elég fiatal lehetsz, CoVBoy a CoV-ban kezdte (Commodore Világ, hello), onnan igazolt át. De ez nem az CoVBoy.
-
msgt.fubar
senior tag
sziausztok
CovBoy a volt 576Kbyte-os CovBoy?
-
vehement69
senior tag
Polacheck nagyon szépen köszi a cikket, én is remélem, hogy sorozat lesz, nagyszerű ötlet!
szerk:
-
Redchili
tag
ááá, mekkorát röhögtem
.
Viktor: ez így pont jó lett... -
zsoltke
tag
ezeket ipod touchra is fel tudom rakni? mert most tervezek venni egyet és tök jó lenne ha ezeket wifin mind használhatnám
-
2T
tag
Akkor ezzela rádiós progival az mr2 nem hallgatható?
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Teljesen jó elgondolás ez a cikk-sorozat.
-
cannibal
senior tag
Nem rosszak,bár az ember a warez korban nem szokott hozzá a fizetéshez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged