Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
A Shuffle-nel azert nem zavart, mert amikor vettem, ez volt az egyetlen csiptetos, tenyleg kenyelmesen viselheto es kelloen kicsi cucc a piacon. Most is ez a legjobb minoseg, tehat ha ujra elhagynam, akkor ujra ilyet vennek, abbol is a 2. generaciot. De pl. uj szamot nem tettem mar ra legalabb egy eve, mivel 1.) meg csak a felet untam meg azoknak, amik rajta vannak, 2.) az iTunes olyan kezelhetetlen es rossz termek szamomra, hogy irtozom a hasznalatatol is. Bar azt hiszem mar felismeri a Windows es lehet ra kozvetlen is masolni, kiprobalom ha nalam lesz a dokkolo.
Volt valamilyen elkepzelt termekre igenyem es azt vettem meg. Viszont ha szendvicsre van igenyem, nem megyek be egy luxusetterembe, es veszek sonkat vajas kenyeren 800-ert. Inkabb megcsinalom magamnak otthon, vagy megyek Subwaybe vagy McDonaldsba, ahol ugyanezert az arert olyan izvilagot kapok, amit otthon nem tudok eloallitani. Es igen, szerintem finomak azok a kajak, 1-2 havonta szivesen eszem ottValojaban a statuszszimbolumokkal lehet a problemam, szamomra tul irracionalis a rajuk valo koltes. Szivesebben koltok a kello merteku minosegre es a funcionalitasra, mint a kihasznalatlan minosegre es divatra.
Telefont meg rengeteg mas egyeb indok mellett azert sem vennek toluk, amiert Karma nem venne X5-ot, Bocha pedig nem venne sotetitett uveges BMW-t. Amint olyan telefonra lenne szuksegem, ami jo jatekplatform es nem akarok multitaskot sem melle es nincs jobb alternativa az elkepzeleseimhez, akkor iPhone-t veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest