Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy Bog elzárta egy szekrénybe, de én nem tudok róla, hogy nálunk lenne. A T-Mobilos PR kontaktunk tudomásom szerint épp ooo (out of office), szóval amíg vissza nem jön, biztos, hogy nem kapunk. Mellesleg engem is nagyon érdekel a cucc, ha végre a kezembe kerül, nem fogok késlekedni, ígérem!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
S60 alkalmazásokat is teszteltünk, nem voltak túl népszerűek, az Ovi Store-ról szóló cikket pedig ide kattintva olvashatod el. Egyéb indokok fent.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Látom újonc vagy, valószínűleg ezért nem láttad, hogy már ötvenszer válaszoltam erre a kérdésre. Most utoljára teszem meg, utána ezt fogom linkelgetni mindenkinek.
Több oka van, amiért hétről-hétre friss iPhone játékokat/alkalmazásokat mutatunk be. Az egyik, hogy — mint az a cikkekből is látható — van elég anyag ehhez, naponta jönnek ki az igényes alkotások, van miről írni. Mindez szemmel láthatóan érdekli az embereket; mi értelemszerűen látjuk, hogy az egyes cikkeket hányan olvasták, az iPhone játékokat messze többen nézik meg, mint bármelyik szoftveres cikket valaha (a Windows Mobile-os cikkeinket is kb. ennyien olvasták, de a Symbian/Java cikkek olvasottsága ezek közelébe sem ér). Most különösen jók nekünk ezek a cikkek, mert a gyártók nem nagyon mutatnak be újdonságokat a karácsonyi szezon előtt, a héten például nem nagyon volt készülék, amiről írhattunk volna, a techinfó témákból pedig kezdünk kifogyni. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy ezek a cikkek nem csak az iPhone, hanem az iPod Touch tulajoknak is szólnak, nekem határozott véleményem, hogy több új olvasót köszönhetünk annak, hogy rendszeresen publikálunk efféle cikkeket.
Többször eleget tettem az olvasói kérdéseknek: megpróbálkoztam Symbian S60-as N-Gage cikkekkel, fele annyian sem olvasták őket, mint ezeket, arról nem is beszélve, hogy ezeket a klassz játékokat tesztelni értelemszerűen elég nagy élmény nekem is. Ugyanez megtörtént a Java alapú játékokkal, a siker ott is elmaradt. Az Android sorozatot pár héten belül elkezdjük (már minden feltétel megvan hozzá), egy nálam lévő tesztkészülék miatt elgondolkodtam egy BlackBerry-s sorozaton, úgyhogy elképzelhető, hogy ezentúl pénteken, szombaton és vasárnap is kaptok majd játék/alkalmazáscikket, de hogy az iPhone marad, az fix. Egészen addig, amíg sok embert megmozgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest