- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Soth
tag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem azt akartam mondani, hogy ezentúl ne legyen iphone játék bemutató. Az kell a népnek, hát legyen. De épp te írtad, hogy ez a hét elég soványka volt készülékek terén (corby és egy vacak SE, bocsánatot kérek előre is az SE fanoktól). A héten két "szünnap" is volt. Ezeket az üresjáratokat nem lehetne valami újdonsággal kitölteni?
Tiszta sor hogy az iphone a legjobb, meg legkirályabb, meg legtrendibb, meglegmittudoménmicsodább, de ha amúgyis kevés írnivaló van egy héten, akkor abban az esetben nem lehetne valami másról is írni.
Én csak egy hétköznapi samsung használó vagyok, nem tartozom az iphone tulajok elit táborába (elég sovány hozzá a pénztárcám), de tényleg jó lenne valami mást is olvasni, mint: apám, iphone a tuti. Ha másért nem, legalább le lehet húzni a többi mobilgyártót...
-
Lord Soth
tag
Nem vagyok nagy szakértője az online alkalmazás témájának, de szerintem egy kicsit unalmas már, hogy csak és kizárólag az almafonhoz letölthető játékokat/programokat mutat be a mobilarena.
Nem lehetne egyszer a változatosság kedvéért samsung, lg vagy nokia online boltból letölthető cuccokat tesztelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Vicces képek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged