Új hozzászólás Aktív témák

• Kumite

aktív tag

válasz majom2 #55 üzenetére

A Shuffle-nel azert nem zavart, mert amikor vettem, ez volt az egyetlen csiptetos, tenyleg kenyelmesen viselheto es kelloen kicsi cucc a piacon. Most is ez a legjobb minoseg, tehat ha ujra elhagynam, akkor ujra ilyet vennek, abbol is a 2. generaciot. De pl. uj szamot nem tettem mar ra legalabb egy eve, mivel 1.) meg csak a felet untam meg azoknak, amik rajta vannak, 2.) az iTunes olyan kezelhetetlen es rossz termek szamomra, hogy irtozom a hasznalatatol is. Bar azt hiszem mar felismeri a Windows es lehet ra kozvetlen is masolni, kiprobalom ha nalam lesz a dokkolo.
    Volt valamilyen elkepzelt termekre igenyem es azt vettem meg. Viszont ha szendvicsre van igenyem, nem megyek be egy luxusetterembe, es veszek sonkat vajas kenyeren 800-ert. Inkabb megcsinalom magamnak otthon, vagy megyek Subwaybe vagy McDonaldsba, ahol ugyanezert az arert olyan izvilagot kapok, amit otthon nem tudok eloallitani. Es igen, szerintem finomak azok a kajak, 1-2 havonta szivesen eszem ott :D

Valojaban a statuszszimbolumokkal lehet a problemam, szamomra tul irracionalis a rajuk valo koltes. Szivesebben koltok a kello merteku minosegre es a funcionalitasra, mint a kihasznalatlan minosegre es divatra.

Telefont meg rengeteg mas egyeb indok mellett azert sem vennek toluk, amiert Karma nem venne X5-ot, Bocha pedig nem venne sotetitett uveges BMW-t. Amint olyan telefonra lenne szuksegem, ami jo jatekplatform es nem akarok multitaskot sem melle es nincs jobb alternativa az elkepzeleseimhez, akkor iPhone-t veszek.

Új hozzászólás Aktív témák