- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
perge666 #7463 üzenetére
Nekem sajnos már nincs meg.Sima 4-esem volt,nagyon szerettem. (Most van egy 3gs,5s és xs amit használok.)
A legjobb rendszer rá a 6.1.4 ha jól emlékszem.
Stabil,nem fagy,nem hezitált.
A 7-est már lehet cserélni 6-osra,vki linkelte régebben,hogy hogyan.
Ajánlom rá a jailbreak-et is,azzal több dolog elérhető lesz. -
Elims
veterán
válasz
martina79 #7435 üzenetére
Szia!
Ha 7-es rendszer van az iphone 4-esen menübe lépéskor ne hidd majd azt,hogy rossz a home gomb (középső).Sajnos egy picit néha gondolkozni szokott.
Ha 6-os rendszer van rajta,nem lesz gond vele,stabilan megy majd csak annál nem tudom,hogy a facebook/messenger megy-e rajta. :-/
Olvass kicsit vissza a topikban,írtunk róla. -
-
Elims
veterán
válasz
Diokhan #7397 üzenetére
:-( Jobb lenne ha jobb lenne,de vidéken+messzebb az adótoronytól ez van. :-(
-120-nál már akadozik a beszélgetés is. :-/
Én ajánlanék neked egy nagyon jó megoldást! :-) Nézd meg a környezeted telefonjait és nézd meg,hogy kinek van a legjobb térereje,majd kérdezd meg a szolgáltatót és válts arra számhordozással. ;-)
Ma már szinte mindegy,hogy kinél vagy.Mindháromnak szinte ugyazok a csomagjaik vannak kis eltéréssel.
Én meglépném. :-)Szerk.: A 3G be van kapcsolva?Kikapcsolva jobb. :-)
-
Elims
veterán
válasz
bazsimano #7395 üzenetére
-73 jó.
Így viszont én sajnos passzolom.Én soha nem szoktam használni akksis programokat.Kibírt a 4-esem 1-1 1/2 napot napi pár óra nyomkodással és annyi.
Kérdezd meg esetleg az iphone alkalmazások topikban,hogy mennyire lehet hinni ennek a programnak.
Vmint írj majd,hogy mennyit bír ki egy feltöltéssel. -
Elims
veterán
válasz
bazsimano #7393 üzenetére
Bocs akkor összekevertelek vkivel.
Új akksi.Tudod,hogy kell kb.10-20 lemerülés (nem teljesen)+feltöltés az akksi beálláshoz.Utána kicsivel többet fog bírni és azt hosszú ideig.Én Thomzone-t nem azért írtam,mert ismerem személyesen vagy nagy barátok lennénk.Olvastam róla több helyen vmint volt egy üzletünk amiben azért leszűrtem elég sok mindent.Szóval 100%,hogy nem fog filléres akksin nyerészkedni. :-) De teljesen értem a kétkedésed. :-)
-
Elims
veterán
válasz
bazsimano #7388 üzenetére
"...thomezone-nal csereltem."
Akkor biztos lehetsz benne,hogy vadonatújat kaptál.Ez 100%. :-)
Ő ilyesmivel nem szórakozik,hidd el. :-)
Ha jól emlékszem a te telefonodban gázos a térerő,ugye?
Minél kevesebb a térerő,annál jobban merül az akksi.
A 3G-t kapcsold ki és akkor használd ha tényleg kell.A kijelző fényereje közepesen legyen.
A térerővel mondjuk akkor nem tudsz mit kezdeni,ha az adótoronytól messze laksz.Akkor sajnos mindig gyorsabban fog merülni az akksid.
De,hogy vmennyire megállapítsuk a térerődet csináld meg légyszives EZT.
Én minden iphone-omon megcsináltam.Szerintem sokkal jobb.
Látom,hogy mi a helyzet.
Eddig a legjobb térerőm -46 volt.Átlagban -60-80 között mozog,ez jónak mondható.
A tiéd szerintem vhol -90 alatt van. :-( -
Elims
veterán
válasz
bazsimano #7384 üzenetére
Függetlenre is ajánlom a jailbreak-et. :-)
Van ajánlott szervíz pesten!
Keresd meg ŐT.
Nagyon korrekt,megbízható ember.Mindenben tud segíteni. :-)
Bátran ajánlom!Ráfér az akksicsere..
Szerk.: Egyébként a 3G a 4-eseket picit jobban meríti,a tiédet meg különösen..gyengébb a térerőd.
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Fogkefe tökéletes.Vizet szerintem semmiképp.Csak tisztán szárazon.
Attól a bumper-től bemegy rendesen a kábel a helyére?
Térerő gond sajnos lehet attól iphone 4-nél.
Szinte minden iphone-nak volt/van vmi szériahibája.m,az első szériás 4-esnek térerő gondja volt,erre még a bumper rátehet egy lapáttal. -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
Diokhan #7357 üzenetére
Ezt nem néztem.Tavaly nekem csak a whatsapp írta,hogy 2017.01.01-től megszünik (ezért Kellett váltanom.. :-// ).A viber nem írt semmit,íy biztos,hogy az még most is jó lehetett volna.
Viszont ha az appstore 8-as írt minimum akkor lehet,hogy annyi is kell hozzá.
Van amikor felajánl régebbi verziót,de van olyan is amikor nem.
Így viszont köszi a kisegítést!! :-) -
Elims
veterán
A fent leírtak mennének rajta.
A 7-es azért problémás,mert érezhetően fagy a telefon. (Nehéz volt leírni.. :-(( )
Többen írták már ezt régebben is.Volt olyan is aki azt mondta,hogy nem,de sajnos én is megtapasztaltam.
Megnyomod a home gombot és nem csinál semmit,a laikus mit csinál?,rányom mégegyszer és akkor már jó,mondván "picit rossz a home gomb".
Nem.Egyáltalán nem rossz a gomb,mert ha a 2-at nem nyomtad volna akkor is beadja az akármit.Szóval várni kell vele,nem csinálja rögtön azt amit akarsz.
Persze nem az egész ilyen csak bizonyos helyzetekben.
Ma már sajnos nem ajánlom. :-( Írom ezt úgy,hogy szerintem nagyon jó telefon lenne nagyon jó rendszerrel (6-ios-sel).
Ha nincs messze tőled,nézd meg és ha neked bejön cseréld el. :-) -
Elims
veterán
Szia!
A legelső véleményem az,hogy Igen! :-)
Viszont ha jobban belegondolok akkor talán nem. :-(
Ha 7-es rendszer van az iphone-on én azt mondom,hogy ne kínozd vele magad. :-( Mondjon bárki bármit,így van.
Ha 6-os rendszer lenne rajta akkor meg már azért ne,mert csak idő kérdése és több alkalmazás nem fog rajta menni. (Kezdte a whatsapp.)
Viszont iphone 5-től már O.K. :-) -
Elims
veterán
Bocs,most làtom,hogy tuskò mòdon nem vàlaszoltam. :-///
Van rajta pàr dolog,de nem telepítettem mindent orrba-szàjba.
Vannak programok,tweak-ek,okos dolgok.
Ez a kedvencem.
Vmint van a 3x home gombnyomàs,zseblàmpa a kikapcsgombra (bàr ennél zavarò utàna ha telefonàlàs közben elkezd vilàgítani magàtòl).Lolal: De persze shsh fàjl-lal sikerült ugye?
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Nekem nagyon hasznos az a felső sàv.Làtom,hogy mekkora térerőm van (szàmszerűen!),làtom böngészés/szòkirakòs közben az òràt,ram mennyiséget,akksit és az ébresztő bekapcsolàsàt.
A facetime-mal kapcsolatban,sajnos elfelejtettem kipròbàlni,de így akkor fölösleges lett volna.
-
Elims
veterán
Szia!
Őszintén megvallva mostanában (az elmúlt pár napban) az én iphone 4-esemen is lassú a böngészés.Én leginkább opera mini-t használok és mindegy,hogy wifi-n vagy mobilnettel használom.
Ezért inkább az iphone 5-ösről nézelődöm,most is.
Nekem 6.1.3 van rajta,ezen kivül minden stabilan fut. (4-esen)
Én úgy vettem észre,hogy vannak ilyen időszakok,volt már párszor az elmúlt években.Egy-két hét és utána minden a régi.
Ne kérdezd,hogy mitől lehet ez,gőzöm nincs..de,hogy így van az biztos.
Próbáltam már újraindítani/előzményeket törölni,de nem oldotta meg. -
Elims
veterán
válasz
MATEO6600 #7281 üzenetére
Betört kijelzővel is lehet nagyon szép àllapotù.Ràültek,ùgy esett le,stb.
Ha karcos a telefon+sima 7-es rendszer van rajta+nincs hozzà semmi és eladàsra menne mindenképp én(!) nem cserélném ki a kijelzőt.Szerk.:
Megnéztem. 2800Ft-tòl van kijelző.Mégiscsak kicserélném és ùgy adnàm el. -
Elims
veterán
válasz
MATEO6600 #7278 üzenetére
Szia!
Ez függ pár dologtól..milyen állapotú (kijelzőn kivül),mik vannak meg hozzá,függő/független,hányas rom van rajta,stb.
Ha csak a telefon van karcos állapotban akkor inkább add el úgy.Nem néztem,hogy mennyibe kerül a kijelző,de egy karcos telefonon semmi nélkül biztos nem cserélnék kijelzőt ha eladásra szánnám. -
Elims
veterán
Szia!
Fixet nem lehet mondani sajnos így távolból,de nézd meg,hogy miket telepítettél utoljára (bár ez gyenge próba),esett-e mostanában komolyabbat,ázott-e be/folyt-e rá vmi.?
Vmint nézd meg,hogy a beállításokban a szolgáltatónál be van e kapcsolva az automatikus.
Ill. még egy enyhe tipp..vedd ki a sim kártyát és törölgesd meg. Valószínű,hogy köze nem lesz hozzá,mert ez 90%-ban telefon probléma lesz,de egy mozdulatot megér. :-) -
Elims
veterán
Szia!
Ha az van írva az alkalmazàshoz,hogy kompatibilis a sima 4-essel és volt belőle régebbi verziò -értsd ùgy: nem annyira friss,hogy rögtön csak 8-asra jött ki- akkor fel tudod rakni.
Keresni kell egy régebbi verziòt,ami 7-esre jò volt.
Hogy ilyet hol talàlsz azt sajnos nem tudom,de talàn megírja itt vki vagy az iphone szakmai topikba (talàn). -
Elims
veterán
válasz
CoolBoy323 #7177 üzenetére
Jailbreak-eld meg,rakj ùjra mindent.Az elintézi.
Hito: Szia!
Nekem nincs beàllítva,de csinàltam màr ilyet,nem nagy dolog.Ha jòl emlékszem két helyen kell megadni az email/jelszò pàrost.
-
-
Elims
veterán
válasz
laci laci #7133 üzenetére
Amit tapasztaltok a telefonnal.
Az a baj,hogy erre sajnos nem lehet fix vagy egy-két dolgot mondani,hogy mi lehet a baj. :-/
Lehet,hogy beàzàs volt,lehet,hogy tönkrement benne vmi olyan dolog ami utàn ennyit még kibír magàbòl sajtolni,lehet,hogy frissítéskor ment el vmi. :-( -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
BUÉK Mindenkinek! :-)
Thomzone: Ha nem írod ki el sem hiszem.
Mit kaphat a "kedves" feltörő egy ilyen feltöréstől?Lesz neki ebből pénz??Vagy vmi plusz dolga??Wmati: Javítsd a gyàrit.Én ezt tettem tavaly és azòta is hibàtlan.
Szerk.:
Egy-két héten belül szereznem kellene egy iphone 4-et.Fontos,hogy megbízhatò legyen jò akksival.
Ne akadozzon,jailbreak nem fontos.
Hol talàlnék ilyet szerintetek?Újonnan mennyiért mehet ez? -
Elims
veterán
A store-ban ingyen van nagyon sok minden.
Érdemes rànézni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden szempontból viharos start, de egy Apple terméknél az ilyesmi már nem is csoda.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest