- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
martina79
tag
válasz
arkades #7438 üzenetére
Nagyon jelképes összegért lesz, vagy ingyen, ezért merült fel a váltás, ráadásul nem is leharcolt állapotú.
Pavlo
Q10-em van az utolsó frissítés óta megbolondult, főleg böngészéskor, néha nem aztán meg egyszerre csinál mindent, mert már közben össze - vissza nyomkodtam. Lehet, hogy a telóval van baj, nem tudom. Passportot akartam, imádom a rendszert, még versenyben van. -
nagyArc
tag
válasz
arkades #7197 üzenetére
A töltőkábel is egy érdekes dolog. Az enyém is kicsit lelakott lett, vettem egy Hamát 800 Ft-ért. Egy darabig nem is volt vele gond, de pár hét után kiírta a készülék, hogy a tartozék nem kompatibilis a készülékkel, és le is állt a töltés. Kihúzva és visszadugva már ment és nem is állt le. Gondoltam, hogy a vezeték az vezeték mindenhol, és ez megint valami Apple lehúzás, hogy az övét vedd meg jó drágán. De amikor az eredeti Apple kábelt használom, akkor sokkal hamarabb feltölt, és sokkal később is kell újratölteni. Van valami trükk a kábelben.
-
AllTheBest
őstag
válasz
arkades #6979 üzenetére
Hát lehet, hogy hülyén hangzik, de androidról jöttem át, az iphone 4 mellett van egy 3gs-em is, amin a 6 nagyon szépen fut, pedig nem kis különbség vana 4 és a 3gs között. A 4 nálam elég gyakran akadozik, az animációk sem folyamatosak. De hát akkor mindegy... majd megszokom
-
Elims
veterán
válasz
arkades #6742 üzenetére
Kár érte..de engem is behúztak vele.Egy "korrekt" eladó a vateráról.
Addig sem,azóta sem volt ilyesmi -na jó,talán egyszer egy n80-ra ráfogta a taknyos eladó,hogy független,hittem neki,nem próbáltam rá.Kár volt-.Lacopapi: O.K. Te tudod. :-)
A cseréje 20e-től indul és otthon nem érdemes belevágni. -
Elims
veterán
válasz
arkades #6738 üzenetére
Bizony.Én is majdnem becseréltem egy 4s-re ezt a 4-est.(persze ráfizetéssel,nem lett volna vészes)
Több helyen is írták,hogy gond van velük.Kár érte nagyon.
Megoldásnak írtak több helyen mikrosütőben való melegítést -mobiltelefonról beszélünk.. :-))))-,írtak olyat,hogy kamera vakuval folyamatosan menjen amíg le nem merül,stb.De ezek csak pillanatnyi megoldások amíg az -olyan- ember el nem adja. Én mint eladó nem lennék ilyen tuskó.
Na jó,egyszer e90-es nokiát bluetooth/rádió hibásan leadtam egy telefonosboltban.Azon kivül nem húzta be ilyennel senkit.Lacopapi: Ha meg szeretnéd tartani,csak akkor kapcsold be a wifi-t,ha használod. Nem 100%,hogy vége lesz,de ne érjen meglepetés ha véletlenül mégis. :-/
-
Elims
veterán
-
parandroid
félisten
válasz
arkades #6366 üzenetére
Reflexből azt monddanám, hogy valami buherált szoftver okozza, de a 706-ra nincs még JB sem, mondjuk ezzel együtt nem tudom, mihez lehet még hozzányúlni, mert sosem érdekelt ilyesmi, az enyém full gyári, csupa legális, appstore-os app-pal. Kb 6.1 óta van i4-em, előtte volt 3GS is, értelemszerűen 6.1.3-ig (sőt, még most is megvan tartaléknak), nekem személy szerint az sem tűnt sosem lassúnak.
Androiddal sokkal több gondom volt ilyen szempontból (Galaxy S Plus, Nexus S), épp ez számomra a legnagyobb érv a zárt platform mellett. Tabletben pl szimpatikusabb rendszer a droid, mondjuk az, hogy gyakorlatilag nem lehet frissíteni egy 1,5 éves (nem B-kategóriás) gépet 4.1-es Android fölé, az komoly hátrány, de a Nexus 7-tel már nincs ilyen probléma. Mondjuk a Retina iPad Mini is szépen megy, bár most így hirtelen nem is tudom, hogy abban az 5 (és így az 5c), vagy már az 5s hardvere van-e, bár úgy rémlik, hogy az utóbbi. Ezt párom használja, de sem azon, sem az 5c-jén nem tapasztalt még soha semmi lassulást. Ugyanígy a lányom i4-ével sem volt soha gond, még akkor sem, amikor párom használta - előtte az ő telefonja volt.
Szóval olvastam én is olyat már sok helyen, hogy gondok vannak vele, mint látod, nekem sem egy készülék a mintavétel merítése (környezetemben is elég gyakori az almás telefon, de mind full gyári, és egyikre sem volt panasz), úgyhogy valahol mindig az az érzésem, hogy valami nem odaillő szoftver tesz ilyenkor keresztbe neki.
p
-
Tibee86
nagyúr
válasz
arkades #6297 üzenetére
Hol vannak azok a hozzáértők, akik ezt mondják?
Nem értem, miért hiszik sokan 7.1-ről, hogy azzal minden rendben lesz. Semmivel nem lesz gyorsabb, és használhatóbb az i4 vele, ebben biztos vagyok, sőt, még lehet rosszabb lesz, ha az Apple üzletpolitikáját figyelembe vesszük.aggressor: Milyen akadásra gondolsz, hol akad meg az 5s?
-
p a s s e r
őstag
válasz
arkades #6272 üzenetére
nem lenne elavult, bőven ellenék vele én is, de lássuk be, az apple az oprendszerek frissítésével szándékosan lassítja a régi telefonokat, a vásárlást ösztönzőleg... ez tény... nekem hatos oprendszerem van, de a kamera pl. felfoghatatlanul lassú újkori önmagához képest... képzelem, mi lenne hetessel... na ez a zsákutca a buliban...
-
Elims
veterán
válasz
arkades #6223 üzenetére
Köszi!
Már kérdeztem ott is.Nem tudtak működő programot.Wmati: szerintem ne vegyél bele újat.Csináld meg a gyárit,ami benne van. Kiveszed,óvatosan ketté választod egy pengével és alkohollal kitörölöd,7b-s ceruzával összegrafitozod a domború lapocskát és összerakod.
Egy cellux-szal meg körbe ragasztod. (ráhajtasz egy cellux-ot.Arra a részre is,ahol a kis lyuk van a közepén.Ragszd le a kis lyukat is!)
Ezek után patent lesz. Tapasztalat. ;-) -
-
gombsadi
aktív tag
De mi magyarországon élünk, és itt volt vita a kékfog és az mkv/divx formátum kapcsán. De én úgy tudom hogy egy terméket ha a saját országán kívül is akar forgalmazni azért illik az adott ország jogaival harmonizálni a terméket. Illik persze, de ez nem történik meg szinte soha, különböző okokból és nem csak az alma... ezért hoz az unió törvényt ha kell. De legalább régió szinten. De ez most mindegy is, mivel itt felhasználható és ha van rá program...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest