- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
a héten például nem nagyon volt készülék, amiről írhattunk volna
T-Mobile Pulse úgy hallottam már hetek óta a kezetekben van. Van vele valami gond ami miatt csúszik a tesztje? Esetleg T nem engedte idő előtt prezentálni? Mostanság szinte csak ezért járok fel hogy megnézzem megjelent-e már a cikk. -
Lord Soth
tag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem azt akartam mondani, hogy ezentúl ne legyen iphone játék bemutató. Az kell a népnek, hát legyen. De épp te írtad, hogy ez a hét elég soványka volt készülékek terén (corby és egy vacak SE, bocsánatot kérek előre is az SE fanoktól). A héten két "szünnap" is volt. Ezeket az üresjáratokat nem lehetne valami újdonsággal kitölteni?
Tiszta sor hogy az iphone a legjobb, meg legkirályabb, meg legtrendibb, meglegmittudoménmicsodább, de ha amúgyis kevés írnivaló van egy héten, akkor abban az esetben nem lehetne valami másról is írni.
Én csak egy hétköznapi samsung használó vagyok, nem tartozom az iphone tulajok elit táborába (elég sovány hozzá a pénztárcám), de tényleg jó lenne valami mást is olvasni, mint: apám, iphone a tuti. Ha másért nem, legalább le lehet húzni a többi mobilgyártót...
-
spedyboy
senior tag
tudom hogy teszteltetek s60 os alaklamzást
de nem s60v5 öset!!!
mert teljesen más! nézd tácsszkrinen teljesen más szintü játékok vannak s60 ra!én ne mmondtam 1 szóval sem hogy ovi storet ne mmutatátok be tudo mhogy bemutatátok de régebben és alkalmazások nélkül...
most se az app storet mutatátok be hanem az app store alkalmazásait!
ovi store alkalmazások még ne mvoltak ugye?az s60v5 más mint az s60 teljesen msá lehetőségek vannak benne!!
elég sok teló jn most s60v5 el szerintem lenne rá kereslet..
persze han incs kéznél nektek 1 s60v5 ös telo az más
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged