- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Már előtte 2évvel volt a samsungnak volt nagyon szép és kis kijelzővel ellátott csiptetőse...
BMW-Mercire visszatérve: Mind2töknek igaza van, két iPhone tulaj van: 1. "Raj" vagyok, iPhone-m van. 2. Örülök, hogy ilyen telefonom lehet, mert sokoldalú, hasznos, felhasználóbarát és még szép is(árát leszámítva...)
Én történetesen a 2. ember vagyok, 2G-m van és nem is vágyom 3G-re 3GS-re(tipikus példa, amikor a buszon - II.ker.
- a 14 éves kislány örvendezve meséli, hogy a vodafone lehet árul majd 3GS-t és ez annyira jó lesz neki...könyörgöm mi az isten f@$zára kell neked egy 200 000 Ft-os telefon, na ez az 1. ember típus...), mert nem látom a realitást, hogy miért kerül +20-25k az én 16gb-os iphonenál a 8gb-os 3G. Van benne 3G(amit t-mobileosként csak az ún. ikon csomaggal érdemes használni, amit csak új készülék vásárlásával lehet elérni...) nekem történetesen mobilnet letiltva, gps chip ami tapasztalataim alapján, csak poénnak és játéknak jó, navigálni nem. Két dolog amit irígylek: minden füles bele dugható, hangos speaker, de ezek nem érnek ennyi plusz pénzt.
Másik dolog, hogy az apple politikájából kifolyólag látszik, hogy az 1.0 fw-vel egy 2G annyit ért, mint a kínai utánazatok(kemény számológép, naptár...) és mégis a 2.0/3.0 mi mindent kihozott a telefonból(az más, hogy szerintem még ígyis aránytalanul drága, de a határtalan lehetőségeket én kihasználom...reklámozni nem szeretném hogyan, de sztem anélkül egy iphone nem éri meg a pénzét)
-
HyP3b0y
senior tag
Talán a Jet Car Stunts pont ebbe a cikkbe illett volna(2. oldal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest