Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesz még ilyen cikk? Már második hete nincs
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
cilo9
aktív tag
Bocha ajánlom figyelmetekbe valamelyik cikkbe a HidroTilt nevű játékot. Van lite változat is amúgy 0,79euro. Nagyon jó ügyességi/logikai játék, nagyon olcsón!
Üdv
Üdv, Cilo
-
ruzsabazsa
aktív tag
nem semmi.tudtam h ezek iphone-ok jók,de ezek a játékok...hát kész
lassan psp jellegűek lesznek -
Tolkarius
tag
azért nem egyszerüek ezek a kis alkalmazások, régen a pcmre nem volt ennyi...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Igényesebbek, mint a többi platform kínálata, beleértve az Androidot, a Windows Mobile-t és a Series 60 Touch-ot it... legalábbis szerintem és a szaksajtó túlnyomó része szerint, de persze ettől még te nyugodtan gondolhatod máshogy.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy Bog elzárta egy szekrénybe, de én nem tudok róla, hogy nálunk lenne. A T-Mobilos PR kontaktunk tudomásom szerint épp ooo (out of office), szóval amíg vissza nem jön, biztos, hogy nem kapunk. Mellesleg engem is nagyon érdekel a cucc, ha végre a kezembe kerül, nem fogok késlekedni, ígérem!
-
Octi
aktív tag
a kedvenc oldalam ez egy krédés volt a házigazdáktol
Ez OK, és én sem szeretnék vitázni, de könyörgöm, 132-szer kérdezitek ugyan azt, és 132-szer kaptátok ugyan azt a választ.
szeritem ha iphone al kapcsolaos cikkek nem lenének csak s60v5 ösek te is it lázonganál
Baromira nem. Max ha nem érdekel, nem olvasom el. Ennyi.
Tényleg peace, de hidd el, ugyan ilyen unalmas olvasgatni ugyan azokat a kérdéseket, minden szifonos cikknél
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
veterán
Hát csak ámulok,hogy egy szar telefonon milyen játékok futnak.
Nokia Ngage vagy a PSP lassan elbujhatduree54
-
macikos
addikt
Aki még nem próbálta ki a Real Football-t, az tegye meg. Remek game. A 2009 is nagyon jó volt. Tökéletes irányítás, grafika, hangok, játék, egyszerűen szuper.
-
plus44
veterán
Most is mekkora játékok, köszönjük.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
spedyboy
senior tag
miért csinálnék?
a kedvenc oldalam ez egy krédés volt a házigazdáktol.szeritem ha iphone al kapcsolaos cikkek nem lenének csak s60v5 ösek te is it lázonganál
lehet hogy te pont nem de sokan igen.
egyszerüen csak unalmas h mindig csak iphonede ebből a vitából én kiszállok.
üdv spedyboy-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
majom2
senior tag
Jó ez a Monkey Island 1, de a ScummVM-el nemcsak ezt de szinte az összes régi sierra és lucasarts játékot végig lehet nyomni iphone-on. mint pl goblins sorozat, az összes (1,2,3) monkey island, indiana jones sorozat, stb...
-
sippet
senior tag
-
Octi
aktív tag
Szakadjatok már le erről a témáról (és nem azért kérem, mert én is egy sznob barom vagyok, ájfónnal a zsebemben, amin mellesleg egy darab játék sincs), hanem mert rohadt unalmas
Csinálj egy oldalt, és irhatsz rá annyi s60v5 cikket, amennyit nem szégyelsz.
Komolyan csodálom Bog-ot, és Bocha-t hogy ilyen bírka türelemmel kezelik ezeket a komoly információ mennyiséggel rendelkező hozzá szólásokat
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Lirion
addikt
A boom brigade nagyon hangulatos lehet, kipróbálnám.
-
Honkydoo
őstag
Ismét egy jó Apple game-es cikk!
Nekem a repülős játék jött be a legjobban."Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
DarkByte
addikt
a héten például nem nagyon volt készülék, amiről írhattunk volna
T-Mobile Pulse úgy hallottam már hetek óta a kezetekben van. Van vele valami gond ami miatt csúszik a tesztje? Esetleg T nem engedte idő előtt prezentálni? Mostanság szinte csak ezért járok fel hogy megnézzem megjelent-e már a cikk.[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Anonymus
addikt
oks,oks,
nem vagyok én semmi "rossznak" elrontójaegyébként én aztán egyáltalán nem vagyok iphone buzi, de azért jó nézegetni ezeket a teszteket, mert látszik, hogy nagyon keményen dolgoznak erre a platformra, ...olyan szinten ami sajnos más érintős rendszereknél még csak álom...
-
spedyboy
senior tag
válasz Dr.Anonymus #11 üzenetére
én nem csak a játékok ra gondolok mint már töbször is hangúlyoztam!
és igen vannak még rosz játékok igen rosz kezelhetőséggel
de vannak jók is
és jó progik még többen!
ne legyen s60v5 ös játék teszt egyenlőre de legyen s60v5 ös progi teszt!!-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
én se mnyavajgok!
ne mondjad neke mhogy eddig is voltak s60v5 ös proikat bemutató cikek?
progikat ne mcsak játkokat programokat!
hírek között volt nyiván az említésre méltóbbak de mint cikk igy nem.egyszerüen anyira jó az iphone hogy a többi juszert leszarják...
én aláírom hogy az iphone 1 jó telefon és pörög az app store is
de ne mcsak az van a világon..sok ember van akinek nem jönbe v nincs elég nagy pénztárcája hozzá azok olcsóbb alternatívát keresnek és szeretnénke szerintem más mien cikkeket is olvasni ne mcsak iphone osat..
de legyen iphone hát miértne de mellette más is.. és nem a s60 as java game ek re v ngage re gondolok
az s60v5 egy teljesen más kategoriaadok neki fél évet és közel olyan szinte nlesz mint az iphone os app ok!
( az iphone al is igy volt anno)
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Malory
tag
Guybrush Threepwood 4 prezident!
óriási truváj volt, amikor úgy kellett vívni, hogy sértegetni kellett az ellenfelet... -
Dr.Anonymus
addikt
fölnézve az általad említett lapra, tényleg vannak s60v5ös progik, de nyilván nem olyan dömping, mint az iphonera
és a jó részüknél még a kezelhetőség is messze van.. -
Lord Soth
tag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem azt akartam mondani, hogy ezentúl ne legyen iphone játék bemutató. Az kell a népnek, hát legyen. De épp te írtad, hogy ez a hét elég soványka volt készülékek terén (corby és egy vacak SE, bocsánatot kérek előre is az SE fanoktól). A héten két "szünnap" is volt. Ezeket az üresjáratokat nem lehetne valami újdonsággal kitölteni?
Tiszta sor hogy az iphone a legjobb, meg legkirályabb, meg legtrendibb, meglegmittudoménmicsodább, de ha amúgyis kevés írnivaló van egy héten, akkor abban az esetben nem lehetne valami másról is írni.
Én csak egy hétköznapi samsung használó vagyok, nem tartozom az iphone tulajok elit táborába (elég sovány hozzá a pénztárcám), de tényleg jó lenne valami mást is olvasni, mint: apám, iphone a tuti. Ha másért nem, legalább le lehet húzni a többi mobilgyártót...
-
David75
őstag
Mit tudnak nyavalyogni egyesek olyan cikkekért amik már meglettek írva...Az asphalt és a többi gameloft-os játék meg iphone-on is ugyan úgy kint van csak hát az erősebb hardware miatt szebb és gyorsabb.Arról nem is beszélve hogy a ph egy hírportál egy ezer éve kiadott java játék vagy symbian touch-ra átportolt játék legkevésbé se hír mivel a hír az az új játék bemutatása új játékokat pedig iphone-ra adnak ki,Gamepod-on se alapvetően a red alert 2-t mutatják be egykét retro cikk kivételével.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
spedyboy
senior tag
tudom hogy teszteltetek s60 os alaklamzást
de nem s60v5 öset!!!
mert teljesen más! nézd tácsszkrinen teljesen más szintü játékok vannak s60 ra!én ne mmondtam 1 szóval sem hogy ovi storet ne mmutatátok be tudo mhogy bemutatátok de régebben és alkalmazások nélkül...
most se az app storet mutatátok be hanem az app store alkalmazásait!
ovi store alkalmazások még ne mvoltak ugye?az s60v5 más mint az s60 teljesen msá lehetőségek vannak benne!!
elég sok teló jn most s60v5 el szerintem lenne rá kereslet..
persze han incs kéznél nektek 1 s60v5 ös telo az más[ Szerkesztve ]
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
S60 alkalmazásokat is teszteltünk, nem voltak túl népszerűek, az Ovi Store-ról szóló cikket pedig ide kattintva olvashatod el. Egyéb indokok fent.
-
spedyboy
senior tag
eggyet értek!
nokiának van online boltja ugyebár
ovi store nak hívják és ott is vannak alkalmazások dögivel nem1 nem 2- eléggé figyelemre méltó!
ha nem hiszitek
akkor 5800.blog.hu ra menyetek rá és onann szemezgessetek!szeretném látni a kedvenc oldalamon a mobilarenan ha itt is tesztelnétek ovi store os ill s60v5 ös progikat!!
mert télleg sok van és jó.de semmi csak iphone és iphone miért?
mert nincs emlitésre méltó? nincs a fenéket nem pl asphalt 5 v5 re vagy csomo gmaloft alkalmazás vagy offscreen alklamazás
ezeket is mutassátok be!
bog tol kaptam egy olyan választ 2honapja hogy tervezitek de mikor ?
esküszöm bmeg h megirom nektek ás copyzátok át irjátok át de legyen olyan is!
( persze az utobi csak vicc volt én ne mtudok olyanjol foglamazni mint ti de azért irtam xD )-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Látom újonc vagy, valószínűleg ezért nem láttad, hogy már ötvenszer válaszoltam erre a kérdésre. Most utoljára teszem meg, utána ezt fogom linkelgetni mindenkinek.
Több oka van, amiért hétről-hétre friss iPhone játékokat/alkalmazásokat mutatunk be. Az egyik, hogy — mint az a cikkekből is látható — van elég anyag ehhez, naponta jönnek ki az igényes alkotások, van miről írni. Mindez szemmel láthatóan érdekli az embereket; mi értelemszerűen látjuk, hogy az egyes cikkeket hányan olvasták, az iPhone játékokat messze többen nézik meg, mint bármelyik szoftveres cikket valaha (a Windows Mobile-os cikkeinket is kb. ennyien olvasták, de a Symbian/Java cikkek olvasottsága ezek közelébe sem ér). Most különösen jók nekünk ezek a cikkek, mert a gyártók nem nagyon mutatnak be újdonságokat a karácsonyi szezon előtt, a héten például nem nagyon volt készülék, amiről írhattunk volna, a techinfó témákból pedig kezdünk kifogyni. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy ezek a cikkek nem csak az iPhone, hanem az iPod Touch tulajoknak is szólnak, nekem határozott véleményem, hogy több új olvasót köszönhetünk annak, hogy rendszeresen publikálunk efféle cikkeket.
Többször eleget tettem az olvasói kérdéseknek: megpróbálkoztam Symbian S60-as N-Gage cikkekkel, fele annyian sem olvasták őket, mint ezeket, arról nem is beszélve, hogy ezeket a klassz játékokat tesztelni értelemszerűen elég nagy élmény nekem is. Ugyanez megtörtént a Java alapú játékokkal, a siker ott is elmaradt. Az Android sorozatot pár héten belül elkezdjük (már minden feltétel megvan hozzá), egy nálam lévő tesztkészülék miatt elgondolkodtam egy BlackBerry-s sorozaton, úgyhogy elképzelhető, hogy ezentúl pénteken, szombaton és vasárnap is kaptok majd játék/alkalmazáscikket, de hogy az iPhone marad, az fix. Egészen addig, amíg sok embert megmozgat.
-
Lord Soth
tag
Nem vagyok nagy szakértője az online alkalmazás témájának, de szerintem egy kicsit unalmas már, hogy csak és kizárólag az almafonhoz letölthető játékokat/programokat mutat be a mobilarena.
Nem lehetne egyszer a változatosság kedvéért samsung, lg vagy nokia online boltból letölthető cuccokat tesztelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest