Hirdetés
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy sima 8-ast használok,nagyon szeretem,gyors,pörgős,nem nagy telefon.
Igen olvastam hogy a 6-os rendszerrel nagyon kezesbárány tud lenni a maga nemében.
Remélem feléled és tudom használni másodtelefonnak,mert ami van régi Samsung annak már alig látni valamit a kijelzőjén+a hangszóró és mikrofon is süket. -
Elims
veterán
válasz
perge666 #7463 üzenetére
Nekem sajnos már nincs meg.Sima 4-esem volt,nagyon szerettem. (Most van egy 3gs,5s és xs amit használok.)
A legjobb rendszer rá a 6.1.4 ha jól emlékszem.
Stabil,nem fagy,nem hezitált.
A 7-est már lehet cserélni 6-osra,vki linkelte régebben,hogy hogyan.
Ajánlom rá a jailbreak-et is,azzal több dolog elérhető lesz. -
Neked is van még ilyen telefonod?
ios7 a legfrissebb rendszer,vagy az csak hekkeléssel rakható fel?
Olvastam valahol hogy 7-től van icloud zárás,ha szerencsém van ezen még 6-os ios van és működik is.
Nagyon megtetszett ez a csepp telefon.
Annak idején volt 5S-em,meg asszonynak SE,de ez még annál is cukibb. -
-
Sziasztok.
Van egy ilyen telefonom,úgy kaptam semmi tartozékkal.
Kíváncsi vagyok hogy üzemképes e,és szeretnék venni hozzá egy töltőt.
Nem a legszebb állapotú,vannak rajta karcok,de ez most nem számít.Neten találtam hozzá több helyen is kábelt fillérekért,de mindegyik azt írja hogy csak adatkábel!Akkor ezt a fajta kábelt ne is vegyem meg hozzá mert nem fogja tölteni?
Drágábban láttam olyan kábelt amihez oda volt irva hogy töltőkábel,de létezik hogy van hozzá külön csak adatkábel is ami nem tölti?Tisztában vagyok vele hogyha nem halott még az akkuja és sikerül feltöltenem akkor még benne van a pakliba az is hogy lehet icloud záras,de mozgatja a fantáziámat a kis telefon.
2 embert már kérdeztem akinek tudom hogy volt ilyen telefonja régen,de már nincs meg nekik hogy el tudjam vinni,ki tudjuk próbálni a töltést.....
Nem fő telefonnak szeretném mint írtam,csak ha lehetséges életet lehellnék bele kis ráfordítással.
-
cibere11
tag
Üdv!
Iphone 4 8gb T függő ios 7.1.2 jb rendeszerét vissza tudom állítani ios 6 ra? nincs mentett SSH -
Pavlo
aktív tag
Használ valaki iOS6-ot iPhone 4-en?
-
Diokhan
addikt
Sajnos nem, mert ha az általam javasolt és általad kipróbált módszer, miszerint iTunes után akarod letölteni a legutolsó kompatibilis verziót, nem működik, akkor az már az appot gyártó cég hiányossága.
Viszont azt, hogy nincs youtube nehezen tudom elképzelni, mert youtube már az iPhone 3G-n is volt, és egy ilyen régi TV volt az ikonja. Arra keress rá mégegyszer szerintem, eredményeket meg max megnézed weben. -
Nozy82
tag
válasz
Diokhan #7428 üzenetére
Én is beszereztem egy ilyen készüléket, iOS 7.1.2 van rajta, sok alkalmazására irja hogy iOS 8 vagy iOS 9 szükséges, próbáltam én is gépen iTunes letölteni majd telefonon, hogy a régebbi verziót felajánlja. De nekem továbbra is azt irja, hogy nagyobb verzió szükséges a letöltéséhez. Van rá valami megoldás, hogy tudjak telepíteni rá? Mert ez igy nem a legjobb
-
Elims
veterán
válasz
martina79 #7435 üzenetére
Szia!
Ha 7-es rendszer van az iphone 4-esen menübe lépéskor ne hidd majd azt,hogy rossz a home gomb (középső).Sajnos egy picit néha gondolkozni szokott.
Ha 6-os rendszer van rajta,nem lesz gond vele,stabilan megy majd csak annál nem tudom,hogy a facebook/messenger megy-e rajta. :-/
Olvass kicsit vissza a topikban,írtunk róla. -
martina79
tag
válasz
arkades #7438 üzenetére
Nagyon jelképes összegért lesz, vagy ingyen, ezért merült fel a váltás, ráadásul nem is leharcolt állapotú.
Pavlo
Q10-em van az utolsó frissítés óta megbolondult, főleg böngészéskor, néha nem aztán meg egyszerre csinál mindent, mert már közben össze - vissza nyomkodtam. Lehet, hogy a telóval van baj, nem tudom. Passportot akartam, imádom a rendszert, még versenyben van. -
martina79
tag
Sziasztok! Ha nevetséges áron hozzájutnék egy ilyen készülékhez, tudom-e gond nélkül használni. Az igénytelen felhasználók közé tartozom messenger, facebook, e-mail, telefon, böngészés nagyjából ennyi. Ezeket még gond nélkül elviszi, vagy már ez is necces? Bocsi, totál idegen terep, eddig blackberry-t használtam.
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok Iphone 4 hez melyik a legfrissebb gyári rom?
-
blade4
aktív tag
Hogy tudnék facebookot és messengert vagy bármit telepiteni rá?
Azt irja frissitsem ios 8-ra az áruházban.
-
Diokhan
addikt
válasz
r3dsnake #7425 üzenetére
Pedig nem stimmel. Gondolj bele. Ios7-el van, 6-al nincs. Nem jelenik meg az opció, semmit nem tudsz csinálni. Ez olyasmi mint amikor a számítógépen nem telepitesz egy drivert. Csak logikusan gondolkodom. Biztos, hogy szoftveres a hiba. En megpróbálnék másik ipsw-t, bár nem hallottam még olyat, hogy ha az egyik működik, akkor a másik nem, végülis ez nem droid. De ki tudja...?! A jelenség csak erre utalhat, más nem jut eszembe.
-
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi a tippeket, de azért ennyire nem vagyok béna.
Természetesen a simet ki/be raktam és értelemszerűen a telefon évek óta telekomos, telekomos simmel. Ha iOS6-ot rakok rá, nincs hálózat, ha visszahúzom az iOS7-et, akkor van. Újraindítás pedig akkor is kellett legyen, ha nem akartam volna, mivel tethered bootal indul csak a telefon ebben az esetben.
-
r3dsnake
nagyúr
Sikerült a downgrade iOS6-ra, bootol is szépen, viszont képtelen felmászni mobilhálózatra. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
r3dsnake
nagyúr
SHSH nélküli iOS6-ra való downgrade összejött már valakinek? 2 évvel ezelőtti leírásokat találtam, és sajnos a hozzá szükséges szoftverek többsége már nem letöltető. Az iTunes meg 3194-es hibát dob, ha restore-olnám korábbi FW-re.
Köszi!
-
Diokhan
addikt
Be van kapcsolva, mert elérhető kell legyek emailben, ami ha sokszor nem vagyok az irodában, akkor a telefonra jön meg. Szolgáltatót nem szeretnék váltani, szeretem a jól bevált dolgokat. Csak valóban elég messze vagyok bármilyen erősebb jelforrástól... Van vodafone mini bázisunk, de az is annyit ér, mint halottnak a csók.
(#7401) arkades: Én is szeretnék egy 3GS-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden szempontból viharos start, de egy Apple terméknél az ilyesmi már nem is csoda.
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lègy a játèkok királya! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest